Jump to content

64bites ερωτησεις....

blade_pan

Recommended Posts

Παιδια τι ειναι ποιο καλο?

-winchester

-clawhammer

-newcastle

Βασικα ειναι οι 3500,3700,3800 και ειναι και οι 3 διαφορετικοι...

socket 754,939,0.13,0.09!

Μπορειτε να μου πειτε την πιο συμφερουσα αγορα καθως και τις μνημες που θα το συνοδευουν...(Εχω τις mushkin και λεω να τις πουλησω!)

Θελω καποιες ιδεες για μνημες οχι πανακριβες αλλα για λιγο ο/c...

Επιπλεον θελω ενα ΗΣΥΧΟ pc οποτε μου φαινεται ο win ειναι ο πιο cool...

Επισης ελεγα για μια DFI mobo αλλα ειδα οτι σε 939 εχει μονο NF4...αλλιως σε τι mobo να καταληξω?

Αξιζει να δωσω την 6800gt για μια PCI-e ?

Και μια ασχετη ερωτηση,εδωσα την Abit μου και δεν ειχε official bios...Δεν νομιζω να εχει προβλημα.ε?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω να προβω σε καποιες αγορες πολυ συντομα!!!

:)

Πάρε Winchester! Mην το σκέφτεσαι... (εγώ θα χτύπαγα τον 3200+ που έχει και καλή τιμή συγκριτικά - ούτως ή άλλως clockάρουν καλά οι win, και χωρίς πολλά πολλά με ρεύματα)

Σε συνδυασμό με ένα socket 939 motherboard βέβαια, (Aς μιλήσουν άλλοι που έχουν socket 939 mobo - πάντως με το Gigabyte s754 είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος!) ...και 2*512 ram αναλόγως το budjet

Mushkin εξαρτάται ποιες έχεις...

Σαφώς και να ΜΗΝ δώσεις την 6800GT!

Τι να την κάνεις την pci-e με socket939?

υπολόγισε ότι θες και πιθανότατα καινούργιο PSU, το NF4 υποστηρίζει μόνο PCIe και εννοείται μόνο το PCIe κάνει SLI. Για τον επεξεργαστή πήγαινε είτε σε 3500+ New 0.6 είτε σε Wini.

480w...

To θεμα ειναι πως θα παρω 3500...και δεν λεει να μην εχω nforce4!

Και η dfi δεν εχει βγαλει 939 nforce3.

Αν ειναι να περιμενω για καμια 6800Gt pci-e...Ξερει κανενας ποτε βγαινουν?

υγ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ειναι!!!:D

Mολις βρηκα ακρως ενδιαφεροντα benchmarks....

NVIDIA GeForce 6600GT x 2

NVIDIA GeForce 6800GT x 2

Και τελικα η 6800gt υπερεχει των 2 6600gt....

ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ

Τωρα τι να κανω???:...:

Μαλλον θα περιμενω για 6800gt pci-e..................................................

Οι διαφορές είναι μόνο στις πολύ μεγάλες αναλύσεις. Δεν νομίζω ότι έχεις οθόνη 1600Χ1200 . Στις υπόλοιπες αναλύσεις οι διαφορές είναι μικρές και στα 1024 είναι καλύτερες οι δυο 6600. Εξάλλου το βασικό θέμα είναι το κόστος και εκεί στοχεύουν βασικά.

Αν κάποιος θέλει απόλυτες επιδόσεις μάλλον καλύτερα να πάρει 6800ultra/gt SLI

δωσε την gt οσο ειναι καιρος γιατι μολις ερθουν τα pci ex φεξε μου και .... θα πακετωθεις κανονικα παντως συμβουλη γιατι και εγω προς τα εκει κινουμαι μην βιαστεις οι τιμες μεσα στους επομενους δυο μηνες θα αλλαξουν αρκετα ειδικα αν η ιντελ σκασει μυτη με τιποτα 64-μπιτους !!! σκεψου το καλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.