morius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2004 Παίδες μόλις χτες πήρα PS2(MINI)Έχω 2 απορίες: 1. Μου είπαν ότι το PS2 που πήρα (το καινούριο)έχει κάρτα δικτύου για να παίζω on line games!!!!!Πως γίνετε αυτό?????Με τι σύνδεση????? 2.Πιο παλιά είχα δει ένα Thread εδώ,για το αν γίνετε να παίζεις PS2 στην οθόνη του PC σου!!!!!Πως γίνετε αυτό?????Θα παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών?????Ευχαριστώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 1)εχει καρτα δικτυου οπως βλεπεις αλλα online gaming στην Ελλαδα μαλλον θα κανεις καιρο να δεις σε κονσολα...δυστυχως!2) ειναι ξεχωριστη συσκευη που δεν χρειαζεται το pc για να λειτουργησει(μπορεις να βλεπεις τηλεοραση στο monitor με αυτην) οποτε δεν νομιζω να παιζει ρολο η καρτα γραφικων!Γυρω στα 90 με 120 ευρω εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Nos dio σε ποιανω αδιαβαστο!Εδω και 2-3 μηνες παιζουν στην Ελλαδα online οι κατοχοι xbox. Για ps2 δεν το γνωριζω και ετσι δεν μπορω να πω!Η συσκευη που λες κοστιζει απο 20-25 αναλογα με το μοντελο και φτανει εως 70.Τουλαχιστον αυτες που ειχα κοιταξει παλαιοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 25, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 16:25] 2) ειναι ξεχωριστη συσκευη που δεν χρειαζεται το pc για να λειτουργησει(μπορεις να βλεπεις τηλεοραση στο monitor με αυτην) οποτε δεν νομιζω να παιζει ρολο η καρτα γραφικων!Γυρω στα 90 με 120 ευρω εχει 1.Tι κοστίζει 90 και 120 ή 25 με 30 αντίστοιχα????? 2.Πως γίνετε να βλέπω TV στο Monitor μέσω του Play????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Δεκέμβριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Υπάρχουν ορισμένες εξωτερικές συσκευές ονόματι VGA Box, οι οποίες έχουν υποδοχή για SCART ή RCA και έξοδο VGA για να συνδέεται επάνω το monitor. Κάποιες άλλες μάλιστα, βγάζουν και βύσματα AV για τις κονσόλες που κυκλοφορούν (PS2 Xbox GameCube) οπότε απλά συνδέεις από τη μία μεριά την κονσόλα σου και στην έξοδο VGA το monitor. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 60 έως και πάνω από 100.Υπάρχει και πιο οικονομική λύση αλλά πρέπει να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή... αγοράζεις μία κάρτα TV (εσωτερική PCI ή εξωτερικό κουτί) και συνδέεις την κονσόλα στο video-in. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος είναι 30 έως 200 ανάλογα με το τι κάρτα TV επιλέξεις, λογικά θα προτιμήσεις κάποια φθηνή αφού ενδιαφέρεσαι μόνο να παίζεις PS2 στο monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Υπαρχει και συγκεκριμένος PS2 Vga adapror που κανει αυτή τη δουλεια με 50 ευρω. Μαλιστα νομίζω ότι παιζεις τα παιχνίδια σε υψηλότερες αναλύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 αλλη ερωτησουλα...Τι ειναι αυτο το καινουργιο boot disk για το ps2?Παιζει τα πειρατικα χωρις κολλησεις και τσιπακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Δεν γκουχου γκουχου μας επιτρεπουν τετοιες ερωτησεις εδω μεσα οποτε προσπαθησε να καταλαβεις απο την απαντηση μου.Boot disk ειναι γενικα ενας δισκος εκινησης. Χρησιμευει για να υπερπηδα ενα ηδη τοποθετημενο software και να δινει νεες λειτουργιες οπως το να αφησει καποιον να τρεξει προγραμματα που πριν δεν μπορουσε το μηχανημα να τα διαβασει ή να τα τρεξει.Γενικα μιλωντας παλι ενα τσιπακι σχεδιαζεται παρανομα παντα, για μια συγκεκριμενη κονσολα. Επομενως αν αυτη η κονσολα αλλαξει διαστασεις πρεπει να αλλαξει διαστασεις και το τσιπακι...αν καταλαβαινεις τι εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Aρα παιζει τα αντιγραμμενα? Mιλαω για την boot disk ΜΟΝΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Συνεχίστε με ΠΜ... Δεν επιτρέπονται ερωτήσεις περί "πειρατικών" στο Λάμπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Βασικα εχω την εντυπωση οτι το να απαντησω αν τα παιζει ή οχι ειναι απολυτως νομιμο. Εννοω και τα ναρκωτικα ειναι παρανομα αλλα αν πω οτι πολλοι παιρνουν δεν ειμαι και εγω παρανομος! Το να πεις βεβαια οδηγιες για την κατασκευη τους σιγουρα ειναι αλλο πραγμα. Αρα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ναι τα παιζει. Βαζεις το boot cd και μετα το αντιγραμμενο. Παντως για να ειναι το ποστ μου ακομα πιο νομιμο πρεπει να σου πω πως κατι τετοιο ειναι παρανομο και ακυρωνει την εγγυηση ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Το οτι ακυρωνει την εγγυηση δεν σημαινει οτι ειναι και παρανομο κατα την γνωμη μου(δικο σου ειναι ο εξοπλισμος οτι θες τον κανεις) , αλλωστε καθε vmod παρανομο ειναι ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Πιστεθω οτι μπορεις και μονος σου να κανεις να φτιαξεις το καλωδιο για να το συνδεεις σε vga.Για XBoX εχω δει guides για καλωδιο απευθειας παντως οποτε υποθετω πως γινεται και για PS2. Το ΠΣ2 συνδεεται με ethernet οπωσ και το XBOX. Tωρα αν παιζει και κανα 56k modem δεν ξερω...Οσο για online gaming σε κονσολα παιζουν αρκετοι XBOX live στην ελλαδα.Για PS2 δεν εχω ακουσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Το οτι ακυρωνει την εγγυηση δεν σημαινει οτι ειναι και παρανομο κατα την γνωμη μου(δικο σου ειναι ο εξοπλισμος οτι θες τον κανεις) , αλλωστε καθε vmod παρανομο ειναι ετσι. Μπες στη www.sony.com και ψαξε καπου εχει ενα αρθρο που λεει πως πλεον η χρηση του τσιπ εχει απαγορευτει απο το ευρωπαικο δικαστηριο και αρα και επισημα ειναι παρανομο. Το αν το χρησιμοποιουμε ομως ακομα ή οχι αυτο ειναι αλλο θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 morfea οι ελληνες κατοχοι x-box παιζουν online παιχνιδια στο ιντερνετ???μονο οταν το δω θα το πιστεψω...και εννοω οχι να εχουν την δυνατοτητα αλλα να το δω να παιζει χωρις ping και ιστοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 To pinq εξαρταται πολυ απο το τι συνδεση εχεις. Παντως οταν το κουβεντιαζαμε σε αλλο φορουμ οι χρηστες δεν ειχαν καποιο παραπονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 3, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [01-01-2005 18:33] αλλη ερωτησουλα... Τι ειναι αυτο το καινουργιο boot disk για το ps2?Παιζει τα πειρατικα χωρις κολλησεις και τσιπακια? Βασικό πείραγμα δεν γίνετε αλλά το PS2 ανοίγει!!!!! Είναι γελίο και τέλιο(έχω βάλει) ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ SORRY ΠΑΙΔΙΑ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 3, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Χθες, στις 01:08] ........για να ειναι το ποστ μου ακομα πιο νομιμο πρεπει να σου πω πως κατι τετοιο ειναι παρανομο και ακυρωνει την εγγυηση ( ) Φιλαράκο σόρρυ αλλά δεν είσαι καλά ενημερομένος...... Με το ΒΟΟΤ δεν χάνετε η εγγύηση...... (αλλά θέλει και τέχνη :p ) Αν θες έλα ΠΜ δεν μιλάω άλλο εδώ μέσα (για παρανομίες)θα μου ρίξει αστροπελέκη ο ΛΑΜΠΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 3, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Για το τσιπακι εννοουσα. Το boot ειναι απλα παρανομο αφου απαγορευεται πλεον απο δικαστικο νομο αλλα φυσικα δεν ακυρωνει την εγγυηση καθως δεν πειραζεις το hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 3, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 00:22] ..........δεν ακυρωνει την εγγυηση καθως δεν πειραζεις το hardware Το μηχάνιμα εσωτερικά πειράζετε αλλά αν το προσέξει όλα γίνονται οκ........ Χωρίς κολήσεις και λοιπά!!!!! Αν θες να μάθεις περισσότερα φίλε μου στύλε μου ένα πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.