Spooky Φεβρουάριος 9, 2005 #301 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Να και ενα Aquamark: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 9, 2005 #302 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Μην ανησυχεις βρε.Δεν χαλανε τοσο ευκολα.Κανε ενα συντηρητικο o/c και αφησε την μετα.545/1100 και αστο εκει.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα πιανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 9, 2005 #303 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:57] Μην ανησυχεις βρε.Δεν χαλανε τοσο ευκολα.Κανε ενα συντηρητικο o/c και αφησε την μετα.545/1100 και αστο εκει.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα πιανει... Για να το κανω αυτο ομως πρεπει να την κανω burn in πρωτα απο οτι εχω καταλαβει απο το φορουμ. Πχ να τρεχω το 3DMark 2001 σε λουπ για κανα 8ωρο? Και επισης αυτο που ειδα με το Riva Tunner ειναι οτι στις συχνοτητες μου δειχνει την 2D 300MHz. Σε αυτην κανω το overclocking και γινεται και στην 3D? Δωστε μου τα φωτα σας OCing Gurus!!! :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 9, 2005 #304 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Ας ξανακάνω την ερώτηση: Μέχρι ποια θερμοκρασία είναι "σωστή" για να μη πάθει κάτι μία κάρτα που είναι υπερχρονισμένη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 9, 2005 #305 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Spooky Για να το κανω αυτο ομως πρεπει να την κανω burn in πρωτα απο οτι εχω καταλαβει απο το φορουμ. Πχ να τρεχω το 3DMark 2001 σε λουπ για κανα 8ωρο? Και επισης αυτο που ειδα με το Riva Tunner ειναι οτι στις συχνοτητες μου δειχνει την 2D 300MHz. Σε αυτην κανω το overclocking και γινεται και στην 3D? Δωστε μου τα φωτα σας OCing Gurus!!! :worship: :worship: Τι λες ωρε κλεφτοπουλο? Αυτες οι συχνοτητες που σου εδωσα ειναι απολυτως fail safe.Δεν εχω δει 6600gt να κλοκαρεται λιγοτερο.Burn in για τις vga πρωτη φορα ακουω.Αντε να κερδισεις 5mhz... Relax και δωσε τα... Αρχική απάντηση από kender Ας ξανακάνω την ερώτηση: Μέχρι ποια θερμοκρασία είναι "σωστή" για να μη πάθει κάτι μία κάρτα που είναι υπερχρονισμένη?? Καθε τσιπακι εχει το δικο του οριο... Αν δεν χαλασει, ειναι ενταξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 9, 2005 #306 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Το θέμα όμως είναι να καταλάβω ότι δε πάει άλλο πριν χαλάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 9, 2005 #307 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Θα βγαλει αρτιφακτς εκει που δεν αντεχει.Δεν θα χαλασει.Οταν δεις αρτιφακτς (τεχνουργηματα κοινως) απλα κατεβασε τα ρολογια 10mhz...Δοκιμασε τις αντοχες πυρηνα-μνημης με την σειρα ,και οχι αλλαζοντας και τα δυο μαζι ,ετσι ωστε αν βγαλει αρτιφακτς να ξερεις αν φταιει το o/c στον πυρηνα η στην μνημη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 9, 2005 #308 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Vader επειδη δεν καταλαβα ακριβως....Οταν τρεχω το RivaTuner το Core Clock το δειχνει 300 που φανταζομαι ειναι η 2D ταχυτητα. Αυτο πρεπει να το ανεβασω αλλα 45MHz πχ να γινει 345 ετσι ωστε να φτασω το 3D στο 545Mhz που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 9, 2005 #309 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 ’λλος ένας MSI happy owner! Αν βλέπαμε και καμμιά θερμοκρασία καλά θα ήταν... Drivers 70.22 Με λίγο o/c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Φεβρουάριος 9, 2005 #310 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 20:50] ’λλος ένας MSI happy owner! Αν βλέπαμε και καμμιά θερμοκρασία καλά θα ήταν... "Γιατρέ μου , νομίζω οτι όλοι με αγνοούν" :cry: "Επόμενος" Αρχική απάντηση από apocalypse [03-02-2005 02:03] Κάτι που ίσως ενδιαφέρει (κυρίως τους κατόχους MSI) : http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=45147 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 9, 2005 #311 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από apocalypse "Γιατρέ μου , νομίζω οτι όλοι με αγνοούν" :cry: "Επόμενος" Γιατρέ μου το είχα δει το post σου και έσω ήδη ξεκινήσει τις σχετικές έρευνες από το απόγευμα! Το έχει δοκιμάσει ήδη κανείς από 'δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Φεβρουάριος 9, 2005 #312 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 εμενα παντως ο κολλητος μου εχει την AGP 6600 GT Point Of View!και δεν σηκωνει o/c στον πιρινα πανω απο 510 και στην μνημη πανο απο 1050.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 10, 2005 #313 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Μηπως θα μπορουσε να μου απαντησει καποιος στην προηγουμενη ερωτηση μου pls? Οταν τρεχω το RivaTuner το Core Clock το δειχνει 300 που φανταζομαι ειναι η 2D ταχυτητα. Αυτο πρεπει να το ανεβασω αλλα 45MHz πχ να γινει 345 ετσι ωστε να φτασω το 3D στο 545Mhz?? Πρεπει να επιλεξω το enable driver level hardware overclocking? Και οταν το κανω στην επιλογη που εχει κατω για 2D και 3D να την διαλεξω ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Φεβρουάριος 10, 2005 #314 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 λοιπον το Core Clock του 2D δεν θα το πειραξεις καθολου!!!! μονο το 3D αν το εχεις πειραξει καντο οπως πριν default Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 10, 2005 #315 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Tripper [Σήμερα, στις 15:59] λοιπον το Core Clock του 2D δεν θα το πειραξεις καθολου!!!! μονο το 3D αν το εχεις πειραξει καντο οπως πριν default ΟΚ ευχαριστω για την πληροφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 12, 2005 #316 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Guys προσπαθώ να κάνω BIOS update με το WFFlash, αλλά δεν τα καταφέρνω!Πως θα γίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Φεβρουάριος 12, 2005 #317 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 η καρτουλα τελικα σκωτονει και πουλαει σαν τρελη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 12, 2005 #318 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Θα βγαλει αρτιφακτς εκει που δεν αντεχει.Δεν θα χαλασει.Οταν δεις αρτιφακτς (τεχνουργηματα κοινως) απλα κατεβασε τα ρολογια 10mhz...Δοκιμασε τις αντοχες πυρηνα-μνημης με την σειρα ,και οχι αλλαζοντας και τα δυο μαζι ,ετσι ωστε αν βγαλει αρτιφακτς να ξερεις αν φταιει το o/c στον πυρηνα η στην μνημη... Εάν βλέπεις άρτιφακτς στο 3dmark αλλά στα games είσαι οκ τότε τι κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 12, 2005 Author #319 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να μην σου βγαλει και στα παιχνιδια ... μετα απο ωρες και σε 'βαρυ' παιχνιδι θα εμφανιστουν....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 13, 2005 #320 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Guys προσπαθώ να κάνω BIOS update με το WFFlash, αλλά δεν τα καταφέρνω!Πως θα γίνει? http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=73492.0ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣΗ αποκάλυψη της θερμοκρασίας στις msi 6600GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.