Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Φίλε giorgos_cupra, δοκίμασα με τους 71.89 στο '05 και δε μου κάνει restart... Το παίζει κανονικά και χτυπάει 3635 με 540/1100, ενώ στο '03 φτάνει κάπου 8020.

Η θερμοκρασία μετά το τεστ είναι 76 βαθμοί (2-3 περάσματα).

Ειπαμε ότι η 6600GT ειναι hot αλλά εσυ το μαμισες το θεμα....μηπως δεν εχει nv43 και φοραει prescott:tomato: :tomato:

Δες τη ψυκτρα και τον αερισμό του κουτιου οπως σου ειπε ο AN7 OverClocker

Κι αν μπορεις βγαλε τα pads και βαλε θερμοαγώγιμη παστα...Δεν ειναι καθολου φυσιολογικές οι θερμοκρασίες σου!!!

Βγάλε οπωσδήποτε τα pads και βάλε θερμοαγώγιμη. Εγώ έχω βάλει και έναν 80άρη να τη βαράει (Gigabyte 6600gt agp) τώρα το καλοκαίρι. Έχω 54-56oC idle και ~79-81oC σε full load μετά απο 1-2 ώρες παιχνίδια.

Η ψύξη θα έλεγα οτι είναι αναποτελεσματική, ειδικά όσον αφορά το agp bridge το οποίο ζεματάει και έχει μόνο παθητική ψύξη. Τώρα με τον 80άρη σα να δρόσισε λίγο !!!

Ένας φίλος έχει την ίδια κάρτα σε pci-e (χωρίς το bridge) και με την ίδια ψύχτρα της gigabyte έχει χαμηλώτερες θερμοκρασίες και σε idle και σε full άρα παίζει κάποιο ρόλο το bridge που ζεματάει.

Πάντως θερμοκρασίες καντά στους 100oC μπορεί να οφείλονται στη κακή στήριξη της ψύχτρας (να έχει ξεκουμπώσει) όσο και σε κουτιά χωρίς ροή αέρα.

PS έχει κανένας βάλει τη ψύχτρα της Zalman σε Gigabyte 6600gt agp ?? Αντιμετώπισε κανα πρόβλημα ?? Τα ψυχτρακια στις μνήμες μπήκαν ?? Τι άλλαξε στις θερμοκρασίες ??

Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 16:06]

να μην χρησιμοποιήσω την αρτικ σιλβερ 5 που έχω ;

Οχι ειπαμε!!!Η AS 5 εχει μια μικρή αγωγιμότητα στον ηλεκτρισμο και μπορει να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν πεσει πανω σε ολοκληρωμένο ή σε πυρηνα χωρίς heat spreader!!!

Παρε μια ceramique και βαλε 5-6ευρω εχει!!

Αν δεν βρίσκεις βάλε μια απλή θερμοαγώγιμη του κιλού[καλυτερη δουλεια θα κανει απο τα pads]

αν εχει την αρκτικ γιατι να μην την χρησιμοποιησει?

αν μπει προσεκτικα στο πυρηνα ωστε να μην σταξει γυρω γυρω τοτε μια χαρα δουλεια θα κανει...απλα να μπει προσεκτικα και οσο πιο μικρη ποσοτητα γινεται για να μην δημιουργηθει προβλημα...

jpp σε idle και με τον ανεμιστηρα να βαραει την καρτα δοκιμασες να την ακουμπησεις?

αν ειναι απλα ζεστη τοτε διαβαζει παπαριες ο σενσορας...αν ειναι καυτη τοτε σενιαρε την ψυκτρα...

Εμένα ρε παίδες η gigabyte 6600gt pcxpres με στοκ ψύξη και στόκ Θερμοαγώγιμη μετά απο 3dmark05 [μόλις ακριβώς τελειώνει το τέστ κάνω κλικ και κοιτάω] δέιχνει 62-65 βαθμούς αυτο είναι το μεγάλύτερο που είδα . @@ριές λέει το monitor και έχει παραπάνω θερμοκρασίες . ?

Και κατά το bench πάντως την ακουμπάς την κάρτα σχετικά άνετα [όχι οτι καιει πολυ δηλ.] οι μνήμες είναι που ψιλοζεσταινουν .

Η κάρτα είναι μέσα σε stacker και έχει αρκετά καλό αερισμό . [συχνότητες bench 1300-600]

Αρχική απάντηση από micron [Σήμερα, στις 14:54]

Οχι ειπαμε!!!Η AS 5 εχει μια μικρή αγωγιμότητα στον ηλεκτρισμο και μπορει να σου δημιουργήσει πρόβλημα

Τι μου θύμησες ρε φίλε...

DSC01322.jpg

Πώς να βραχυκυκλώσεις μια κάρτα :worship: :worship:

Είχα ξεχάσει να στραγγίξω το οινόπνευμα από το βαμβάκι κατά την αφαίρεση της paste

Χαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.