Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

ωραίος ο apocalypse!!! Πολύ αναλυτικός. Βασικά δεν ήξερα ακριβώς πως δουλεύει απλα ήξερα οτι τα max fps που θα πιάνεις είναι ισα με τα HZ της οθόνης και αυτό ενοούσα. Να και κάτι που έμαθα :p

• 2 weeks later...
  • Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Παιδες χαιρετω. Διαβασα λιγο αργα το forum και εχω ηδη παραγγειλει την asus EN6600GT/TD (pci-e). Δεν υπαρχει καμια αναφορα στο forum σχετικα με την asus και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας. Μηπως εκανα Μπλαμπλακια???

Αρχική απάντηση από maniac [Σήμερα, στις 13:23]

.

Σε τι φασεις σου ριχνει την συχνοτητα? Οταν παιζεις καποιο παιχνιδι η οταν εισαι στα windows? Και οταν λες στο ριχνει στο 3Δ Μαρκ, ενω τρεχει το προγραμμα εννοεις?

Αρχική απάντηση από maniac [Σήμερα, στις 15:23]

.

Πρώτα σιγούρεψε οτι αυτό που συμβαίνει είναι throttling.

Κατέβασε το nvtweak και ενεργοποίησε την debug page των forceware.

Από εκεί και πέρα , αν συμβεί throttling θα δεις σε αυτήν την σελίδα κάτι σαν αυτό που δείχνει η εικόνα (αυτόματη αλλαγή power level).

post-159-1416071906,3846_thumb.gif

Αρχική απάντηση από Spooky

Σε τι φασεις σου ριχνει την συχνοτητα? Οταν παιζεις καποιο παιχνιδι η οταν εισαι στα windows? Και οταν λες στο ριχνει στο 3Δ Μαρκ, ενω τρεχει το προγραμμα εννοεις?

ναι την ωρα που αλλαζει να παει απο το ενα τεστ στο αλλο βλέπω στον σμαρτ ντοκτορ στο

background να αλλαζει ο χρονισμος...και οχι μονο αυτο μου το δειχνει μετα και στην σελιδα στα details tou 3d mark..... και φυσικα και οταν παιζω παιχνιδια το καταλαβαινω απο το fraps :p

το nvtweak apo to 3d guru το κατεβαζω;;;

ολοι check this btw : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1062

Αρχική απάντηση από maniac [Σήμερα, στις 08:43]

ναι την ωρα που αλλαζει να παει απο το ενα τεστ στο αλλο βλέπω στον σμαρτ ντοκτορ στο

background να αλλαζει ο χρονισμος...και οχι μονο αυτο μου το δειχνει μετα και στην σελιδα στα details tou 3d mark..... και φυσικα και οταν παιζω παιχνιδια το καταλαβαινω απο το fraps :p

το nvtweak apo to 3d guru το κατεβαζω;;;

ολοι check this btw : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1062

Kατεβασε το RivaTunner και αστο ανοιχτο οταν 8α εισαι σε ενα παιχνιδι. Και απο κει δες στο διαγραμμα αν και ποτε πεφτει η συχνοτητα.

Και κοιταξε και αυτο που ειπε ο apocalypse!

Εφριξα! Εκανα ενα ψιλοoverclock με το smartdoctor της asus, και δοκιμασα το colin mcrae 2005. εντυπωσιακο αποτελεσμα αλλα μετα απο λιγο, μαυρη οθονη!!! μου crash-αρε ολο το συστημα!!! . Αναγκαστηκα να κανω hard reset και αμεσως εκανα reset to defaults στο , ελα ομως που μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια! Anyway για να μην τα πολυλογω, αναγκαστηκα να βγαλω τους drivers της nvidia και τους enchanced drivers της asus και να τα ξαναβαλω και ολα οκ αλλα φυσικα δεν ξαναακουμπησα το smartdoctor!Εχει κανεις ιδεα περι τινος προκειται? και γιατι δεν μου βγαζει (το smartdoctor) τις θερμοκρασιες της καρτας αφου την υποστηριζει? σορρυ για την πολυλογια :)

βρε παλικαρι μου..κι εσυ με το smartdoctor! βρηκες να κανεις οverclocking,,,...!!!!ε?

βαλε το riva tuner και κανε οτι γουσταρεις...και αν θες να κανεις και στην cpu να κανεισ μονο απο bios..

Αρχική απάντηση από gus8511

εγω με υδροψυξη εφτασα στα 540 και 1050. πανω απο αυτα τα οτια φοβαμαι να φτασω!!!

με νερο δωσε και αλλο χαλαρα πας 600 και μνημες με ψυκτρακια πας 1200(και με μια φανα να τα φυσαει πανε 1200+)

Αρχική απάντηση από Ζul [Σήμερα, στις 21:26]

με νερο δωσε και αλλο χαλαρα πας 600 και μνημες με ψυκτρακια πας 1200(και με μια φανα να τα φυσαει πανε 1200+)

Mε νερό πάει πολύ παραπάνω.Η δικιά μου(albatron) με μαμά ψύξη έχει πάει μέχρι τώρα 590 και 1280 χωρίς κανένα artifact.

Αρχική απάντηση από Ζul [Σήμερα, στις 22:59]

για αυτο γραφω οτι παει χαλαρα σε αυτες τις συχνοτητες!!οι μνημες 1280 χωρις ψυξη?

Με μαμίσια ψύξη.Θα το πήγαινα παραπάνω αλλά το RivaTuner δε με αφήνει.

τι να σου πω ρε φιλε να εισαι εκει χωρις artifact και χωρις ψυξη πολυ κουλο μου κανει (για τις μνημες μιλαω) στη giga μου χωρις ψυκτρακια οι μνημες δεν πανε πανω απο 1220 χωρις artifact

μην σου πω οτι και πολλα λεω 1220

Αρχική απάντηση από Ζul [Σήμερα, στις 23:26]

τι να σου πω ρε φιλε να εισαι εκει χωρις artifact και χωρις ψυξη πολυ κουλο μου κανει (για τις μνημες μιλαω) στη giga μου χωρις ψυκτρακια οι μνημες δεν πανε πανω απο 1220 χωρις artifact

μην σου πω οτι και πολλα λεω 1220

Γιατί,που είναι το περίεργο;Η μαμίσια ψύξη είναι αρκετά καλή.’μα ανεβάσω όμως τον πυρήνα λίγο ακόμα,τότε είναι που αρχίζουν τα artifacts.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.