Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 793
  • Created
  • Last Reply

το οποιο και δεν θα χαρακτηριζα θετικη εξελιξη:D

(Υπαρχει περιπτωση να αλλαξε το συστημα ψυξης η Alba?)

κατα διαβολικη συμπτωση την ιδια ψυκτρα φοραει και η αντιστοιχη της ASUS στο πλαισιο

Για δειτε:

post-399-1416072352,331_thumb.jpg

Δλδ εννοεις πως σου πλασαραν ASUS σε κουτι Albatron?

Sorry, αλλα ειναι πρωι και εχω γεμισει 27 σελιδες με λυσεις ασκησεων διαφορικου λογισμου...

Οπως καταλαβενεις, με λιγα λογια, εχω κλαταρει............

Καλοδουλευτη παντως οπως και να εχει... :D

οντως το pcb ειναι ολοιδιο!

δεν μπορω να τις ξεχωρισω!

στο site της, κανενα μοντελο 6600Λε/non/GT δεν φοραει αυτην την ψυκτρα και μου φαινεται περιεργο...

οτι και να ναι παντως δεν κανει καλη δουλεια...σε δωματιο χωρις θερμανση και ανεβασε 90αρες σε 10 λεπτα MOst Wanted.....

• 2 weeks later...

εμένα πάντως μου κάνει καραμπινατα για PIXELVIEW (η γοργωνα στο logo):banging:

αλλά αν θυμαμαι καλά η πιξελβιου δεν ειναι μπλη η πλακέτα της κάρτας.:tomato:

αν είμαι λάθος ας με διωρθώσει κάποιος.?????

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 15:03]

Όπως είπε και ο chroma είναι η reference κάρτα....που η pixelview pov και άλλες εταιρείες τις παίρνουν έτσι και τις πουλάνε χωρίς καμία αλλαγή...

είναι πολύ πιθανό. !!!!!

Προσωπικά τόσα χρόνια δεν μου έχει τύχει.:dots:

Απλά η Αλμπατρον δεν το συνηθίζει κιόλας:giveup:

Υποθετικά θα μπορούσε κάποιος τρίτος να έχει αλλάξει τη ψύκτρα με μια reference. Δε μου αρέσει σαν ιδέα αλλά θα έστελνα ένα email με μια φωτογραφία της κάρτας στην albatron για να είμαι σίγουρος.

το λοιπον....

εγινα και εγω ένας ευτηχισμένος κάτοχος μιας 6600GT MSI

απορίες και ερωτήσεις τώρα:

1: διαβασα στο θρεντ αυτό και είδα οτι πολλοι με την ίδια κάρτα γραφικών με μένα έχουν μεγάλες θερμοκρασίες. εγω είδα χτες 36 σε ηρεμία και 50 μετά από 3DMARK 05. τις ίδιες μέτρισα και μετά από από λαιτ ο/κ της τάξης 550/1010. θα έπρεπε να ανησυχώ για κάτι?

2: απενεργοποίησα το τεστ και 8α δοκιμάσω το απογευμα να δωσω και παραπάνω. το 3DMARK 05 αρκεί για την ανιχνευση αρτιφακτσ?

τι αλλο προτείνετε?

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από netlooney [Σήμερα, στις 21:09]

:rolleyes: Το μεγάλο πρόβλημα με την 6600 GT είναι οι θερμοκρασίες που ανεβάζει.Υπάρχει κάποιο σύστημα ψύξης για την AGP έκδοση?

Xαιρετω το φορουμ!

Οντως οι θερμοκρασιες της Gt ειναι υψηλες αλλα ο θορυβος ακομη χειροτερος (Βλεπε Albatron AGP)..μετα απο περισυλλογη κατεληξα σ'αυτην ΕΔΩ ...τερμα ο υψισυχνος θορυβος της μαμισιας ψυκτρας και αρκετα χαμηλοτερες θερμοκρασιες..την συνιστω ανεπιφυλακτα :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.