Ebon Page Φεβρουάριος 18, 2005 #341 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στο forum. Είμαι κι εγώ κάτοχος μιας 6600GT για AGP. Την αγόρασα πριν λίγες μέρες ( πήρα μια Prolink Pixelview 128MB με 200 ευρώ από Θεσσαλονίκη) και πραγματικά παιδιά η κάρτα σκίζει. Στο aquamark3 (με drivers 66.93) βγάζει γύρω στα 48000 χωρίς καθόλου overclocking. Πήραξα λίγο τον κεντρικό επεξεργαστή του PC μου (εχω έναν Athlon64 3000+) και στο aquamark μου έδωσε 57000. Ακόμη δεν έχω πηράξει καθόλου τους χρονισμούς της κάρτας γραφικών. Απ' οτι θυμάμαι οι default τιμές είναι 500/900, πόσο να τις ανεβάσω;; Θα δούμε. Αυτά λοιπόν για αρχή, πάντως νομίζω οτι η 6600GT είναι μια πολύ καλή αγορά και συστίνεται ανεπιφύλακτα. Η σχέση απόδοσης/τιμής είναι κορυφαία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 18, 2005 Author #342 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Καλως ηρθες στο φορουμ φιλε Ebon Page. Εχεις απολυτο δικιο οτι ειναι η καλυτερη καρτουλα σε σχεση αποδοση/τιμη. Οσο για το overclocking ξεκινα ανεβαζε τον πυρηνα μονο σε μικρα βηματα και δοκιμαζε με αρκετες loopes 3D Mark 03/05 ή και με παιχνιδια καλυτερα ετσι ωστε να βεβαιωθεις οτι η καρτουλα σου δεν θα κολλησει σε κανενα βαρβατο παιχνιδι στο μελλον.Την ιδια διαδικασια ακολουθησε και για τις μνημες μετα. Επισης, σαν πρωτη κινηση θα σου προτεινα να βγαλεις την ψυχτρα και να βαλεις λιγο θερμααγωγιμη παστουλα πχ. AS5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebon Page Φεβρουάριος 18, 2005 #343 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Ευχαριστώ PGM για την απάντηση σου.Μολίς βρώ λίγο χρόνο θα βάλω λίγη θερμοαγώγιμη πάστα και θα overclockαρω την κάρτα. Δυστυχως έχουμε και άλλες υποχρεώσεις. Τι να κάνεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 18, 2005 #344 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Νομίζω οτι καλύτερα να βάλεις Ceramic που δεν είναι ηλεκτραγώγιμη, γιατί δίπλα στο πυρήνα έχει κατι αντιστασούλες μη γίνει καμια μ@λ@κια. Επίσης πρόσεχε πως θα βγάλεις τη ψύχτρα γιατί εγώ ξύλωσα μια αντιστασούλα σα ψύρα κοντά στο πλαστικό στήριγμα της ψύχτρας και τώρα πρέπει να πάω τη κάρτα στη σχολή να γίνει κόλληση.Επίσης να ξαναρωτήσω, με πιό πρόγραμμα να κάνω burn-in τις μνήμες και με τη βήματα να τις ανεβάζω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebon Page Φεβρουάριος 18, 2005 #345 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Γιατί να κάνεις burn in τις μνήμες backgman;; Δεν είναι απαραίτητο άσε που δεν νομίζω να κερδίσεις και πολλά frames. Νομίζω οτι δεν αξίζει τον κόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 18, 2005 #346 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Ποια ειναι η ποιο φτηνη 6600GT????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 18, 2005 #347 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Ebon Page [Σήμερα, στις 12:38] Γιατί να κάνεις burn in τις μνήμες backgman;; Δεν είναι απαραίτητο άσε που δεν νομίζω να κερδίσεις και πολλά frames. Νομίζω οτι δεν αξίζει τον κόπο Τώρα ανεβαίνουν μέχρι 1193, άν κάνω burn-in δε θα ανέβουν κι άλλο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 18, 2005 #348 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo Ποια ειναι η ποιο φτηνη 6600GT????? κλασικά η pixelview.Ποιό φθηνή δεν έχω δεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pseira Φεβρουάριος 19, 2005 #349 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ρε παιδιά ψάχνω στη Θεσσαλονίκη μια 6600GT ΜSI PCIe αλλά δεν έχει κανείς!!! Μονο Prolink, Gigabyte, Leadtek βρίσκω αλλά είμαι κολλημένος με την MSI.. έχει και το πιο ήσυχο ανεμιστήρα της αγορας! Όποιος ξέρει που μπορώ να την βρω ή αν πουλάει καμία ας μου πει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 19, 2005 #350 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από pseira [Σήμερα, στις 20:40] Ρε παιδιά ψάχνω στη Θεσσαλονίκη μια 6600GT ΜSI PCIe αλλά δεν έχει κανείς!!! Μονο Prolink, Gigabyte, Leadtek βρίσκω αλλά είμαι κολλημένος με την MSI.. έχει και το πιο ήσυχο ανεμιστήρα της αγορας! Ήσυχο ναι αλλά αν γίνει o/c και με μαμά ψύξη ''καίει''... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 19, 2005 #351 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από pseira Ρε παιδιά ψάχνω στη Θεσσαλονίκη μια 6600GT ΜSI PCIe αλλά δεν έχει κανείς!!! Μονο Prolink, Gigabyte, Leadtek βρίσκω αλλά είμαι κολλημένος με την MSI.. έχει και το πιο ήσυχο ανεμιστήρα της αγορας! Όποιος ξέρει που μπορώ να την βρω ή αν πουλάει καμία ας μου πει! από ότι έχω διαβάσει πιο αθόρυβη είναι η leadtek (anandtech ) σε σχέση με τις άλλες που έχεις βρει με μικρή διαφορά από MSI και ανεβαίνει καλύτερα εξαρτάται βέβαια και πόσο κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 19, 2005 #352 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Dorian [Σήμερα, στις 23:15] από ότι έχω διαβάσει πιο αθόρυβη είναι η leadtek (anandtech ) σε σχέση με τις άλλες που έχεις βρει με μικρή διαφορά από MSI και ανεβαίνει καλύτερα εξαρτάται βέβαια και πόσο κάνουν. Λάθος.Κοίτα http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pseira Φεβρουάριος 20, 2005 #353 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ρε παιδιά 44db??? Είναι σοβαροί; 44 έβγαζε η CAK μου και μου έπαιρνε τα αυτιά. Η 6800GT που έχω και κάθεται (αν τη θέλει κανείς π.μ. γιατί δεν έχω ακόμα δικαίωμα στις αγγελιες) έβγαζε 30db σε LOW speed, 39 se high.... Δηλαδη πάνε τα όνειρά μου για ήσυχο pc.....Τώρα έχω μια voodoo3 pci επάνω μεχρι να βρω 6600...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 20, 2005 #354 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Οι τιμές αυτές είναι με ο/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 20, 2005 #355 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Λάθος.Κοίτα http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=19 μάλλον δεν το ξεκαθάρισα, είπα πιο αθόρυβη από αυτές που έχει βρει στην Θεσσαλονίκη, prolink, gigabyte, leadtek, όχι πιο αθόρυβη σε σχέση με MSI, αλλά με μικρή διαφορά υπέρ της MSI. γενικά η leadtek θεωρέιται αθόρυβη κάρτα οπότε αν είναι μόνο αυτός ο λόγος δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Φεβρουάριος 21, 2005 #356 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 γεια σασ παιδια!!!σκεφτομαι να αγορασω μια 6600gt αλλα κολλαω στο εξησ: prolink ή msi? τι διαφορα εχουν?αν ειναι μικρεσ οι διαφορεσ προτιμω να παρω την πιο φθηνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Φεβρουάριος 21, 2005 #357 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 α και κατι αλλο σημαντικοτην εχει δοκιμασει κανεισ σε asus a8v deluxe με amd64 3200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 21, 2005 #358 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από parido [Σήμερα, στις 16:25] γεια σασ παιδια!!!σκεφτομαι να αγορασω μια 6600gt αλλα κολλαω στο εξησ: prolink ή msi? τι διαφορα εχουν?αν ειναι μικρεσ οι διαφορεσ προτιμω να παρω την πιο φθηνη... PCX ή AGP; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 21, 2005 #359 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 20:26] PCX ή AGP; Η μητρικη που εχει το παιδι ειναι AGP. Εγω παντως εχω την 6600GT στην ιδια μητρικη χωρις κανενα προβλημα. Δες στις προηγουμενες σελιδες του θρεντ εχει διαφορα site με συγκριτικα για να διαλλεξεις μεταξυ των 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 21, 2005 #360 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 22:48] Η μητρικη που εχει το παιδι ειναι AGP. Λάθος μου,δε το πρόσεξα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.