Deus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2015 (edited) έχω το mοuse του τίτλου ενάμισι χρόνο περίπου και έχει αρχίσει να μην δουλεύει καλά η ροδελα όταν κατεβάζω σελίδες όταν το πιάνει όχι πάντα κατεβαίνει λίγο και μετά έρχεται στο ίδιο σημείο ἠ ανεβαίνει παραπάνω, συνήθως έρχεται στα ισα με ένα ελαφρύ χτύπημα στο mousepad η με φισιγμα στη ροδέλααξίζει να το ανοίξω για να το καθαρίσω η να ψάξω για άλλο έχει αρχίζει να ξεβάφει και η soft επένδυση που έχει εξωτερικά...κατά τα αλλα όλα τα υπόλοιπα πλήκτρα δουλεύουν κανονικά ψάχνω να βρω ανταλλακτικά mouse feet και μονο στο ebay έχω βρει αλλα όχι για το CODBO, από ότι έχω δει σε φωτογραφίες μοιάζουν να είναι ίδια με του sensei, xai, kinzu, kana γνωρίζει κάποιος αν ταιριάζουν?Στο ebay έχουν τα Skatez που είναι ποιο ακριβά από τα υπόλοια αξίζουν την διαφορα τιμής? mousepad έχω το αλουμινένιο corsair mm600 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2015 από Deus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 18, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 πολυ κοντα σε διαστασεις και με αντικενιμενικα καλυτερο sensor υπαρχει το zowie ZA11 στα 68 ευρω μπορεις να του βαλεις και hyperglides που ειναι αρκετα πιο παχια απο τα μαμησια feet http://hyperglide.net/?hg=paypal-ww δεν ξερω τι παιζει με την ροδελλα :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάϊος 18, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Και 'δω μια από τα ίδια. Ενάμισι χρόνο κάτοχος, το ίδιο πρόβλημα εδώ και πολλούςςς μήνες.(γενικά έχουν περάσει πολλά Steelseries από τα χέρια μου και 2 κουμπιά αριστερά/2 κουμπιάδεξιά είναι MUST για μένα, τα δάχτυλα μου κοινούνται σαν αράχνη που υφαίνει τον ιστό της)Αν και τόσο καιρό νόμιζα πως οφείλεται στη motherboard, μετά από ένα τροφοδοτικό πουέσκασε πίστευα πως έδινε λάθος ρεύματα ή - τέλος πάντων - κάτι χάλασε γι' αυτό και ταπροβλήματα στο ποντίκι. Θυμάμαι όταν τον είχα δοκιμάσει σε άλλο PC έπαιζε κανονικά.Άμα σου είναι εύκολο, τέσταρε και σε άλλο PC, αν και με έβαλες σε σκέψεις τώρα ναξανατεστάρω αλλού να δω αν το κάνει ή οχι. :/ *Απ΄ όσο γνωρίζω (γιατί έχω μείνει λίγο πίσω) σε κανένα ZOWIE δεν μπορείς να έχειςταυτόχρονα και τα αριστερά και τα δεξιά πλαϊνά και μάλιστα προγραμματισμένα.Διαλέγεις ή αριστερά ή δεξιά... :dies: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Μάϊος 21, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 (edited) άρχισε να τα παίζει τώρα και δεξί κουμπί από το πολύ sniping... ενώ δουλεύει κανονικά σε normal χρήση στο bf4 όταν το κρατώ πατημένο άρχιζει οποτε του έρθει το zoum in zoom out... θα το δοκιμάσω στο laptop Μάλλον θα πάω για κάποιο zowie αλλα θέλω λίγο διαφορετικο σχήμα ο τρόπος που το κρατώ ειναι σαν semi palm - semi claw δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσωτο Steelseries δεν βολεύει και τόσο αλλα παλεύετε μήπως το Zowie ΕC1-A - ΕC2-A βολεύουν καλύτερα για το κράτημα που αναφέρω παραπάνω? δεν ξέρω ποια από τα 2 είναι το κατάλληλο μέγεθος μήκος της παλάμης είναι 18.5-19 cm Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2015 από Deus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 22, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 το δικο μου μηκος ειναι 18 και εχω βολευτει αρκετα με το EC2, γι αυτο και καθε φορα που βγαινει νεα εκδοση την αγοραζω (πρωτα το evo τωρα το EC-A ) νομιζω εχουμε το ιδιο grip http://imgur.com/I2iP5l&h9IsE&aaTSx&SmXao#1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Μάϊος 25, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 (edited) τελικά πήρα το ΕΚ2 φαίνεται ποιο ποιοτική κατασκευή από το steelseries κυρίως το coating δίνει αυτή την εντύπωση, δεν είμαι σίγουρος αν το zowie έχει κάποια επικάλυψη πιθανόν να έχει αλλα στο μάτι και στην υφή δεν φαίνεται έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και χρησιμοποιούν καλο υλικό! αν και το έχω μονο λίγες ώρες η διαφορα σε σχέση με τον laser αισθητήρα είναι το πρώτο που παρατήρησα όπως και το κλικ στα 2 βασικά κουμπιά ακούγονται όσο χρειάζεται, είναι ποιο σαφές και δουλεύουν με την σωστή πίεση έκανα μια αναζήτηση και βρήκα ότι δεν έχει τους γνωστούς omron που έχουν τα περισσότερα αλλα huano micro-switches Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2015 από Deus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts