Jump to content

Αντιγραφή games (origin) σε άλλο δίσκο.

Recommended Posts

Θέλω να αντιγράψω τα games μου κυρίως από origin (bf3,titanfall,moh)κλπ από τον παλιό μου δίσκο σε καινούριο, χωρίς να τα κατεβάσω ξανά (πρέπει να κατεβάζω καμιά δεκαριά μέρες sad.png ).Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Κάτι έχω ακούσει κάτι για registry κλπ.Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει; 

Έγινε επεξεργασία από black66.gr

Στο ποστ #16 ειναι η απαντηση σου!! Δουλευει ακριβως το ιδιο για origin, steam, uplay κλπ. Τα εχω μεταφερει ολα με τον τροπο που περιγραφω

http://www.thelab.gr/topic/141376-far-cry-4-μετα-απο-φορματ/

Έγινε επεξεργασία από giorgos2187
  • Like 1

Δεν έχω δοκιμάσει τη λύση που αναφέρει ο Γιώργος, αλλά έχω κάνει κάτι παρόμοιο αρκετές φορές λόγω format.

1. Κάνεις backup τον φάκελο με τα παιχνίδια.

2. Αλλάζεις στο Origin το φάκελο που κάνει την εγκατάσταση.

3. Ξεκινάς το install/download του παιχνιδιού

4. Κάνεις pause μόλις αρχίσει να γράφει MBs

5. Ρίχνεις στον νέο φάκελο τον παλιό και κάνεις overwrite το παιχνίδι που θέλεις (τα κάνεις με τη σειρά)

6. Πατάς το pause για να συνεχίσει. Θα "τρέξει" το download και σε μερικά δευτερόλεπτα θα σου πει ότι είναι οκ.

7. Για καλό και για κακό πατάς κι ένα Repair Installation.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Like 1

στο 5 βήμα το φάκελο με το πλήρες παιχνίδι τον βάζεις μέσα σε αυτό που δημιουργεί το origin ή διαγράφεις τον καινούργιο και βάζεις τον παλιό ?

Από πάνω, να γίνει overwrite. Έτσι κι αλλιώς τα ονόματα αν θυμάμαι καλά δεν τα αλλάζεις, οπότε θα είναι ακριβώς τα ίδια.

Εγω αντιγραφω τον φακελο program files x86origin games σε ενα μηχ/κο δισκο. Στο νεο λειτουργικο εγκαθιστας το origin αλλα ΔΕΝ το ανοιγεις. Βαζεις τον φακελο origin games που εχεις κρατησει στο program files x86 και ανοιγεις κανονικα το origin. Κανεις login και πατας install και στα περναει στα καπακια.

Τον φακελο που εχεις, αυτον μεταφερεις αυτουσιο. Με cut-paste και ΟΧΙ copy. Δεν γινεται να εχεις τον ιδιο φακελο σε δυο διαφορετικες τοποθεσιες για να μην εχεις κανεα θεμα. Αφου μεταφερεις τον φακελο (πχ origin) τοτε ανοιγεις την εφαρμογη του origin και την βαζεις να "εγκαταστησει" το η τα παιχνιδια σου στον φακελο της καινουριας τοποθεσιας. Με το που ξεκινησει να κατεβαζει το παιχνιδι θα δει οτι ολα τα αρχεια βρισκονται ηδη στο φακελο εγκαταστασης και θα σταματησει το download απο μονη της. Για το steam η διαδικασια εχει καποιες μικρες διαφορες μιας και δεν υπαρχουν ξεκαθαροι φακελοι για το καθε παιχνιδι, αλλα ολα μπαινουν μεσα στο steamapps. Αν καποιον τον ενδιαφερει για steam ας το πει, μπορω να βοηθησω. Η διαδικασια που περιγραφει ο wizard ειναι σωστη μεν, λιγο πιο πολυπλοκη δε. Ο τροπος που περιεγραα εγω αναγραφεται μεσα στα site των εταιριων

γιατί όχι κοπυ ?????? αφού η εφαρμογή είναι κλειστή δεν θα καταλάβει το cut ή to Copy . και θα σου μείνει και το αρχείο σου ακέραιο .

στο στεαμ δεν χρειάζεται τόση μόντα. αφού έχει επιλογή back up και restore games. τα έχεις κρατήσει σε φάκελο σε μηχανικό και μετά απλά κάνεις restore game .

Ειναι καλυτερα να μην υπαρχουν σε δυο διαφορετικες τοποθεσιες εγκαταστασεις του ιδιου παιχνιδιου. Δε σημαινει οτι αυτο θα φερει την καταστροφη βεβαια αλλα καλυτερα ειναι να υπαρχει μια εγκατασταση σε μια τοποθεσια. Και λογω χωρου αλλα και να αποφυγεις αυτη τη μια στις χιλιες πιθανοτητες να γινει κανενα conflict

η άλλη που βρίσκεται στον σκληρό που έχω για αποθήκη δεν είναι εγκατεστημένη . περιέχει απλά τον φάκελο με τα αρχεία όπως τα έχει καταγράψει το παιχνίδι . δεν έχει περαστεί τίποτα στο μητρώο του λειτουργικού . και επίσης το destination folder είναι διαφορετικό από αυτό του origin .

A! Τοτε δεν ξερω. Ο τροπος που περιγραφω εγω ειναι για να μεταφερεις μια εγκατασταση ενος παιχνιδιου απο μια θεση σε μια αλλη. Εγω δηλαδη εκανα αυτα ακριβως προκειμενου να παρω τα παιχνιδια απο τον ssd και να τα βαλω στον καινουριο hdd. Λογικα και στην περιπτωση σου ετσι θα γινεται αλλα και παλι δεν ειμαι 100% σιγουρος..

Στο ποστ #16 ειναι η απαντηση σου!! Δουλευει ακριβως το ιδιο για origin, steam, uplay κλπ. Τα εχω μεταφερει ολα με τον τροπο που περιγραφω

http://www.thelab.gr/topic/141376-far-cry-4-μετα-απο-φορματ/

Λειτούργησε άψογα.Ευχαριστώ πολύ!!! :happy:

• Like 1