slalom Μάϊος 20, 2015 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Ναι βρε παιδιά, απλά το 99% των USB δισκων, θέλουν μια τάση για να δουλέψουν. Αν χρειάζονται δεύτερη εσωτερικά, την παράγουν με κάποιο DC/DC κύκλωμα. Δεν παίρνουν διπλή τάση...Οι μεν 2,5" παιρνουν 5V απο το USB Οι δε 3,5" θελουν και 12V γι'αυτο εχουν και Μ/Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kted24 Μάϊος 20, 2015 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Οι μεν 2,5" παιρνουν 5V απο το USBΟι δε 3,5" θελουν και 12V γι'αυτο εχουν και Μ/ΤΝαι. Απλά δεν έχω δει εξωτερικό σκληρό που να έχει τροφοδοτικό με ΔΙΠΛΗ έξοδο. 12V + 5V Πάντως, αυτό το σχέδιό που έστειλα δεν κανείς για την περίπτωσή σου. Είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο από όλα τα τροφοδοτικά μαζί. Και δε χρειάζεσαι τη μπαταρία για το netbook. Εγώ το έχω στο πατάρι, σαν DC UPS, και δεν ενοχλεί. Εχω μάλιστα να το δω κάτι μήνες. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάϊος 21, 2015 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Υπηρχαν παλια με τετραπολικο βυσμα Τωρα δινουν 12V απο πριζα και 5V απο USB 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Μάϊος 22, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 Το θεμα ειναι να χεις και ωραιο και μαζεμενο με 3 εξοδους σαν αυτο στο λινκ που εδωσες αλλα με νορμαλ τιμη (80-100ε) Τωρα αν ειναι να πρεπει να βαλεις κυκλωματα, τσιπακια, καλωδια, και μπαταριες για να πετυχεις τασεις κτλ και να τα κλεισεις σε ενα κουτι, γιατι να μη πεταξω τους μετασχηματιστες της καθε συσκευης σε ενα κουτι και εξω να περνανε τα καλωδιο τους ετοιμα να συνδεθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kted24 Μάϊος 23, 2015 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2015 Και αυτό σωστό, αλλά εδώ είναι "TheLab". Να μην το κάνουμε και λίγο DIY? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts