DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #621 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 πόσο και απο που?θα ξενερωσω αν το Ultra-D δεν κάνει SLIαυτή τη φορά δε θα το πουλήσω θα το σπάσωκαι θα δείξω και το Video Στο ΛαμπήHow to Κι έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 5, 2005 #622 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Οι τελευταίοι drivers υποστηρίζουν και SLi χωρίς το bridge αλλά με μια μικρή απώλεια απόδοσης...Κοίτα αν έκανε και το ultra-D το ίδιο με τα SLi-D kai SLi-DR που πήραμε οι άλλοι, δεν θα βγαίναμε μλκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 14, 2005 #623 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Albatron 6600gt 500x1100 , 1700xp @12χ200 με 81.85 forceware σε πολυ (βρωμικο) συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakar Νοέμβριος 21, 2005 #624 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Γεια σαςμπορει να ειναι το πρωτο μου μηνυμα αλλα διαβαζω το forum αρκετο καιρο. Αποφασισα να μπω κι εγω γιατι εχω ερωτησεις και θελω απαντησεις.Διαβασα τo thread, οσο μπορεσα, κι θελω να γνωριζω τα εξης:Εχω μια MSI 6600GT και θελω να κανω overclocking αλλα σε ρυθμους normal για να μην εχω να τεσταρω και τα γνωσταΔιαβασα οτι ενα συντηρητικο o/c ειναι στα 545/1100 και οτι πρεπει να κατεβασεις το coolbits για να σου προσθεσει το μενου για o/c Σωστα μεχρι εδω?Ερωτηση 1η.Το τρεχω το μενου και τι πρεπει να πειραξω για να εχω την καρτα o/c ?Ερωτηση 2η.Mεσα στο control panel στο add remove programs υπηρχαν 2 nvidia drivers:Nvidia Drivers + Nvidia Drivers 98/Me/2000/Xp stereoΑφοτου απεγκατεστησα και τους 2 , με την εγκατασταση των νεων drivers 81.85 official εχω μονο τον 1ο κι οχι τον 2ο. Χρειαζεται και ο δευτερος ??Ερωτηση 3η.Για να δω τη θερμοκρασια θα πρεπει να τρεχω ενα παιχνιδι και μετα με ALt-Tab να γυρισω πισω να ανοιξω το αντιστοιχο panel και να ελεγξω τι γινεται ή υπαρχει κι αλλος τροπος?Και ποια ειναι η ανεκτη θερμοκρασια για να μην εχουμε προβλημα?Κι μια τελευταια για την ωρα.Παιζω το half-life2 και οταν κανω γρηγορες κινησεις με το ποντικι δεξια αριστερα σε καμμια σημεια βλεπω σπασιματα στην εικονα τα οποια ειναι προσωρινα, οταν σταματησω ειναι ολα οκ. Το παιζω full με τα παντα στα options στο μεγιστο εκτος το v-sync. Ειναι λογικο ή οχι να τα κανει αυτα ? Καπου εδω μεσα διαβασα οτι δεν πρεπει να πεφτει η καρτα κατω απο 30 fps! Αν εχει σχεση αυτο πως το βλεπεις οτι η καρτα ειναι πανω απο εκει, κι αν οχι πως την κανεις ?Οπως καταλαβατε δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος στο θεμα καρτα γραφικωνΟποια βοηθεια καλοδεχουμενηΤο pc ειναιWindows XP sp2----------------------Gigabyte 915P Duo Pro Intel i915PIntel P4 3 GHz socket 7752 x 512 Mb DDR2-SDRAM KingstonMSI 6600GT 128Mb PCI-eWestern Digital 160 GB SATAΕυχαριστωΣταθης Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakar Νοέμβριος 22, 2005 #625 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από stakar [Χθες, στις 14:26] Γεια σαςμπορει να ειναι το πρωτο μου μηνυμα αλλα διαβαζω το forum αρκετο καιρο. Αποφασισα να μπω κι εγω γιατι εχω ερωτησεις και θελω απαντησεις.Διαβασα τo thread, οσο μπορεσα, κι θελω να γνωριζω τα εξης:Εχω μια MSI 6600GT και θελω να κανω overclocking αλλα σε ρυθμους normal για να μην εχω να τεσταρω και τα γνωσταΔιαβασα οτι ενα συντηρητικο o/c ειναι στα 545/1100 και οτι πρεπει να κατεβασεις το coolbits για να σου προσθεσει το μενου για o/c Σωστα μεχρι εδω?Ερωτηση 1η.Το τρεχω το μενου και τι πρεπει να πειραξω για να εχω την καρτα o/c ?Ερωτηση 2η.Mεσα στο control panel στο add remove programs υπηρχαν 2 nvidia drivers:Nvidia Drivers + Nvidia Drivers 98/Me/2000/Xp stereoΑφοτου απεγκατεστησα και τους 2 , με την εγκατασταση των νεων drivers 81.85 official εχω μονο τον 1ο κι οχι τον 2ο. Χρειαζεται και ο δευτερος ??Ερωτηση 3η.Για να δω τη θερμοκρασια θα πρεπει να τρεχω ενα παιχνιδι και μετα με ALt-Tab να γυρισω πισω να ανοιξω το αντιστοιχο panel και να ελεγξω τι γινεται ή υπαρχει κι αλλος τροπος?Και ποια ειναι η ανεκτη θερμοκρασια για να μην εχουμε προβλημα?Κι μια τελευταια για την ωρα.Παιζω το half-life2 και οταν κανω γρηγορες κινησεις με το ποντικι δεξια αριστερα σε καμμια σημεια βλεπω σπασιματα στην εικονα τα οποια ειναι προσωρινα, οταν σταματησω ειναι ολα οκ. Το παιζω full με τα παντα στα options στο μεγιστο εκτος το v-sync. Ειναι λογικο ή οχι να τα κανει αυτα ? Καπου εδω μεσα διαβασα οτι δεν πρεπει να πεφτει η καρτα κατω απο 30 fps! Αν εχει σχεση αυτο πως το βλεπεις οτι η καρτα ειναι πανω απο εκει, κι αν οχι πως την κανεις ?Οπως καταλαβατε δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος στο θεμα καρτα γραφικωνΟποια βοηθεια καλοδεχουμενηΤο pc ειναιWindows XP sp2----------------------Gigabyte 915P Duo Pro Intel i915PIntel P4 3 GHz socket 7752 x 512 Mb DDR2-SDRAM KingstonMSI 6600GT 128Mb PCI-eWestern Digital 160 GB SATAΕυχαριστωΣταθης Σας ευχαριστω ολους που σκιστηκατε να απαντησετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkaretsos Δεκέμβριος 3, 2005 #626 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 αντιμετωπίζοντας προβλήματα στο Civilization 4, αποφάσισα να "αναβαθμίσω" την κάρτα γραφικών μου (ATI 9600Pro) σε μία Gigabyte 6600GT 128MB AGP.δυστυχώς το παιχνίδι παίζει καόμα χειρότερα τώρα (με τους νέους drivers της nVidia) αλλά το χιερότερο είναι ότι όποτε προσπαθώ να ανοίξω οποιδήποτε αρχείο video (.avi, .mpg, .wma κτλ) είτε με WMP είτε με winamp, το σύστημα απλά κάνει reset.....έχει κανείς καμιά ιδέα;ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τα παιχνίδια πάιζουν κανονικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 3, 2005 #627 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Οι last drivers της nvidia ειναι επιεικώς απαραδεκτοι για μενα.. Εχω SLi 6600 GT και ξανα έβαλα τους 77.77 γιατί σε DX8-9 εφαρμογές freezαρε το σύστημα...Φτασανε στους 81.95 και profile gia to NFSMW ΔΕΝ εχουν βγάλει. ΕΛΕΟΣ!!!Δοκίμασε να μπεις απο safe mode να κανεις απεγκατασταση οτι έχει σχέση με drivers gia vga's καθώς και DivX,Xvid codecs και φτού και απο την αρχή.edit: Αυτό το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει, τουλάχιστον με το δικό μου σύστημα, απο τους 81.85 και μετά.. Οι παλαιότεροι παίζουν οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkaretsos Δεκέμβριος 3, 2005 #628 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 ευχαριστώ για τη βοήθεια...θα ψάξω λεπτομερώς το θέμα drivers.....και θα επανέλθω....μήπως θα μπορούσε να είναι θέμα τροφοδοσίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 3, 2005 #629 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Όχι αν δεν σου βγάζει μήνυμα power cable not connected ή κάτι τέτειο... Αυτα είναι περσσότερο ή παίζουν ή δεν πάιζουν... μέση λύση δεν παiζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos81p Δεκέμβριος 10, 2005 #630 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 να κανω μια ερωτηση,.... εχω την asus 6600gt, εναν P4 3 ghz kai 1 gb μνημη... στο 3dmark03 βγαζω 3000... ειναι λογικο? βλεπω αλλους με πολυ περισοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 11, 2005 #631 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Γεια σου φιλε μου..καλως ηρθες στην παρεα μας!Κατ'αρχην γραφουμε μονο με ελληνικους χαρακτηρες.Το 3dmark ειναι οντως πολυ χαμηλο.Το τρεχεις σε default καταστασεις?Το συστημα στην αναγνωριζει κανονικα ως 6600gt?Eχεις κανει καθολου Oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos81p Δεκέμβριος 11, 2005 #632 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 το συστημα μου την αναγνωριζει κανονικα. το ετρεξα τωρα σε default και εβγαλα 4778. αλλα και παλι μου φαινετε λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 11, 2005 #633 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Oχι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.Πρεπει να βγαζεις 6000-9000defaut.Εγω π.χ βγαζω 8800.Θερμοκρασιες κοιταξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos81p Δεκέμβριος 11, 2005 #634 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 45 η καρτα και 45 ο επεξεργαστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelGaR Δεκέμβριος 11, 2005 #635 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Η 6600TD 256Mb PCI-E εχει μεγαλη διαφορα σε επιδωσεις απο την GT?Στο 3DMark 2001 πιανω 17000(+κατι ψιλα) ειμαι ΟΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos81p Δεκέμβριος 11, 2005 #636 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 μηπως φταιει οτι πριν ειχα μια ΑΤΙ και κατι παιζει με τους drivers? και το περιεργο ειναι οτι στο 3dmark05 κολλαει σαν να μη μπορει να ανταπεξελθει. στο 2ο τεστ εκει με το τερας που βγαινει απο το νερο. ενα φορματ θα βοηθουσε? :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 11, 2005 #637 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Και σε εμενα κολλαει στα δευτερα τεστ.Μαλλον ετσι θα κανουν ολες οι 6600gt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos81p Δεκέμβριος 11, 2005 #638 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 ξερεις πως μπορω να απεγκαταστησω το directX για να το ξαναπερασω απο την αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 11, 2005 #639 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Ιδεα δεν εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sret Δεκέμβριος 11, 2005 #640 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 http://majorgeeks.com/download.php?det=509http://www.dxbuster.de/index_e.htmlδοκιμασε καποιο απο τα παραπανω 2 για uninstall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.