diablo13 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2015 καλησπέραεδώ και 4 χρόνια έχω ένα φορητό dell e5500 που έχει inverter και lcd οθόνη.Δουλεύει άψογα αλλά το τελευταίο καιρό που δουλεύω αν το κουνήσω λίγο εκεί που δουλεύω σβήνει το φως της οθόνης.Στο βάθος αμυδρά βλέπω τα Windows κανονικά. Σαν να μην έχει φωτεινότητα καθόλου.Μόλις κλείσω το καπάκι και το ξανανοίξω επανέρχεται κανονικά μέχρι να το κουνήσω πάλι το Laptop.Τι μπορεί να είναι inverter ή οι λάμπες που έχει η οθόνη να τα έχουν παίξει?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 Αν δεν λειτουργεί σωστά ο inverter δεν λειτουργούν σωστά και οι λάμπες. Αυτός είναι υπεύθυνος για τις λάμπες. Είναι σύμπτωμα inverter αυτό. Και αν είναι βρίσκεται στα τελευταία του και θέλει αντικατάσταση. Μπορεί όμως να μην κάνει καλή επαφή το καλώδιο της οθόνης με την μητρική. Πιο πιθανό μου φαίνεται το πρώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaki93 Μάϊος 19, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 Ποιο πολλές φορές εχω συναντήσει το δευτερο πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 19, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 (edited) Ποιο πολλές φορές εχω συναντήσει το δευτερο πάντως Ανοίγει το καπάκι όμως και διορθώνεται. Αν το πρόβλημα είναι με το ανοιγω/κλείνω ποιο πιθανο είναι το 2ο. Σε κάθε περίπτωση το λαπτοπι θέλει service Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaki93 Μάϊος 19, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 δοκίμασε όταν είναι σβηστή η οθόνη να ρυθμίσεις την φωτεινότητα στο ελάχιστο και στο μέγιστο 2-3 φόρες, έφτιαξε? αν ναι έχεις κάποιες πιθανότητες να είναι έτοιμος ο inverter να παραδώσει πνεύμα. αν δεν έφτιαξε μάλλον θες απλά μια καλωδιοταινία. Αν και μου έχει τύχει να φτιάχνει και να φταίει η καλωδιοταινία πάλι. Αν αποφασίσεις να το φτιάξεις μόνος σου, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από την καλωδιοταινία καθώς είναι φθηνότερη συνήθως Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Μάϊος 19, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παράγγειλα inverter και καλωδιοταινια και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmaras Ιούλιος 22, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 (edited) γεια σας...επειδη εχω το ιδιο προβλημα σε ενα λαπτοπ ηθελα να ρωτησω τι ταση βγαζει στην εξοδο ο ινβερτερ η αν μπορουμε να τροφοδοτησουμε την λαμπα με καποια ταση ωστε να δουμε πιο απο τα 2 φταιει η αν φταινε και τα δυο Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2015 από marmaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts