Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδια πηρα μια Gigabyte 6600GT για ενα φιλο και στην θερμοκρασια λεει 270 κελσιου με το που την ανοιγεις:confused: δεν τιθετε βεβαια θεμα οτι ειναι αληθηνο γιατι δεν ειναι με το χερι ζεστη η καρτα...μηπως υπαρχει κανας τροπος να φτιαξει η ενδιξη;

Αρχική απάντηση από Rommel.Gr [Χθες, στις 11:25]

Ρε παιδια πηρα μια Gigabyte 6600GT για ενα φιλο και στην θερμοκρασια λεει 270 κελσιου με το που την ανοιγεις:confused: δεν τιθετε βεβαια θεμα οτι ειναι αληθηνο γιατι δεν ειναι με το χερι ζεστη η καρτα...μηπως υπαρχει κανας τροπος να φτιαξει η ενδιξη;

Και εγώ τη Gigabyte πήρα και δείχνει κανονικά τη θερμοκρασία (50-52 idle και μέχρι 80 σε παιχνίδια)

Καλησπέρα, με gigabyte έφτασα τον πυρήνα 550 χωρίς artifacts αλλα η θερμοκρασία φτάνει στους 81-82 oC με 1-2 ώρες NFSU2. Έχω βάλει ceramic και μείωσε 1-2 βαθμούς τη θερμοκρασία, αλλα πάλι 82 δεν είναι πολυ υψηλή?

Θέλω να ανεβάσω τις μνήμες αλλα απο ότι ακούω πρέπει πρώτα να κάνω burn-in. Πώς μπορώ να το κάνω (με πιό πρόγραμμα/παιχνίδι για πόση ώρα και πόσα MHz θα ανεβάζω κάθε φορά) ?

Έχει βρει κανένας τη ψυχτρα της Zalman στην Ελλάδα και πόσο έχει ??

Αρχική απάντηση από backgman [Σήμερα, στις 10:22]

Καλησπέρα, με gigabyte έφτασα τον πυρήνα 550 χωρίς artifacts αλλα η θερμοκρασία φτάνει στους 81-82 oC με 1-2 ώρες NFSU2. Έχω βάλει ceramic και μείωσε 1-2 βαθμούς τη θερμοκρασία, αλλα πάλι 82 δεν είναι πολυ υψηλή?

Σχετικα με την θερμοκρασια εγω εχω την καρτα της Leadtek και στο NFSU2 και εμενα μου ανεβαζει 80-81 βαθμους και χωρις overclocking. Απο οτι νομιζω και εχω δει στο φορουμ ειναι οκ για την καρτα.

3250 στο 3D Mark05 χωρίς o/c με Albatron(PCI)Kαλό είναι;

Έχω μια απορία.Αν δε κάνω λάθος η Albatron(PCI) έχει default χρονισμούς 500 πυρήνα και 500 μνήμης.Εμένα γιατί έχει 300 και 1000 αντίστοιχα;;;Έτσι έλεγε το Riva Tuner αλλά και της nVidia...

Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 21:10]

Έχω μια απορία.Αν δε κάνω λάθος η Albatron(PCI) έχει default χρονισμούς 500 πυρήνα και 500 μνήμης.Εμένα γιατί έχει 300 και 1000 αντίστοιχα;;;Έτσι έλεγε το Riva Tuner αλλά και της nVidia...

Tο 300 ειναι η 2D συχνοτητα μαλλον. Οταν τρεχεις παιχνιδι θα δεις ανεβαινει 500.

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 23:26]

Tο 300 ειναι η 2D συχνοτητα μαλλον. Οταν τρεχεις παιχνιδι θα δεις ανεβαινει 500.

Δηλαδή η συχνότητα του πυρήνα ανεβαίνει και της μνήμης πέφτει;Περίεργο μου φαίνεται...

Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 21:44]

Δηλαδή η συχνότητα του πυρήνα ανεβαίνει και της μνήμης πέφτει;Περίεργο μου φαίνεται...

Οχι απλα το 1000 βγαινει γιατι ειναι DDR η μνημη και τα 500MHz της διπλασιαζονται σε 1000.

Το Riva Tunner πρεπει να σου δειχνει 300 και 1000 για πυρηνα και μνημη αντιστοιχα, ετσι δεν ειναι? Αν θελεις ανοιξε το hardware monitoring και αστο ενω θα βαλεις καποιο παιχνιδι. Θα δεις οτι ο πυρηνας θα αναιβει 500 και η μνημη θα μεινει στα 1000.

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 00:13]

Οχι απλα το 1000 βγαινει γιατι ειναι DDR η μνημη και τα 500MHz της διπλασιαζονται σε 1000.

Το Riva Tunner πρεπει να σου δειχνει 300 και 1000 για πυρηνα και μνημη αντιστοιχα, ετσι δεν ειναι? Αν θελεις ανοιξε το hardware monitoring και αστο ενω θα βαλεις καποιο παιχνιδι. Θα δεις οτι ο πυρηνας θα αναιβει 500 και η μνημη θα μεινει στα 1000.

Ευχαριστώ:T:

Όσον αφορά το σκορ μου στο 3D Mark05 είναι καλό;Πρώτη φορά το τρέχω και δε ξέρω στα πόσα είναι ΟΚ...

Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 22:25]

Ευχαριστώ:T:

Όσον αφορά το σκορ μου στο 3D Mark05 είναι καλό;Πρώτη φορά το τρέχω και δε ξέρω στα πόσα είναι ΟΚ...

Νο problem :)

Το 05 δεν το εχω τρεξει. Αλλα δες στην πρωτη σελιδα του θρετ τα σκορ του PGM και συγκρινε απο κει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.