deadlock7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 Καλησπερα παιδια,υπαρχει περιπτωση αν δω εναν επεξεργαστη να καταλαβω αν ειναι box η tray?Εχουν διαφορετικους κωδικους η αυτοκολλητα?Μιλαω κυριως για AMD.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Βασικά η διαφορά είναι στη συσκευασία. Tray είναι οι επεξεργαστές σκέτοι (με το κιλό που λέμε) ενώ box αυτοί που συνοδεύονται από σύστημα ψύξης και συνήθως έχουν παραπάνω εγγύηση. Βασικά δε νομίζω να βγαίνουν ακόμη επεξεργαστές σε tray συσκευασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakisμε το κιλό που λέμε Καθε βδομάδα στην λαική αγορά τις γειτονιά σου θα βρείς στους παγκους με τις πατάτες και τα κρεμίδια... CPU φρέσκιες βιολογικής καλιέργιας απο τον παραγωγό κατευθείαν!!! ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΕΣΚΟΤ!!!!! ΠΑΡΕ 939 ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ 939 ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ!!!! Oπως τα λεέι ο Makis είναι και γώ δεν νομίζω οτι πουλάνε tray πιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Τις διαφορες στην συσκευασια και την ψυξη τις γνωριζω..αλλο ειναι το θεμα.Αν δω δυο επεξεργαστες χωρις να γνωριζω ποιος ειναι BOX και ποιος TRAY,πως θα καταλαβω ποιος ειναι ο καθενας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 ’μα τους δείς σε συκευασία νομίζω θα καταλάβεις. Τώρα αν ενωείς πώς μπορείς να ξεχωρίσεις δυο σκέτα chip, θα σε γελάσω. Δε νομίζω όμως να έχουν κάποια ένδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 24, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αυτο ακριβως εννοω φιλε μου...ισως εχουν διαφορα στα αυτοκολλητα με τους κωδικους.Τεσπα δεν πειραζει,ευχαριστω για την βοηθεια παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.