mathewgx Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2015 (edited) Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω το κατάλληλο hdd caddy και έναν οικονομικό αλλά καλό ssd sata3 , για να αλλάξω τον εργοστασιακό hdd ενός Dell Inspiron 15 3542 ; Ο εργοστασιακός δίσκος θα μπεί στην θέση του dvd drive (αμ έχω καταλάβει καλά από τα specs , ο το dvd συνδέεται με sata 2 , άρα ο ssd θα πρέπει να μπει στην θέση του σκληρού). Θα προτιμούσα το hdd candy να είναι από Ελλάδα , γιατί δεν έχω εμπειρία από ebay. Έχω επισυνάψει τα specs ώστε να μου πείτε το κατάλληλο μέγεθος ssd και hdd candy που θα χρειαστώ. Ευχαριστώ.specs.pdf Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2015 από mathewgx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Μάϊος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 Ssd πάρε όποιον θες..Hdd caddy θες 9.5 mm αλλά ψάξε για "Hdd caddy Dell 3542" στο EBay κ θα βρεις σίγουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 20, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Προσοχή λίγο με τα caddy, γενικά. Μην αγοράζετε το φθηνότερο στο 2ο δεκαδικό ψηφίο...Ψάξτε λίγο το θέμα πρώτα. Μου έχει τύχει να εγκαταστήσω caddy σε λάπτοπ συναδέλφου το οποίο το αγόρασε από Κίνα και το laptop δεν έκανε shutdownεπειδή το caddy κρατούσε το drive συνέχεια ανοιχτό. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathewgx Μάϊος 20, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Κάποιο caddy 9.5mm που επιβεβαιωμένα λειτουργεί καλά από Ελλάδα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάϊος 20, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 (edited) Κάποιο caddy 9.5mm που επιβεβαιωμένα λειτουργεί καλά μία είναι η μάρκα Nimitz (sorry από eBay, ή από Ελλά"d"α... ψάξε και δοκίμασε ότι βρείς στο "δρόμο σου")http://www.ebay.com/usr/nimitz**ρώτησε και θα σου δώσει την καλύτερη λύση... Επίσης εάν μένεις Αθήνα έλα να δοκιμάσεις ένα που έχω για Latitude Ε6520-6530-6420 & 6430 και εάν σου κάτσει δίνεις παραγγελία στον ίδιο από όπου αγόρασα και εγώ... Υπάρχουν 2-3 στο eBay αλλά πρέπει να είναι ο ίδιος πωλητής με 3 λογαριασμούς... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2015 από Spyros Mil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάϊος 20, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 (edited) Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις ποιό DELL έχεις..?Γράφεις: Dell Inspiron 15 2542 και ο τίτλος θέματός σου είναι: "Βοήθεια για τοποθέτηση ssd σε Dell 3542" διότι ΔΕΝ νομίζω να υπάρχει Inspiron2542 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2015 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathewgx Μάϊος 21, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Dell 3542 έχω , το λάθος διορθώθηκε.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts