Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee

για πες τι score επιασες και με τι setup ακριβως (μνημες/CPU) και κατα ποσο ηταν overclocked GPU CPU/mems

τα αποτελεσματα που θα πω ειναι με τους default χρονισμους.

μεχρι στιγμης εχω τρεξει το 3d mark 01 και το 3d mark03!

στο 2001 μπορω να πω πως τα πηγε χαλια!

λοιπον! 2001:18800

2003:8089 χωρις τα τεστ της cpu!

πως σας φαινονται!? θα τρεξω και 2005 και θα ποσταρω φοτο!

Υ.Γ:οταν ελεγα default χρονισμους εννοω 500/1000!

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Εγινε κατι περιεργο σημερα. Ενω η καρτα δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια πανω απο 80 βαθμους ενω επαιζα παιχνιδια οπως doom 3, NFSU2, σημερα εβαλα το settlers 5 και επαιζε 85-87... :devil:

Σκεφτομαι βαλω κανενα ανεμηστηρα απο κατω για να ειμαι σιγουρος.

Κατι τετοιο πχ.

Αξιζει λετε η δεν υπαρχει προβλημα με τις θερμοκρασιες?

@Bobi Rhoads

Λογικό μοιάζει το '01 σου , δεν έχεις πρόβλημα.

Γενικά οι geforce 6 δεν τα πάνε καλά στο '01.

Σε ενός γνωστού , με την κάρτα στα 580/1130 και έναν 3000+ 939@2600 έβγαλε 21k.

Εγώ πάλι χρειάστηκα 16 pipelines για να περάσω το 3DMark01 που είχα βγάλει με 9800pro...

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

τα αποτελεσματα που θα πω ειναι με τους default χρονισμους.

μεχρι στιγμης εχω τρεξει το 3d mark 01 και το 3d mark03!

στο 2001 μπορω να πω πως τα πηγε χαλια!

λοιπον! 2001:18800

2003:8089 χωρις τα τεστ της cpu!

πως σας φαινονται!? θα τρεξω και 2005 και θα ποσταρω φοτο!

Υ.Γ:οταν ελεγα default χρονισμους εννοω 500/1000!

και σε εμενα φυσιολογικα μου φαινονται ειδικα για στοκ, αν πηγαινε κατι στραβα δεν θα εβλεπες 8κ στο 03...

για το 2003 καλα μου φαινονται! αλλα το 2001 ειναι λιγο χαμηλο μου ειπε ενα παιδι!

αυτος βγαζει περιπου 21k.

Αρχική απάντηση από apocalypse

Γενικά οι geforce 6 δεν τα πάνε καλά στο '01.

αυτο πιστευω πως τα λεει ολα ομως!

Αρχική απάντηση από Spooky

Εγινε κατι περιεργο σημερα. Ενω η καρτα δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια πανω απο 80 βαθμους ενω επαιζα παιχνιδια οπως doom 3, NFSU2, σημερα εβαλα το settlers 5 και επαιζε 85-87... :devil:

Σκεφτομαι βαλω κανενα ανεμηστηρα απο κατω για να ειμαι σιγουρος.

Κατι τετοιο πχ.

Αξιζει λετε η δεν υπαρχει προβλημα με τις θερμοκρασιες?

μην βαλεις κατι τετοιο! αν βαλεις κατι θα βαλεις ενα arctic silencer (αν εχεις agp βεβαια

δεν υπαρχει γι αυτην)!

εγω εβαλα ενα απο αυτο και ακουστε θερμοκρασιες!

36-40 idle

45-50 full load!

δεν πιστευα τι εβλεπα! και πριν την βαλω ειχα 47-50 idle!

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 21:58]

μην βαλεις κατι τετοιο! αν βαλεις κατι θα βαλεις ενα arctic silencer (αν εχεις agp βεβαια

δεν υπαρχει γι αυτην)!

36-40 idle

45-50 full load!

Δυστυχως επειδη εχω την AGP και απο οτι ειπε ο vdeseris δεν θα βγαλει arctic silencer γι'αυτο σκεφτομαι την λυση με τα fans απο κατω. Πιστευω θα βοηθησει λιγο την κατασταση. Ιδιαιτερα λογο του bridge PCIe=>AGP που εχει μια ψυκτρα μονο και ζεματαει.

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

δεν υπαρχει γι αυτην)!

36-40 idle

45-50 full load!

Με ποιο πρόγραμμα τις βλέπεις τις temps??

Αρχική απάντηση από Spooky

Δυστυχως επειδη εχω την AGP και απο οτι ειπε ο vdeseris δεν θα βγαλει arctic silencer γι'αυτο σκεφτομαι την λυση με τα fans απο κατω. Πιστευω θα βοηθησει λιγο την κατασταση. Ιδιαιτερα λογο του bridge PCIe=>AGP που εχει μια ψυκτρα μονο και ζεματαει.

γιατι δεν σκεφτεσαι τη λυση ψυκτρας απο επεξεργαστη?.....κερδισα 35 mhz στο πυρηνα στην ti-4200 μου και επισης μου δοθηκε η ευκαιρια να βαλω ψυκτρακια στις μνημες και κερδισα αλλα 20mhz εκει...ειχα μια ζαλμαν με τα heatpipes πριν με 2 ανεμιστηρες να την φυσανε και τα επεσε αρκετα η θερμοκρασια...

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 16:36]

γιατι δεν σκεφτεσαι τη λυση ψυκτρας απο επεξεργαστη?.....κερδισα 35 mhz στο πυρηνα στην ti-4200 μου και επισης μου δοθηκε η ευκαιρια να βαλω ψυκτρακια στις μνημες και κερδισα αλλα 20mhz εκει...ειχα μια ζαλμαν με τα heatpipes πριν με 2 ανεμιστηρες να την φυσανε και τα επεσε αρκετα η θερμοκρασια...

Πως μπορει να γινει κατι τετοιο? Που θα στηριχτει η ψυκτρα? Αν μπορεις να βαλεις καμια φοτο ετσι να παιρνουμε ιδεες... :)

Επισης δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το overclocking οσο ο θορυβος και η θερμοκρασια.

Και κατι τελευταιο...μηπως γνωριζει κανενας αν καμια εταιρια εχει βγαλει ψυκτρα για 6600GT AGP?

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 21:15]

.....

Και κατι τελευταιο...μηπως γνωριζει κανενας αν καμια εταιρια εχει βγαλει ψυκτρα για 6600GT AGP?

http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=149&code=013

http://www.zalmanusa.com/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1946

Να' σαι καλα! :T: Ευχαριστω πολυ!!

Με την πρωτη ευκαιρια με βλεπω να το αγοραζω. Τουλαχιστον να μην μου παιρνει πια το κεφαλι.

THX again vdeseris

Ρε παιδία εγω γιατί εχω τόσο χαμηλα σκορ(χωρλις o/c).???

3Dmark 2003: 6319

3Dmark 2005: 3009

Δυστυχός και τα δύο ειναι demo και δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις, αυτο παίζει μεγαλο ρόλο? drivers 69.93, athlon 3500, asus en6600gt, 512 ram...

Αρχική απάντηση από Reaper [Σήμερα, στις 23:02]

Ρε παιδία εγω γιατί εχω τόσο χαμηλα σκορ(χωρλις o/c).???

3Dmark 2003: 6319

3Dmark 2005: 3009

Δυστυχός και τα δύο ειναι demo και δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις, αυτο παίζει μεγαλο ρόλο? drivers 69.93, athlon 3500, asus en6600gt, 512 ram...

Δεν είναι και τόσο άσχημα.Με τους 66.93 έβγαζα γύρω στους 3230(μικρές διαφορές).’μα βάλεις πιο καινούργιους οδηγούς,τα scores σου θα αυξηθούν γύρω στους 200-300(για το 2005).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.