Jump to content

Διαφορές windows 8.1 απο Windows 8.1. Πως γινεται?

skepasti21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω! Μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση των win 8.1 pro στο λαπτοπ και παρατηρησα διαφορες οσων αφορα στο μενου της εναρξης.... σας παραθετω φωτο για του λογου του αληθές....

Αυτή εδώ είναι από το pc μου και αυτή εδώ είναι από το λαπτοπ...πως γινεται αυτό?????

On 28/5/2015 at 10:23 ΠΜ, το μέλος kpetros έγραψε:

Updates

από το win update?Δωσε μου να καταλαβω σε παρακαλω.

On 28/5/2015 at 10:38 ΠΜ, το μέλος skepasti21 έγραψε:

από το win update?Δωσε μου να καταλαβω σε παρακαλω.

Yeap , αυτο ειναι 

Ποια είναι η διαφορά που βλέπεις γιατί εγώ ίδια τα βλέπω.. η γλώσσα, το backround, τα διαφορετικά tiles δεν είναι διαφορές που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό αυτό καθ'αυτό.. τι άλλο που δεν βλέπω εννοείς;

On 28/5/2015 at 12:03 ΜΜ, το μέλος Delijohn έγραψε:

Ποια είναι η διαφορά που βλέπεις γιατί εγώ ίδια τα βλέπω.. η γλώσσα, το backround, τα διαφορετικά tiles δεν είναι διαφορές που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό αυτό καθ'αυτό.. τι άλλο που δεν βλέπω εννοείς;

Πανω γωνια δεξια  :p

οοps ναι  :rolleyes:  είμαι σε λαπτοπάκι με μικρή οθόνη και δεν είδα κάνει εκεί πάνω.. ναι θέμα updates είναι  ;)

Εμενα μετα απο καποιο χαζο-update εκει μου βγαζει κουτακια αλλα δεν εκατσα να το ψειρισω (ετσι κι αλλιως καλο ειναι να ειναι up to date ακομα κι αν εχει κανενα χαζοπροβλημα που δεν επηρρεαζει)

On 28/5/2015 at 12:38 ΜΜ, το μέλος Nick74 έγραψε:

Εμενα μετα απο καποιο χαζο-update εκει μου βγαζει κουτακια αλλα δεν εκατσα να το ψειρισω (ετσι κι αλλιως καλο ειναι να ειναι up to date ακομα κι αν εχει κανενα χαζοπροβλημα που δεν επηρρεαζει)

Δεν φταιει καποιο update.

Κατι πειραξες και χαλασες τη γραμματοσειρα.

Τσέκαρε εδώ http://www.askvg.com/fix-unknown-characters-or-vertical-rectangles-are-showing-in-place-of-metro-icons-in-windows-8-start-screen-and-login-screen/

On 28/5/2015 at 5:26 ΜΜ, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Δεν φταιει καποιο update.

Κατι πειραξες και χαλασες τη γραμματοσειρα.

Τσέκαρε εδώ http://www.askvg.com/fix-unknown-characters-or-vertical-rectangles-are-showing-in-place-of-metro-icons-in-windows-8-start-screen-and-login-screen/

thanks, το εφτιαξα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.