Jump to content

Recommended Posts

Σαφέστατα και μπορείς αλλά αν αντικαταστήσεις τους Noctua το πιο πιθανό είναι να χάσεις σε απόδοση και σε επίπεδα θορύβου

• Like 2

Βασικά αγοράζοντας αυτήν την ψύκτρα, τους ανεμιστήρες πλήρωσες στην ουσία. Το ίδιο και αν έπαιρνες bequiet.

• Like 1

Υπάρχουν καλοί ανεμιστήρες με LED αλλά δε τους λες Noctua. 

πχ

http://www.corsair.com/en/air-series-af120-led-red-quiet-edition-high-airflow-120mm-fan-twin-pack

Για την εμφάνιση θες να τους αλλάξεις; Μιλάμε για το άσπρο stryker που ξεκίνησε για μαύρο;

Το άσπρο stryker θα πάει για ανταλλακτικά....θα πάρω άλλο.κουτί...μπορεί να πάρω κ το.ίδιο σε μαύρο....

• 1 year later...

Καλησπερα σε περιπτωση που αγορασω Noctua d15 και αναγκαστω να ανεβασω το φαν 1 cm για να χωρεσουν οι gskill ripjaw V επειδη ειναι 4.2 cm θα χασω πολους βαθμους ?? Αμα γνωριζει καποιος ας μου πει

Και τελειως να βγαλεις το ενα fan, παραπανω απο 1-2 βαθμους(σε load) διαφορά δεν θα δεις.

Δεν προκειται να χασεις κατι σε αποδοση

:)

(edited)

Στην S δινουν εναν γιατι ειναι η Silent εκδοση

Και στην "απλη" D15 αν θες βαζεις το 2ο fan(ή αν σου χρειαζεται).

Εγω πχ οταν την ειχα δεν το χρησιμοποιησα περα απο τις πρωτες 2-3 μερες

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1
(edited)

οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ ?

η άλλη που αμφιταλαντεύομαι ειναι cryorig r1 k σε μερικά βίντεο κ γραφήματα π εχω δει ειναι ίδιες σε απόδοση με νοκτουα !!

Έγινε επεξεργασία από INFLAMESGOHAN