Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:57]

Μην ανησυχεις βρε.Δεν χαλανε τοσο ευκολα.Κανε ενα συντηρητικο o/c και αφησε την μετα.

545/1100 και αστο εκει.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα πιανει...

Για να το κανω αυτο ομως πρεπει να την κανω burn in πρωτα απο οτι εχω καταλαβει απο το φορουμ. Πχ να τρεχω το 3DMark 2001 σε λουπ για κανα 8ωρο? Και επισης αυτο που ειδα με το Riva Tunner ειναι οτι στις συχνοτητες μου δειχνει την 2D 300MHz. Σε αυτην κανω το overclocking και γινεται και στην 3D?

Δωστε μου τα φωτα σας OCing Gurus!!! :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από Spooky

Για να το κανω αυτο ομως πρεπει να την κανω burn in πρωτα απο οτι εχω καταλαβει απο το φορουμ. Πχ να τρεχω το 3DMark 2001 σε λουπ για κανα 8ωρο? Και επισης αυτο που ειδα με το Riva Tunner ειναι οτι στις συχνοτητες μου δειχνει την 2D 300MHz. Σε αυτην κανω το overclocking και γινεται και στην 3D?

Δωστε μου τα φωτα σας OCing Gurus!!! :worship: :worship:

Τι λες ωρε κλεφτοπουλο? :D Αυτες οι συχνοτητες που σου εδωσα ειναι απολυτως fail safe.Δεν εχω δει 6600gt να κλοκαρεται λιγοτερο.Burn in για τις vga πρωτη φορα ακουω.Αντε να κερδισεις 5mhz... Relax και δωσε τα...

Αρχική απάντηση από kender

Ας ξανακάνω την ερώτηση: Μέχρι ποια θερμοκρασία είναι "σωστή" για να μη πάθει κάτι μία κάρτα που είναι υπερχρονισμένη??

Καθε τσιπακι εχει το δικο του οριο... Αν δεν χαλασει, ειναι ενταξει...

Θα βγαλει αρτιφακτς εκει που δεν αντεχει.Δεν θα χαλασει.Οταν δεις αρτιφακτς (τεχνουργηματα κοινως) απλα κατεβασε τα ρολογια 10mhz...

Δοκιμασε τις αντοχες πυρηνα-μνημης με την σειρα ,και οχι αλλαζοντας και τα δυο μαζι ,ετσι ωστε αν βγαλει αρτιφακτς να ξερεις αν φταιει το o/c στον πυρηνα η στην μνημη...

Vader επειδη δεν καταλαβα ακριβως....Οταν τρεχω το RivaTuner το Core Clock το δειχνει 300 που φανταζομαι ειναι η 2D ταχυτητα. Αυτο πρεπει να το ανεβασω αλλα 45MHz πχ να γινει 345 ετσι ωστε να φτασω το 3D στο 545Mhz που λες?

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 20:50]

’λλος ένας MSI happy owner! :D

Αν βλέπαμε και καμμιά θερμοκρασία καλά θα ήταν...

"Γιατρέ μου , νομίζω οτι όλοι με αγνοούν" :cry:

"Επόμενος"

Αρχική απάντηση από apocalypse [03-02-2005 02:03]

Κάτι που ίσως ενδιαφέρει (κυρίως τους κατόχους MSI) : http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=45147

Αρχική απάντηση από apocalypse

"Γιατρέ μου , νομίζω οτι όλοι με αγνοούν" :cry:

"Επόμενος"

Γιατρέ μου το είχα δει το post σου και έσω ήδη ξεκινήσει τις σχετικές έρευνες από το απόγευμα! Το έχει δοκιμάσει ήδη κανείς από 'δω?

Μηπως θα μπορουσε να μου απαντησει καποιος στην προηγουμενη ερωτηση μου pls? :(

Οταν τρεχω το RivaTuner το Core Clock το δειχνει 300 που φανταζομαι ειναι η 2D ταχυτητα. Αυτο πρεπει να το ανεβασω αλλα 45MHz πχ να γινει 345 ετσι ωστε να φτασω το 3D στο 545Mhz?? Πρεπει να επιλεξω το enable driver level hardware overclocking? Και οταν το κανω στην επιλογη που εχει κατω για 2D και 3D να την διαλεξω ή οχι?

Αρχική απάντηση από Tripper [Σήμερα, στις 15:59]

λοιπον το Core Clock του 2D δεν θα το πειραξεις καθολου!!!! μονο το 3D αν το εχεις πειραξει καντο οπως πριν default

ΟΚ ευχαριστω για την πληροφορια :)

Αρχική απάντηση από Vadergr

Θα βγαλει αρτιφακτς εκει που δεν αντεχει.Δεν θα χαλασει.Οταν δεις αρτιφακτς (τεχνουργηματα κοινως) απλα κατεβασε τα ρολογια 10mhz...

Δοκιμασε τις αντοχες πυρηνα-μνημης με την σειρα ,και οχι αλλαζοντας και τα δυο μαζι ,ετσι ωστε αν βγαλει αρτιφακτς να ξερεις αν φταιει το o/c στον πυρηνα η στην μνημη...

Εάν βλέπεις άρτιφακτς στο 3dmark αλλά στα games είσαι οκ τότε τι κάνεις?

Αρχική απάντηση από jpavly

Guys προσπαθώ να κάνω BIOS update με το WFFlash, αλλά δεν τα καταφέρνω!

Πως θα γίνει?

http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=73492.0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ...

ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ

Η αποκάλυψη της θερμοκρασίας στις msi 6600GT

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.