Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

(Ετυχε και μπορω να παρω μια 6600gt,απο μια υποχερωση.Δεν μπορω να παρω οποια θελω.)Μονο πειτε μου καποιος συντομα γιατι πρεπει να παω να την παρω.Θελω να κλοκαρει καλα,οσο το δυνατον πιο αθορυβη,και οχι πολλος βαθμους ε!Ενα ranking καποιος βρεεεεε...

η παλια 6600γτ καηκε χθες. αγορασμενη πριν κανα χρονο ειχε ακομα εγγυηση και ετσι μου την αλαξαν αμεσος... τα ορια της ηταν 570/1150

η νεα albatron ομως clockarei τρελα με το πρωτο ψαξιμο μου στα 600/1200 να δουλευει χωρις αρτιφακτς ολη νυχτα (φυσικα θα συνεχισω να δω ποσο ακομα παει.)

σκορ στα 600/1200

skor6lh.th.jpg

για χαρα παιδια λοιμπον το προβλημα μου ειναι: εκανα overckloking πανω στην nvidia 6600 gt συμφωνα με των οδηγό overclocking για κάρτες γραφικών και το score στο 3dmark03 δεν αυξανεται αλλα πεφτει σε σχεση με την "mama" καρτα γιατι ετσι??? ευχαριστω προκαταβολικα

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Αρχική απάντηση από anousios

Πως οβερκλοκαρεται μια καρτα? τι κερδος υπαρχει?

Μπορει μια 6600 na ginei 6800 με το o/c? Αν ναι τοτε δε θα το εκαναν ολοι και η 6800 θα εμενε στα ραφια??:wassat:

Την 6600GT την κλόκαρα με το RivaTuner.

Όχι δεν μπορεί να γίνει 6800, υπάρχουν και διαφορές σε μνήμες, pipelines ή ταχύτητες που δεν φτάνει η μία την άλλη. Μπορείς να κερδίζεις σε επιδόσεις στα γραφικά σου, αλλά είναι κάτι που θέλει μελέτη, ψύξη και ένα μικρό ρίσκο για την κάρτα σου.

Και πάλι, αν έφτανε την 6800, φαντάσου που θα έφτανε η 6800.. όπως λέει και ένας γνωστός "Never is enough"

Αρχική απάντηση από BILL5

η 6600 ειναι σαν να εχεις ενα seat ibiza 1,400 101 hp και η 6800 ειναι σαν να εχεις ενα seat leon 1.400 πως το ibiza θα γινει leon ?

’στοχο παράδειγμα, μιας και το Ibiza 101Hp πατάει κάτω το Leon 1.4 :p Με ένα 1,6 FSi κάτι γίνεται ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.