pmakr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2015 Εχω και 2 μερες με το που ανοιγω το pc ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου δουλευει στο full 5000000 στροφες. Κανενα αλλο συμπτωμα περα απο δικο μου πονοκεφαλο. Μπορω να το διορθωσω καπως αν το ανοιξω και το να πειραξω. Ειναι εκτος εγγυησης δυστυχως. Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάϊος 22, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 αν το φυσηξεις με αερα?γιατι μαλλον εχει μαζεψει πολυ σκονη και ζεστενεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr Μάϊος 23, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2015 Το εκανα τιποτα… πηρα τελικα ρευμα ενω απο το τροφοδοτικο αφου τσεκαρα οτι δδενειναι ζεστοΠιθανιλογω οτι εχει θεμα ο αισθητηρας. Σε αλλους το κανει απο την πρωτη στιγμη που το αγορασαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάϊος 23, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2015 παντως και εγω με το gx750 δεν εχω παρατηρησει τετοιο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPoleoN Μάϊος 30, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2015 Απίστευτο, και εμένα μου δημιούργησε θέμα ο ανεμιστήρας από το ίδιο ακριβώς τροφοδοτικό. Ωστόσο, είναι λίγο διαφορετικό το θέμα μου, οπότε θα ανοίξω καινούργιο thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts