Freedom Δεκέμβριος 29, 2004 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 PGM για τσέκαρε το τελευταίο ποστ στην προηγουμενη σελίδα του JohnnyX...PCI-E έχει το παιδί... "Με Gigabyte K8NF-9 A64 3000+ (2100) MSI 6600 GT (PCI-E) (554-1100)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 29, 2004 Author #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Freedom [Σήμερα, στις 12:08] PGM για τσέκαρε το τελευταίο ποστ στην προηγουμενη σελίδα του JohnnyX...PCI-E έχει το παιδί... "Με Gigabyte K8NF-9 A64 3000+ (2100) MSI 6600 GT (PCI-E) (554-1100)" Ωχ ναι ... για αυτο βλεπει temps......... ειπα και εγω , τοσο στραβοι ειμαστε :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 29, 2004 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Κυκλοφόρησαν NF4 μητρικές??? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Δεκέμβριος 29, 2004 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 λοιπον μαγκες εγω εχω μια 6800 αλλα ο κολιτος μου αγορασε την '' Point Of View 6600GT''Η καρτα εχει τιμη 230 ευρο και ινε πολι καλη με default τα ρολογια εχει 3300 στο 3d mark 05kai 7900 sto 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 29, 2004 Author #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48641 Υποψηφιοι αγοραστες ριξτε και μια ματια στην προταση της Leadtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 29, 2004 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 για pci-e πια προτείνετε????σιγουρα θα την o/c-λοκαρω και θέλω καλή θερμοκρασια και καλές συχνότητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 29, 2004 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris Κυκλοφόρησαν NF4 μητρικές??? :...: απο Αγγλια εχει ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 29, 2004 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Λοιπόν μόλις έβαλα πάνω την Pixelview (Prolink) 6600GT AGP. Εντυπώσεις άψογες!! Σε σχέση με την 9800 κλοκαρισμένη τέρμα έχω καλύτερα αποτελέσματα παντού, με αποκορύφωση το Doom3 όπου από 55 καρέ πήγε στα 80!!! Και όλα με default χρονισμούς... (εξαίρεση αποτελεί το 3DMark 2001 όπου το Nature είναι αισχρό!) Με 71.20 drivers βλέπω κανονικά θερμοκρασίες (80 full load) και μπορώ να την κλοκάρω απο εκεί. Η ποιότητα απεικόνισης είναι λίγο καλύτερη από την 9800. Αυτά τα ολίγα. Απόλυτα ικανοποιημένος! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 30, 2004 Author #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris [Χθες, στις 22:14] Λοιπόν μόλις έβαλα πάνω την Pixelview (Prolink) 6600GT AGP. Εντυπώσεις άψογες!! Σε σχέση με την 9800 κλοκαρισμένη τέρμα έχω καλύτερα αποτελέσματα παντού, με αποκορύφωση το Doom3 όπου από 55 καρέ πήγε στα 80!!! Και όλα με default χρονισμούς... (εξαίρεση αποτελεί το 3DMark 2001 όπου το Nature είναι αισχρό!) Με 71.20 drivers βλέπω κανονικά θερμοκρασίες (80 full load) και μπορώ να την κλοκάρω απο εκεί. Η ποιότητα απεικόνισης είναι λίγο καλύτερη από την 9800. Αυτά τα ολίγα. Απόλυτα ικανοποιημένος! :T: Καλοριζκη φιλε.... περιμενουμε screens με μαξ stable χρονισμους ωστε να δουμε τι κανει και η Prolink..... Y.ΓΓ@μω την ΜSI μου ....... :( η Prolink kai Leadtek μεχρι στιγμης ξερουμε οτι δειχνουν θερμοκρασιες , τι στο καλο γινεται με την MSI....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 30, 2004 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 υπάρχει κάμια σύγκριση σε επιδώσης αυτών των καρτών????υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να δίνει καλό o/c σε αυτήν την καρτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 30, 2004 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 13:39] υπάρχει κάμια σύγκριση σε επιδώσης αυτών των καρτών????υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να δίνει καλό o/c σε αυτήν την καρτά? Google is your friend! Αν γράψεις στο www.google.com 6600GT AGP θα βρεις πολλά reviews. Για o/c όπως ανέφερα δύο post πιο πάνω μπορείς να κάνεις και από τους drivers της Νvidia. Aλλιώς Riva Tuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 30, 2004 Author #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Μια μικρη επισημανση , φανταζομαι οι περισσοτεροι θα εχετε προσεξει οτι αυτο που εχω κυκλωσει στην φωτο ζεσταινεται απιστευτα....το δαχτυλο σου δεν μπορεις να το κρατησεις πανω στην ψυχτρα (MSI) που εχει (ο θεος να την κανει ).Βγαλτε την ψυχτρα και την θερμααγωγιμη ταινιουλα που εχει (εμενα ειχε ενα μικρο κομματι ) και βαλτε λιγο AS5. Δινει λιγο σε χρονισμους και μειωνει λιγο την θερμοκρασια..... Ας ελπισουμε να βγει καμμια αξιολογη μεθοδος ψυξης ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 30, 2004 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 21:06] Μια μικρη επισημανση , φανταζομαι οι περισσοτεροι θα εχετε προσεξει οτι αυτο που εχω κυκλωσει στην φωτο ζεσταινεται απιστευτα....το δαχτυλο σου δεν μπορεις να το κρατησεις πανω στην ψυχτρα (MSI) που εχει (ο θεος να την κανει ).Βγαλτε την ψυχτρα και την θερμααγωγιμη ταινιουλα που εχει (εμενα ειχε ενα μικρο κομματι ) και βαλτε λιγο AS5. Δινει λιγο σε χρονισμους και μειωνει λιγο την θερμοκρασια..... Ας ελπισουμε να βγει καμμια αξιολογη μεθοδος ψυξης ............ Ευτυχώς η Pixelview έχει άλλο σύστημα ψύξης: Για αξιόλογη μέθοδο ψύξης υπομονή μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου που θα βγει το NV Siliencer 6 για 6600GT και το zalman VF700: http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=149&code=013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 30, 2004 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 η Pixelview θεωρήται καλύτερη από την Asus σε pci-e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 30, 2004 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από PGM Μια μικρη επισημανση , φανταζομαι οι περισσοτεροι θα εχετε προσεξει οτι αυτο που εχω κυκλωσει στην φωτο ζεσταινεται απιστευτα....το δαχτυλο σου δεν μπορεις να το κρατησεις πανω στην ψυχτρα (MSI) που εχει (ο θεος να την κανει ).Βγαλτε την ψυχτρα και την θερμααγωγιμη ταινιουλα που εχει (εμενα ειχε ενα μικρο κομματι ) και βαλτε λιγο AS5. Δινει λιγο σε χρονισμους και μειωνει λιγο την θερμοκρασια.....Ας ελπισουμε να βγει καμμια αξιολογη μεθοδος ψυξης ............ Αυτο αν δε κανω λαθος δεν ειναι το HSI bridge PCX->AGP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 31, 2004 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Όντος... είσαι σωστόςΕσένα η Gigabyte πως σου πάει?σε ταχύτητα τρέχει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 31, 2004 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 PGM.... Μπορεις να ανεβασεις μια φοτο να δουμε την ψυχτρα τις MSI.... ????? plz:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 31, 2004 Author #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 10:29] PGM.... Μπορεις να ανεβασεις μια φοτο να δουμε την ψυχτρα τις MSI.... ????? plz:worship: Βεβαιως........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 31, 2004 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Thanks PGM:worship: ...υποψηφιος αγοραστης 6600gt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 31, 2004 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris Λοιπόν μόλις έβαλα πάνω την Pixelview (Prolink) 6600GT AGP. Εντυπώσεις άψογες!! Σε σχέση με την 9800 κλοκαρισμένη τέρμα έχω καλύτερα αποτελέσματα παντού, με αποκορύφωση το Doom3 όπου από 55 καρέ πήγε στα 80!!! Και όλα με default χρονισμούς... (εξαίρεση αποτελεί το 3DMark 2001 όπου το Nature είναι αισχρό!) Με 71.20 drivers βλέπω κανονικά θερμοκρασίες (80 full load) και μπορώ να την κλοκάρω απο εκεί. Η ποιότητα απεικόνισης είναι λίγο καλύτερη από την 9800. Αυτά τα ολίγα. Απόλυτα ικανοποιημένος! :T: μεγειές παίδες, POAκια καλοδούλευτη επιτέλους είδες τι μπορεί να κάνει μια σοβαρή κάρτα χωρίς cheats και σάλτσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.