skepasti21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2015 Χαιρετω! Μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση των win 8.1 pro στο λαπτοπ και παρατηρησα διαφορες οσων αφορα στο μενου της εναρξης.... σας παραθετω φωτο για του λογου του αληθές.... Αυτή εδώ είναι από το pc μου και αυτή εδώ είναι από το λαπτοπ...πως γινεται αυτό????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Updates Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Μάϊος 28, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 (edited) Updatesαπό το win update?Δωσε μου να καταλαβω σε παρακαλω. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2015 από skepasti21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 28, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 από το win update?Δωσε μου να καταλαβω σε παρακαλω. Yeap , αυτο ειναι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 28, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Ποια είναι η διαφορά που βλέπεις γιατί εγώ ίδια τα βλέπω.. η γλώσσα, το backround, τα διαφορετικά tiles δεν είναι διαφορές που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό αυτό καθ'αυτό.. τι άλλο που δεν βλέπω εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 28, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Ποια είναι η διαφορά που βλέπεις γιατί εγώ ίδια τα βλέπω.. η γλώσσα, το backround, τα διαφορετικά tiles δεν είναι διαφορές που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό αυτό καθ'αυτό.. τι άλλο που δεν βλέπω εννοείς; Πανω γωνια δεξια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 28, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 οοps ναι είμαι σε λαπτοπάκι με μικρή οθόνη και δεν είδα κάνει εκεί πάνω.. ναι θέμα updates είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάϊος 28, 2015 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Εμενα μετα απο καποιο χαζο-update εκει μου βγαζει κουτακια αλλα δεν εκατσα να το ψειρισω (ετσι κι αλλιως καλο ειναι να ειναι up to date ακομα κι αν εχει κανενα χαζοπροβλημα που δεν επηρρεαζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Μάϊος 28, 2015 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Εμενα μετα απο καποιο χαζο-update εκει μου βγαζει κουτακια αλλα δεν εκατσα να το ψειρισω (ετσι κι αλλιως καλο ειναι να ειναι up to date ακομα κι αν εχει κανενα χαζοπροβλημα που δεν επηρρεαζει)Δεν φταιει καποιο update.Κατι πειραξες και χαλασες τη γραμματοσειρα.Τσέκαρε εδώ http://www.askvg.com/fix-unknown-characters-or-vertical-rectangles-are-showing-in-place-of-metro-icons-in-windows-8-start-screen-and-login-screen/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάϊος 28, 2015 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Δεν φταιει καποιο update. Κατι πειραξες και χαλασες τη γραμματοσειρα. Τσέκαρε εδώ http://www.askvg.com/fix-unknown-characters-or-vertical-rectangles-are-showing-in-place-of-metro-icons-in-windows-8-start-screen-and-login-screen/ thanks, το εφτιαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts