Γεώργιος Μάϊος 31, 2015 Author #22 Μάϊος 31, 2015 (edited) είδα ότι προς το τέλος άλλαξε το ζουμ αλλά στο πρόγραμμα που λέγεται rivatuner . αυτό έχει σχέση με το msi afterburner ???? edit το έκανα ινστολ. όλα καλά . άλλαξα και το ζούμ από το ριβα τιούνερ . όλα καλά.ευχαριστώ . Έγινε επεξεργασία Μάϊος 31, 2015 από Γεώργιος
Γεώργιος Ιούνιος 1, 2015 Author #23 Ιούνιος 1, 2015 παίδες έχω ένα μικρό πρόβλημα .θέλω το afterbunrner , οι ενδείξεις δηλαδή , θέλω να βρίσκονται στο κέντρο πάνω. το έβαλα στο ζουμ του ριβα τιουνερ ακριβώς στο κέντρο αλλά με τις μετατοπίσεις . αλλά δεν το πήρε . ξέρει κανένας γιατί ?? το πρόγραμμα από default έχει ρυθμίσεις για τις γωνίες μόνο . όχι για κέντρο πάνω κάτω και αριστερά δεξιά . επίσης ένα δεύτερο. κάποιες φορές στα παιχνίδια όταν αλλάζουν σκηνές φεύγουν οι ενδείξεις από εκεί που έχουν μπεί και πάνε πάνω αριστερά τέρμα στη γωνία , έξω από την οθόνη δηλαδή . το μόνο που φαίνεται είναι το ραμ γιουσατζ ίσα ίσα. κάποιες φορές επανέρχεται . σε κάποια παιχνίδια όμως όπως το farcry 3 από την αρχή πάει πάνω αριστερά τέρμα και δεν επανέρχεται . ξέρετε τι φταίει ???ευχαριστώ .
Recommended Posts