paokkerkir Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2015 Καλησπέρα. Έχω έναν WD 750GB sata, ο οποίος έχει θέμα με το transfer rate. πχ, μεταφέρω ένα αρχείο και το διαγνωστικό στο write rate πάει κάπως έτσι άνα δευτερόλεπτο 62mb/s - 1mb/s - 65mb/s - 0kb/s - 45mb/s -10mb/s κλπ Όπως καταλαβαίνετε, με τέτοια συμπεριφορά έχω πρόβλημα, ειδικά σε gaming από αυτόν τον δίσκο. Όλα τα διαγνωστικά τον βγάζουν 100% health και performance και με έχει τρελάνει το ζήτημα. Έχω δοκιμάσει άλλα sata cables, αλλα sata slots, άλλα power cables, και τίποτα. Έχω 5 δίσκους στο pc και μόνο αυτός φέρεται έτσι. Αλλαγή ή μπορώ να κάνω κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2015 γράφεις/σβήνεις συχνά σ'αυτόν το δίσκο ? Αν κατεβάζεις torrents, σ'αυτόν τα κατεβάζεις ? Μπορεί να θέλει defrag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paokkerkir Μάϊος 26, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2015 Ναι αυτήν την χρήση έχει. Πολλά γραψίματα-σβησίματα. Γίνεται defrag τακτικά, και έκανα και πλήρες φορμάτ μπας και, αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 26, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2015 Ο 750 WD BLUE είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paokkerkir Μάϊος 27, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2015 Ο Green. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts