Jump to content

Διαφορες Τray-Box..

deadlock7

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,υπαρχει περιπτωση αν δω εναν επεξεργαστη να καταλαβω αν ειναι box η tray?Εχουν διαφορετικους κωδικους η αυτοκολλητα?Μιλαω κυριως για AMD..

Βασικά η διαφορά είναι στη συσκευασία. Tray είναι οι επεξεργαστές σκέτοι (με το κιλό που λέμε) ενώ box αυτοί που συνοδεύονται από σύστημα ψύξης και συνήθως έχουν παραπάνω εγγύηση. Βασικά δε νομίζω να βγαίνουν ακόμη επεξεργαστές σε tray συσκευασία...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

με το κιλό που λέμε

Καθε βδομάδα στην λαική αγορά τις γειτονιά σου θα βρείς στους παγκους με τις πατάτες και τα κρεμίδια... CPU φρέσκιες βιολογικής καλιέργιας απο τον παραγωγό κατευθείαν!!!

ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΕΣΚΟΤ!!!!! ΠΑΡΕ 939 ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ 939 ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ!!!! :p

Oπως τα λεέι ο Makis είναι :D και γώ δεν νομίζω οτι πουλάνε tray πιά.... :D

Τις διαφορες στην συσκευασια και την ψυξη τις γνωριζω..αλλο ειναι το θεμα.Αν δω δυο επεξεργαστες χωρις να γνωριζω ποιος ειναι BOX και ποιος TRAY,πως θα καταλαβω ποιος ειναι ο καθενας??

’μα τους δείς σε συκευασία νομίζω θα καταλάβεις. Τώρα αν ενωείς πώς μπορείς να ξεχωρίσεις δυο σκέτα chip, θα σε γελάσω. Δε νομίζω όμως να έχουν κάποια ένδειξη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.