jax7480 Δεκέμβριος 31, 2004 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Σημερα εβαλα κι εγω την δικη μου 6600GT επανω...(της Prolink).Η καρτα απλα παιζει σε αλλο επιπεδο απο τις 9800Pro... Πολυ πιο γρηγορη παντου....Καλυτερη απεικονιση απο την 9800προ της Club, αρκετα ταχυτερη...Ειδικα στο Doom3, Half life 2 και NFSU2 εχει αντιστοιχα, 30, 30-40 και 20 καρε παραπανω απο την 9800προ...Μιλαω παντα και για τις 2 καρτες με μαμα χρονισμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 31, 2004 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Johnnymous Όντος... είσαι σωστόςΕσένα η Gigabyte πως σου πάει?σε ταχύτητα τρέχει?? Aν μιλας για μενα εχω MSI PCX ειναι στα 551/1102 ...εδω ειναι stable..οτιδηποτε παραπανω ειναι stable αρκει το 3dmark05 να τρεξει μια φορα....γιατι αν γινει loop αρχιζουν τα artifacts...οι μνημες πανε καλα...οχι ομως και ο πυρηνας καθως φαινεταιΣημειωτεον κυκλοφορει LEADTEK ΕΧΤRΕΜΕ με αναβασμενους χρονισμους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Δεκέμβριος 31, 2004 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Από σήμερα μπαίνω και εγώ στο club. Πήρα την MSI. Θα ανεβάσω foto του χρόνου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 31, 2004 Author #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Forceware 71.24 Beta These drivers are WHQL Certified for series GeForce 6x00 and yet need to be considered Beta Operating System: 2000/XP and has full International Language Support. We repacked the archive towards 14 MB. Unfortionately only GeForce series 6 is supported with this driver, if you have another GeForce Card, then be sure to use the included modified .inf file which will make your card compatible!Link Οποιος εχει ορεξη ας τους δοκιμασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιανουάριος 1, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς αν έχει έρθει Ελλάδα η Leadtek 6600gt.Κάπου έχει πάρει το αυτί μου (Μάλλον το μάτι μου) ότι είναι απο τις καλύτερες στο θέμα ψύξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 1, 2005 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 σήμερα ψιλοδοκίμασα μια 6600gt albatron στο σύστημα του Setos και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα... αν δε έριχνα 100mhz τον πυρήνα, έβγαζε τρελά άρτιφακτς παντού ακόμα και σε ντιφόλτ μετά από λίγο που ζεσταινόταν... ο λόγος? η απίστευτη πατάτα που είχε ανάμεσα στην ψύχτρα και τον πυρήνα. Καθαρίστηκε και αλλάχτηκε με κεραμίκ (περίπου 10 λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου:P:P) και μετά μια χαρά! Η ψύχτρα πάντως πριν πατούσε και η τσίχλα είχε καθαρό αποτύπωμα σε ολόκληρο τον πυρήνα... τα σκορς για ντιφόλτ ήταν καλούτσικα απλά δεν την θεωρώ κάρτα για αναβάθμιση κάποιου που έχει 9800προ, αν και δεν τη δοκίμασα σε πολλές εφαρμογές, ούτε στο δικό μου σύστημα να έχω άμεση σύγκριση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 1, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 10:18] τα σκορς για ντιφόλτ ήταν καλούτσικα απλά δεν την θεωρώ κάρτα για αναβάθμιση κάποιου που έχει 9800προ, αν και δεν τη δοκίμασα σε πολλές εφαρμογές, ούτε στο δικό μου σύστημα να έχω άμεση σύγκριση... Για τον αξιζει ή οχι ριξτε μια ματια εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 1, 2005 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Κατ'εμε οχι μονο αξιζει αλλα γ@μ@ει και δερνει...:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 1, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Τελικά η Prolink 6600gt pci έχει πρόβλημα με υψηλή θερμοκρασία καθώς και με θόρυβο που παράγεται απο την ψύκτρα της ή οχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 1, 2005 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Εχθές είχα για μερικές ώρες στην διάθεση μου μία 6600GT. Η κάρτα είναι πολύ γρήγορη, ανέλπιστα γρήγορη θα έλεγα. Παίζει με full όλα (εκτός ΑΑ + AF) σε 1280χ1024 Farcry και NFS U2, κι ενώ περίμενα πανηγυρικά να την δω να σέρνεται, αυτή έπαιζε άξια. Κι αρχίζω και αναρωτιέμαι... γιατί έδωσα 250 ευρώ παραπάνω για να πάρω την 6800GT. Οπότε αρχίζω και το ψάχνω λίγο περισσότερο, και κοιτάω τα αντικείμενα στο χώρο στο FarCry και στο NFS... η ποιότητα απεικόνισης ήταν σαφώς χειρότερη από την 6800GT. Χοντροκομμένα γραφικά, έντονα (καμμένα) χρώματα, οι υφές στο Farcry και στο NFS σε σχέση με αυτά που έβλεπα στην 6800 δεν είχαν απολύτως καμία σχέση. Όλα αυτά με τους 66.93, καθώς δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω κάτι άλλο.Παρόλ' αυτά η κάρτα για τα χρήματα που ζητάει είναι πάρα πολύ καλή αγορά, είναι πολύ γρήγορη και θέλω να ελπίζω πως η ποιότητα απεικόνισης είναι θέμα driver. Δεν ειναι λιγο παραξενο να οφειλεται στο chipset?Ποια μαρκα εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 1, 2005 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Και βέβαια δεν μπορεί να την συγκρίνει με την 6800gtαλλα λεφτά η μία αλλα η αλλη!!!!!Φαντάσου την όμως σε pci-e και Sli θα δίνει τρελά γραφικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 1, 2005 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Prolink ήταν η 6600 και Point of view η 6800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 1, 2005 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Είδες τίποτα από θόρυβο και θερμοκρασία στην prolink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 1, 2005 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Είδες τίποτα από θόρυβο και θερμοκρασία στην prolink? Αρχική απάντηση από DJD H Prolink έδειχνε κανονικά θερμοκρασία και μάλιστα μετά από 10 λεπτά farcry δεν είχε ανέβει η θερμοκρασία πάνω από 59 βαθμούς. Και μάλιστα σε SFF κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 1, 2005 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Θόρυβος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 1, 2005 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Θόρυβος? Συγνώμη το ξέχασα αυτό. Σχετικά ήσυχη ήταν. Δηλαδή με έναν ανεμιστήρα cpu στις 2000στροφές δεν γινόταν ενοχλητική. Αλλά ξαναλέω δεν είχα πολύ χρόνο για να την δοκιμάσω περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 1, 2005 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Διότι σε κάποιο review διάβασα για υπερβολικό θόρυβο και για γύρω στους 90-100!!! βαθμούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 1, 2005 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Εδώ συγκεκριμένα http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim1416003192 Ιανουάριος 3, 2005 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 βρήκα μια 6600gt agp σε υλοποίηση της sparkle αξίζει? ανάμεσα σε αυτήν και στην prolink ποία θεωρείτε καλύτερη?(το κόστος από ότι είδα είναι το ίδιο)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 4, 2005 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 RG_ καλωσήρθες στο Lab! :daisy: Οι δύο εικόνες που δείχνεις είναι διαφορετικές γιατί είναι δύο διαφορετικές κάρτες. Η μία ΑGP και η άλλη PCI-E. Και γω την ίδια κάρτα έχω (ΑGP) και με default χρονισμούς έχω 45 idle και 80 full load (αλλά μετά από πολύ ώρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.