Jump to content



P4p800-MX (865GV chipset), αξιζει;


SlotKiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Tι γνωμη εχετε για το 865GV, σε συνδυασμο μαλιστα με εναν celeron 330 (2.66) και 2χ256 pc3200 cl3 ή 2.5? Συγκεκριμενα το μομπο που μου εδωσε την ιδεα ειναι το p4p800-MX με 65Ε +ΦΠΑ στο πλαισιο! Το συστημα προοριζεται για λογιστικο γραφειο (SQL server 4-5 πελατες) και ειναι θετικη η υπαρξη γραφικων αφου μειωνει το συνολικο κοστος! Τι λετε? υπαρχει καποια καλητερη λυση?

Γεια την δουλεια που το θες υπαρχουν αρκετα πιο φτηνα motherboards της intel,gigabyte και jetway.Νομιζω οτι με κοστος γυρω στα 350 θα κανεις ανετα την δουλεια σου ειναι καλος συνδιασμος για εφαρμογες γραφειου.

Σε ποια συγκεκριμενα αναφερεσε?

Νομιζω οτι η τιμη αυτη ειναι πολυ καλη αν συνυπολογισεις την εσωτερικη καρτα γραφικων και την φημη του p4p800, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν ισχυει για το συγκεκριμενο μομπο!

Η μνημη τελικα θα ειναι 2χ512μβ, κατι σε cl2,5 μαλλον.

Please απαντηστε αμεσα γιατι αυριο το πρωι το παραγγελνω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.