steve_m Ιανουάριος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 ειναι οντως πολυ πιθανο να θες psu ATX version 2 για μητρικη 939 με pci-e καθως και για καρτα γραφικων pci-ex16.Ενω βεβαια υπαρχει ο ανταπτορας που μπαινει στα τροφοδοτικα που ολοι εχουμε δεν λενε πουθενα αν θα δινει και τις ιδιες τασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 14:53] ειναι οντως πολυ πιθανο να θες psu ATX version 2 για μητρικη 939 με pci-e καθως και για καρτα γραφικων pci-ex16 Δηλαδή???Βρες ένα link ενός Psu Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 7, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Σε καθε ενδεχομενο που δεν θα βρω την Dfi,ποια να παρω,Asus or Msi ??Θελω και o/c min 300MHz....Να ειναι SLI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Asus a8n deluxe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 7, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Λες ε?ναι αλλα απο o/c τι θα κανω...θα εχω τον 3500+ και να μην μπορω να τον παω ουτε 2600? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 δες εδώhttp://www.tomshardware.com/motherboard/20050103/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Δεν λέει τίποτα για oc. Η Asus είναι η χειρότερη για oc από όλες όσες λές και το έχουν διαπιστώσει πολλοί σε ξένα forums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 δεν νομίζω δωσε link Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49814&highlight=asus+sliTried Asus, MSI and DFI so far but not with BH-5, only with TCCD and VX. As of now (up to BIOS 1003.005), Asus is the worst board for overclocking. I can't get it over 250 HTT with 1:1 RAM @1T timing. The same CPU and RAMs have no such problem with MSI and DFI. I haven't tried Giga though so can't help you here.Και 2-3 review που επ΄΄ισης δεν κατάφεραν να την πάνε παραπάνω από 250.Να δω και τα δικά σου link που λένε το αντίθετο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 βασικά θα μου φαινόταν περίεργο να ισχύει το αντίθετο για την ΑSUS, γενικά το τελευταία 2 χρόνια το έχει σύστημα να βγάζει τα χειρότερα mobo για AMD πλατφόρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Χθες, στις 14:35] Να δω και τα δικά σου link που λένε το αντίθετο? Πρώτα ηρέμησε!!!Εδώ δεν είναι χώρος για τσαμπουκάδες και το έχουν δείξει όλα τα παιδιά αυτο...δεν είπα ότι εχεις λάθος απλώς δεν γουστάρω τις αερολογίες για αυτό σου ζήτησα linkεγω το μονο που έχω είναι http://www.tomshardware.com/motherboard/20050103/index.htmlΕδώ απλώς βγάζεις συμπέρασμα πως σε πολλά άλλα πράγματα ξεπερνάει η asus την msi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous [Χθες, στις 14:05] δεν νομίζω δωσε link Όταν γράφουμε κάτι πρέπει να είμαστε σε θέση να το υποστηρίξουμε αν χρειαστεί. Γι αυτό και δεν απαντώ σε θέματα που "νομίζω" ότι ξέρω την απάντηση αν δεν έχω στοιχεία. Εσύ που λες ότι δεν σου αρέσουν οι αερολογίες σχολιάζεις με ένα "δε νομίζω" και δεν έχεις κάτι που να στηρίζει την άποψή σου.Προσοχή λοιπόν όταν έχουμε να κάνουμε με χρήματα άλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 9, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 @Johnnymous καλά τώρα περιμένεις να σε πει ο θωμάς πια είναι η καλύτερη στο oc????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 9, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Δεν Ήξερα. τέλως πάντων.το παραπάνω link που έβαλα το είδες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 9, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymousτο παραπάνω link που έβαλα το είδες??? ναι το είδα και είναι απτά χειρότερα review που έχω δει στη ζωή μου. O τύπος δε δείχνει τις επιλογές BIOS από κάθε mobo, δε αναφέρει ρεύματα, δε κάνει ένα τυπικό οc για να δει που πάει το καθένα, και τέλος συγκρίνει όλα τα mobo ενώ έχουν ίδιο CPU και IMC, απορώ δηλαδή ποιος κάθεται και κοιτάει πλέον benchmarks για μητρικές A64 στα default? αφού όλα ίδια είναι. Μόνο το 3D SLI non SLI έχει ουσιαστική παραμετροποίηση.Εγώ θα προτιμούσα χαλαρά MSI NF4 αντί της ASUS ας πούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 9, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Ειμαι ανάμεσα στις Msi K8n Diamond sliAsus A8N deluxe sliDfi Lanparty nF4 Sli-dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 9, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 @Johnnymous και γω ημουν σε τετοιο δειλημα...απλα αποφασισα να περιμενω για το dfi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 9, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Και εγώ προς τα εκεί αρχιζώ και κλείνω απλώς δεν ξέρω πόσο θα κάνει και τη ημερομηνία θα έρθει..η asus οπου να ναι θα ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.