Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Πως μπορώ να βελτιώσω τα Benchmark scores μου γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι σχετικά χαμηλά:

VGA MSI 6600GT AGP @550/1000

DRIVER 67.03 (διορθώνει το texture corruption bug του SIS chipset)

CPU P4 2,4B@2,9 (533@644FSB)

1G DDR 400@404

MOBO GIGABYTE GA 8S648FX (MAX 800FSB)

PSU 550W

3DMARK 2001 ~14.000

3DMARK 2003 ~ 7.950

3DMARK 2005 ~ 2.950

AQUAMARK 3 ~ 44.200

PCMARK 2004 ~ 3.550

Αρχική απάντηση από daospi [21-02-2005 23:13]

Sorry για το :OT: αλλά πως μπορώ να βγάλω screens για να ανεβάσω ένα από π.χ.3DMark;;;

Αν πατήσεις το κουμπί print screen (PtrSc) θα κάνει copy όλο το desktop ενώ με alt+ptrsc κάνει copy μόνο το ενεργό παράθυρο. Μετά κάνεις paste σε όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας θες (paint,gimp,...)

καταρχην τα νουμερακια σου ειναι μια χαρα..αν μπορεισ να παρεισ κατι παραπανο ειδικα στο 3DMARK 2005 αν αλλαξεις τους drivers και βαλεισ τουσ 71.20!!ειναι πολλοι καλοι για Benchmark scores

Αρχική απάντηση από Tripper [Χθες, στις 18:34]

καταρχην τα νουμερακια σου ειναι μια χαρα..αν μπορεισ να παρεισ κατι παραπανο ειδικα στο 3DMARK 2005 αν αλλαξεις τους drivers και βαλεισ τουσ 71.20!!ειναι πολλοι καλοι για Benchmark scores

Οι 71.20 μπορεί να είναι καλοί για το 3DMark 2005 αλλά δεν ισχύει το ίδιο και στα παιχνίδια.Πιστεύω πως οι τιμές του Paragka είναι μέτριες προς καλές.Όπως μπορεί να δει και ο ίδιος στις πρώτες σελίδες αυτού του thread ο PGM έχει την ίδια κάρτα με τη δική του και τα scores του είναι πάνω από 300 σε σύγκριση με του Paragka.Με τους 71.20 θα βελτιωθεί βέβαια η κατάσταση.Καλά scores:T: Paragka.

Ο 67.03 είναι ο καλύτερος driver για απόδοση σε παινίδια? Γνωρίζω ότι ο 66.93 είναι αρκετά καλός αλλά μου κάνει graphic corruption(λόγω SIS chipset) και γι'αυτό εγκατέστησα τον 67.03 που μου διόρθωσε το πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από PGM [24-12-2004 23:47]

Απο οτι βλεπω οι κατοχοι αλλα και οι υποψηφιοι αγοραστες των 6600GT πληθαινουν συνεχως ......

Και εγω ειμαι πια ενα υπεριφανο μελος της οικογενειας 6600 GT

με την MSI NX6600 GT!!!:jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 19:18]

Και εγω ειμαι πια ενα υπεριφανο μελος της οικογενειας 6600 GT

με την MSI NX6600 GT!!!:jump: :jump: :jump:

Καλοριζικη και καλοδουλευτη!!!! :D

Και καλα games και συχνοτητες ;)

Και εγώ ακόμα ενα υπερήφανο μελος της οικογενειας 6600 GT με μια ASUS extreme EN6600GT

Αλήθεια τι εχετε ακουσει για αυτη την κάρτα?, γιατι την πηρα λιγο βιαστικά και δεν ξερω εαν ειναι και πολυ καλή...(δεν την εχω βαλει ακομα πανω στο πισι γι'αυτο ρωτάω) !!!!!

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

παιδια πριν λιγες μερες πηρα και εγω μια 6600GT PCIEx

της Prolink. θα στειλω φοτο απο 3D mark αργοτερα ομως!

παντως παρατηρησα σχετικα λιγα marks στο 3d mark 01!

λογο CPU μαλλον

εστησα μια 6600gt giga (AGP) σε ενα φιλο και με το λιγο 'χερι' που της εβαλα (μετα μου εβαλε χερι ο ιδιοκτητης) πηγε 580/1220 με default ψυξη/thermal και κακη ψυξη (κλειστο κουτι χωρις ανεμιστηρες).

Τα artifacts σε HL2 εκαναν την εμφανηση τους μετα απο 20min!

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

@esdee δεν την εχω στο pc αυτο που βλεπεις στην υπογραφη!

σε εναν π4 3.2 64bit. τι λες?εξηγητε κατι τετοιο?

για πες τι score επιασες και με τι setup ακριβως (μνημες/CPU) και κατα ποσο ηταν overclocked GPU CPU/mems

Να και τα δικά μου scores με το rig της υπογραφής και την κάρτα στα 540/1000 (screenshot available αν θέλετε αποδείξεις, αλλά δεν τα έχω στο PC που είμαι τώρα)!!

3D Mark 03 : 7787

3D Mark 05 : 3475

:clap:

Νομίζω πως είναι καλά τα σκορ, ειδικά για έναν 2600+. Αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία με το CPU scaling... Δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν όντως ο επεξεργαστής φρενάρει την κάρτα ή όχι (θα έλεγα τελικά πως όχι και τόσο). Και επίσης δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο η κάρτα αυτή είναι καλύτερη στα σύγχρονα παιχνίδια από μια 9800PRO (στον υπολογιστή μου, γιατί κι εγώ έχω δει benchmarks με 3,2 GHz και βάλε επεξεργαστές...).

[edit] : Ξέχασα, drivers 71.22 (αυτοί που έρχονται μαζί με την MSI)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.