Jump to content

Projector Sony VPL-ES2 και απορίες...

Ilias83

Recommended Posts

Θα τον έχω απο σήμερα και για όλη την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων στη διάθεσή μου...

Σήμερα με το που τον έφερα στο σπίτι, τον έστεισα στο τοίχο συνδεδεμένο φυσικά με τον υπολογιστή...

Τα πρώτα πράγματα που διαπίστωσα, ήταν η άψογη εικόνα παρά το γεγονώς οτι ήταν μέρα...

(Βέβαια έκανα προβολή από σχετικά κοντά 1,5m)

Βάζοντας DVD παρατήρησα οτι όταν είχα σκηνές με γρήγορη κίνηση, η εικόνα που κινήτω έμοιαζε να αφήνει πίσω ίχνος...

Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;

’φησα τον projector να κάνει αυτόματα τις ρυθμήσεις του...

Επειδή θέλω να αγοράσω έναν, αυτό είνια φαινόμενο που το κάνουν όλοι, ή είναι κάποιος παράγοντας που πρέπει να προσέξω αν τον θελω για ταινίες (γιατί ο VPL-ES2 είναι Data Projector - έτσι λέει πάντως)

Ναι LCD...

Response time δεν ξέρω όμως...

Δε λέει πουθενά...

Πάντως βρήκα κάτι που ίσως να φταίει στις ρυθμήσεις...

Έχει ξεχωριστή ρύθμηση για ταινίες κ' παιχνίδια...

Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω...

χμμ αν ειναι ο προβολεας αρκετα παλιος θα εχει ξεπερασμενο scaler.τον εχεις συνδεσει με vga?λογικα ο προβολεας θα εχει αναλυση 800χ600 του δινεις την ιδια αναλυση?απο το pc?παντως οι lcd προβολεις δεν μπορω να πω οτι εχουν τετιο προβλημα οπως στις οθονες tft.περισοτερο εχουν σπασιμο στις γρηγορες σκηνες.παντως αν ψαχνεις κατι πολυ καλο κοιτα για τον νεο panasonic ae 700 o οποιος ειναι 1280χ720 α8ορυβος και εικονα ολα τα λεφτα για τα χρηματα που ζηταει. 1567 ευρω απο γερμανια.

Λοιπόν παιδιά sorry, άδικη η ανησυχία...

Έβλεπα το Lock Stock & Two Smoking Barrels, και ανακάληψα, οτι το έργο έτσι είναι μιας και το έβαλα να παίξει και στην οθόνη μου και έκανε το ίδιο (CRT οθόνη)

Απλά ο Guy Ritchie έχει κάνει τα δικά του...

Ο προβολέας κατα τα άλλα όλα καλά...

Δείχνει μια χαρά τα πάντα, και αν το γυρίσεις και στο Cinema mode ρυθμίζει πολύ καλά και τα χρώματα.

Επίσης χθές το γύρισα στο Game mode (έχει πιο φωτεινά χρώματα εκεί μάλλον) και έπαιζα NFSU. (ούτε εκεί έκανε τίποτα)

Οπότε μια χαρά ο projector...

@ ΛΑΜΠΡΟΣ: Όχι ο προβολέας είναι ολοκαίνουργιος και είναι σύγχρονης τεχνολογίας...

Έχει δυστυχώς 800x600 ανάλυση, αλλά μπορεί να δέχεται και σήμα μέχρι 1024x786...

Και ο θόρυβος είναι κάτι που συστυχώς υπάρχει, αν και δεν είναι τόσο δυνατός για να σε αποσπάει. Υπάρχει ρύθμηση και για λιγότερο θόρυβο...

Θα κοιτάξω τον panasonic που λες... Ο Sony έκανε 1100 και νομίζω οτι είναι πάρα πολύ καλός για τα λεφτά του... Έχω δουλέψει με προβολείς και στο παρελθόν, αλλά ήταν ξεπερασμένης τεχνολογίας και δεν σε εντυπωσίαζαν...

Αυτός τώρα με έχει ενθουσιάσει...

Βέβαια, έχω ένα πρόβλημα με το χώρο, μιας και ο προβολέας που θα πάρω θα μπει στο σαλόνι, και θα τοποθετειθεί μόνιμα στον απέναντι τοίχο - κρυμένος στο γυψοσανίδα (έχω δει παρόμοιες κατασκευές)

Το πρόβλημα είναι οτι από τα 4,5 μέτρα που θα προβάλω η εικόνα βγαίνει 150".

Πάρα πολύ μεγάλη οθόνη για να μπορέσεις να παρακολουείς...

αν εντυπωσιαζεσαι απο ενα lcd 800x600 τοτε με εναν 1280χ720 θα παθεις!και παλι στην αποσταση που λες ο πανασονικ ειναι η λυση σου διοτι εχει το μεγαλυτερο ζουμ in-out οποτε θα φερεις τις ιντσες εκει που θες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.