HotPeanut Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2015 Καλημέρα. Αγόρασα τρία γνήσια τόνερ (C, M, Y) για τον παραπάνω εκτυπωτή από πολύ γνωστό κατάστημα. Ήταν σφραγισμένα όπως έπρεπε. Αφού τα τοποθέτησα παίρνω τις παρακάτω ενδείξεις από τον εκτυπωτή. wtf; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 22, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 3 στα 3?και γ@μω την κοροϊδία μιλάμε.....να πας και να τους δώσεις εκτυπωμένο το status και τα μελάνια στο χέρι. και να θέλουν να σου πουν οτι ψεύδεσαι, χρονικά δε γίνεται να εκτυπώνεις 20ώρες νυχτιάτικο σερί ένα ολόκληρο cyan και 70% yellow Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 22, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 Βασικά μίλησα με HP.Αν δεν παίξει ένα reset που μου είπαν να κάνω, έφυγα για το κατάστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djSfk Μάϊος 27, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2015 Μεγάλη νίλα! Ενημέρωσε αν δούλεψε το reset! Αυτό σηκώνει μέχρι και καταγγελία αν όντως σου πούλησαν χρησιμοποιημένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 29, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2015 Τελικά δεν δούλεψαν με reset.Αφού διαπιστώσαμε με την HP ότι τα τονερ είναι αυθεντικά μου τα άλλαξε το κατάστημα αφού τους ανέφερα τον αριθμό εξηπυρετησης που πήρα από την HP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorXS Ιούνιος 26, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 Αυτό έλειπε να μην στα άλλαζαν κιόλας! Δηλαδή το κατάστημα, αν δεν ήταν επώνυμο, μπορεί και να το έκανε αλλά αφού μπήκε στη μέση η hp και είναι και το κατάστημα πολύ γνωστό, δύσκολα θα το απέφευγε. Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή σε άλλο thread διάβασα κάτι για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων για toner της HP ήθελα να σε ρωτήσω αν εσύ που αγόρασες toner ξέρεις τίποτα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djSfk Ιούνιος 30, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2015 Έχει αναφερθεί και σε άλλα θέματα. Με την αγορά toner παίρνεις ένα κωδικό, τον καταχωρείς στο site της HP και έχεις επιστροφή χρημάτων 15€ για κάθε Toner. πχ εγώ επειδή βρήκα την προσφορά πήρα 2 για να τα έχω και μου επέστρεψαν 30€. Άμα μπεις στη σελίδα της θα τη βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts