Jump to content

6600 GT Owners

PGM

Recommended Posts

Το προγραμματακι που ηταν unisex για ολες τις καρτες και εσωζες το παλιο BIOS, εκανες τις αλλαγες στα volt και flashaρες δεν παιζει? Αυτο που επαιζε στην 6800GT λεω?

Για το omni Extreme μιλαω.

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 01:14]

Το προγραμματακι που ηταν unisex για ολες τις καρτες και εσωζες το παλιο BIOS, εκανες τις αλλαγες στα volt και flashaρες δεν παιζει? Αυτο που επαιζε στην 6800GT λεω?

Για το omni Extreme μιλαω.

Όχι ακόμα. Σε επόμενη έκδοση μάλλον

Καλά και χαίρεστε με θερμοκρασία κοντά 100???

Η leadtek νομίζω 66...

Οπότε σωστά τα λέει το τεστ εδω:

post-1791-1416071508,6543_thumb.png

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 01:23]

Κερδισες σε o/cing?

Μα δεν μπορώ να δώσω πάνω από το stock 1.4. Μόνο λιγότερο... :(

Τουλάχιστον όχι ακόμα! :devil:

Συγνώμη που ρωτάω αλλά επειδή λέω κι εγώ να παραγγείλω μία και είμαι μεταξύ leatek (η οποία έχει και βιντεο-ιν) και pixelview.

Νομίζω η δεύτερη είναι 15 ευρώ ακριβότερη.

Πως και δεν πήρες την leatek?

Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 01:28]

Συγνώμη που ρωτάω αλλά επειδή λέω κι εγώ να παραγγείλω μία και είμαι μεταξύ leatek (η οποία έχει και βιντεο-ιν) και pixelview.

Νομίζω η δεύτερη είναι 15 ευρώ ακριβότερη.

Πως και δεν πήρες την leatek?

Την PixelView βρήκα πρώτη και αυτή τσίμπησα. Αν δεν κάνω λάθος έχει και αυτή κάτι καλωδιάκια που είναι για video in. Πάντως εμένα έχει 80 full load

Αρχική απάντηση από fonzi

Διότι την βλέπω στην infoquest 195+ΦΠΑ τώρα...

Η τιμη που αναφερεται στο site της Infoquest ειναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ λιανικης πωλησης και ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα. Αν ριξεις μια ματια στους επεξεργαστες θα δεις τιμη για τον A64 3200+ στα 300 +ΦΠΑ. Ελεος.

Αρχική απάντηση από vdeseris

Την PixelView βρήκα πρώτη και αυτή τσίμπησα. Αν δεν κάνω λάθος έχει και αυτή κάτι καλωδιάκια που είναι για video in. Πάντως εμένα έχει 80 full load

αν δεν κάνω λάθος δεν έχει video in αλλά μόνο s-video out και έξοδο συνιστωσών (με το ανταπτοράκι που δίνει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.