Jump to content

64bites ερωτησεις....

blade_pan

Recommended Posts

ειναι οντως πολυ πιθανο να θες psu ATX version 2 για μητρικη 939 με pci-e καθως και για καρτα γραφικων pci-ex16.Ενω βεβαια υπαρχει ο ανταπτορας που μπαινει στα τροφοδοτικα που ολοι εχουμε δεν λενε πουθενα αν θα δινει και τις ιδιες τασεις

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49814&highlight=asus+sli

Tried Asus, MSI and DFI so far but not with BH-5, only with TCCD and VX. As of now (up to BIOS 1003.005), Asus is the worst board for overclocking. I can't get it over 250 HTT with 1:1 RAM @1T timing. The same CPU and RAMs have no such problem with MSI and DFI. I haven't tried Giga though so can't help you here.

Και 2-3 review που επ΄΄ισης δεν κατάφεραν να την πάνε παραπάνω από 250.

Να δω και τα δικά σου link που λένε το αντίθετο?

Αρχική απάντηση από tristeno [Χθες, στις 14:35]

Να δω και τα δικά σου link που λένε το αντίθετο?

Πρώτα ηρέμησε!!!

Εδώ δεν είναι χώρος για τσαμπουκάδες και το έχουν δείξει όλα τα παιδιά αυτο...

δεν είπα ότι εχεις λάθος απλώς δεν γουστάρω τις αερολογίες για αυτό σου ζήτησα link

εγω το μονο που έχω είναι

http://www.tomshardware.com/motherboard/20050103/index.html

Εδώ απλώς βγάζεις συμπέρασμα πως σε πολλά άλλα πράγματα ξεπερνάει η asus την msi

Αρχική απάντηση από Johnnymous [Χθες, στις 14:05]

δεν νομίζω

δωσε link

Όταν γράφουμε κάτι πρέπει να είμαστε σε θέση να το υποστηρίξουμε αν χρειαστεί. Γι αυτό και δεν απαντώ σε θέματα που "νομίζω" ότι ξέρω την απάντηση αν δεν έχω στοιχεία. Εσύ που λες ότι δεν σου αρέσουν οι αερολογίες σχολιάζεις με ένα "δε νομίζω" και δεν έχεις κάτι που να στηρίζει την άποψή σου.

Προσοχή λοιπόν όταν έχουμε να κάνουμε με χρήματα άλλων.

Αρχική απάντηση από Johnnymous

το παραπάνω link που έβαλα το είδες???

ναι το είδα και είναι απτά χειρότερα review που έχω δει στη ζωή μου. O τύπος δε δείχνει τις επιλογές BIOS από κάθε mobo, δε αναφέρει ρεύματα, δε κάνει ένα τυπικό οc για να δει που πάει το καθένα, και τέλος συγκρίνει όλα τα mobo ενώ έχουν ίδιο CPU και IMC, απορώ δηλαδή ποιος κάθεται και κοιτάει πλέον benchmarks για μητρικές A64 στα default? αφού όλα ίδια είναι. Μόνο το 3D SLI non SLI έχει ουσιαστική παραμετροποίηση.

Εγώ θα προτιμούσα χαλαρά MSI NF4 αντί της ASUS ας πούμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.