Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

με την ψυξη τους τι γινεται τελικα?...

κοιταζα την φωτο της prolink και αναρωτιομουν...γιατι δεν βγαζετε το πλαστικο καπακι της ψυκτρας και να βαλετε εναν 8αρη να την χτυπαει?...πιστευω θα ριξει αρκετα τη θερμοκρασια...επισης η ψυκτρα της προλινκ ακουμπαει της μνήμες?

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 22:43]

με την ψυξη τους τι γινεται τελικα?...

κοιταζα την φωτο της prolink και αναρωτιομουν...γιατι δεν βγαζετε το πλαστικο καπακι της ψυκτρας και να βαλετε εναν 8αρη να την χτυπαει?...πιστευω θα ριξει αρκετα τη θερμοκρασια...επισης η ψυκτρα της προλινκ ακουμπαει της μνήμες?

Kαλή ιδέα και αυτή !!

το ειχα κανει στην τι4200 μου με το στοκ κουλερακι και ειχε πεσει η θερμοκρασια αισθητα στο πισω μερος της καρτας σχετικα με το μικρο φασαριοζικο ανεμιστηρακι που ειχε πριν...

αντε για αρχιστε τις δοκιμες και πειτε θερμοκρασιες!

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 11:38]

Η 6600 GT βγαίνει και σε agp έκδοση χωρίς SLI φυσικα Solid...

Εξηγουσα στον haris1984 οτι το μοντελο που θελω να αγορασω ΕΓΩ εινα PCIe με SLI Kender :dots:

σου ειχα απαντησει πιο πανω...

αν παρεις agp εκδοση με pci-e mobo σιγουρα δεν θα ειναι συμβατο...

με pci-e mobo και pci-e καρτα δεν βλεπω τον λογο να υπαρχει ασυμβατοτητα...

για πειτε ομως τωρα ρε παιδια....

η ψυκτρα της προλινκ ακουμπαει τις μνήμες ή μπα?

Αρχική απάντηση από chroma

Με υδρόψυξη τι κάνετε; Βασικά με τις μνήμες με ενδιαφέρει κυρίως πως θα μπουν ψύκτρες.

Το DangerDen Maze4 GPU μπαίνει μια χαρά, και αφήνει και χώρο για ψυκτράκια στις μνήμες.

Μολις πηρα σημερα την leadtek AGP. :D Την πηρα απο το overclockers αλλα ενω το κουτι ειναι το ιδιο με αυτο που εχει στο site της εταιριας μαζι και τα περιεχομενα η καρτα εχει την reference ψυκτρα της nVidia με την γοργονα πανω. Και στο πισω μερος του κουτιου εχει φωτο αυτη την καρτα. Εχουν βγει 2 βερσιον τι γινεται? Παντως η καρτα εβγαλε:

3DMark 2001: 16510

3DMark 2003: 7529

Kαλα ειναι για το συστημα μου?

Απο θερμοκρασια με το NFSU2 που τη δοκιμασα 1024x768 full detail δεν περασε 80C

και idle ειναι περιπου 40C

Το μονο κακο ειναι οτι ειναι φασαροιζικη!!!

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 16:26]

Μολις πηρα σημερα την leadtek AGP. :D Την πηρα απο το overclockers αλλα ενω το κουτι ειναι το ιδιο με αυτο που εχει στο site της εταιριας μαζι και τα περιεχομενα η καρτα εχει την reference ψυκτρα της nVidia με την γοργονα πανω. Και στο πισω μερος του κουτιου εχει φωτο αυτη την καρτα. Εχουν βγει 2 βερσιον τι γινεται? Παντως η καρτα εβγαλε:

3DMark 2001: 16510

3DMark 2003: 7529

Kαλα ειναι για το συστημα μου?

Απο θερμοκρασια με το NFSU2 που τη δοκιμασα 1024x768 full detail δεν περασε 80C

και idle ειναι περιπου 40C

Το μονο κακο ειναι οτι ειναι φασαροιζικη!!!

μηπως το 80 σε φορτο ειναι πολυ?????δεν εχω 6600 και δεν ξερω απο θερμοκρασιες αλλα πολυ μου ακουγεται........στην τελικη δες μηπως πρεπει να βαλεις καμια καλυτερη παστα απο αυτα τα σιχαματα που βαζουν οι περισσοτερες εταιριες...........μπορει να μην παταει και οσο καλα θα πρεπε η ψυκτρα......καποιος νομιζω ειχε πει οτι θελουν λιγο πειραγμα οι ψυξεις στις 6600:...:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:32]

μηπως το 80 σε φορτο ειναι πολυ?????δεν εχω 6600 και δεν ξερω απο θερμοκρασιες αλλα πολυ μου ακουγεται........στην τελικη δες μηπως πρεπει να βαλεις καμια καλυτερη παστα απο αυτα τα σιχαματα που βαζουν οι περισσοτερες εταιριες...........μπορει να μην παταει και οσο καλα θα πρεπε η ψυκτρα......καποιος νομιζω ειχε πει οτι θελουν λιγο πειραγμα οι ψυξεις στις 6600:...:

Απο ενα συγκριτικο που ειχε γινει ποστ πιο πριν στο θρετ εκει περιπου παιζουν νομιζω. Βεβαια ειναι προς τα ψηλα... Και δεν ξερω τι θα ελεγε με την ψυκτρα της Leadtek οχι την reference της nVidia.

Μαλλον πρεπει να υπαρχουν 2 εκδοσεις και πρεπει να πηρα την πατατα. :(

Προς το παρον επειδη δεν σκοπευω να την κανω overclocking αμεσα μια και δεν εχω ασχοληθει με το σπορ θα την αφησω ετσι. Σε περιπτωση ομως που κολλησω το μικροβιο απο σας ;) και βαλω καλυτερη παστα χανω την εγκυηση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.