Cipioner Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2015 Προσπαθησα να ενωσω καποιο partition 120 mb με αυτο των windows με το προγραμμα aomei partition. Eνω το ειχα κανει με επιτυχια παλαιοτερα με το easeus partition, τωρα προσπαθησα με το aomei και αντι να μου ενσωματωσει το μικρο στο partition με τα windows εγινε το αντιθετο (απ'οτι καταλαβα), με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στα windows. Mετα απο καποιες προσπαθειες απο safe mode, καταφερα και μπηκα, αλλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη κατα την εισοδο. Το θεμα ειναι απ'οτι καταλαβα, οτι λειτουργουνε τα παντα, αλλα φως πουθενα Το λεω αυτο γιατι λειτουργει ο task manager με ctrl-alt-delete, οταν παταω βοηθεια των windows με βγαζει κανονικα στο internet, οταν κανω τερματισμο λειτουργουνε ακομα και οι ενημερωσεις, αλλα δεν εμφανιζετε ο explorer, ακομα και οταν δινω νεα εργασια απο τον task manager, αλλα το ιδιο μου κανει και στην ασφαλη λειτουργια, ουτε εκει μου εμφανιζει εικονα και τελος δεν μου εμφανιζει καμια επαναφορα συστηματος, παρότι πριν λειτουργουσε κανονικα. Nα πω επισης οτι η εντολη sfc /scannow βρισκει καποια κατεστραμμενα αρχεια αλλα δεν μπορει να τα διορθωσει, την εχω τρεξει αρκετες φορες με boot απο το cd των windows (στις επιλογες αποκαταστασης) Υπαρχει περιπτωση να εχει διαγραφτει καποιος driver της καρτας γραφικων; γνωριζει καποιος πως μπορω να διορθωσω την κατασταση; Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 βάλε το cd των win και προσπάθησε να κάνεις repair. Προφανώς έχει πειραχτεί το MBR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάϊος 17, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 Aυτο δεν ανεφερα; εχω κανει αρκετες φορες το sfc /scannow και μου βγαζει οτι βρισκει καποια κατεστραμμενα αρχεια αλλα δεν μπορει να τα διορθωσει, ποσες να το κανω ακομα, υπαρχει περιπτωση να διορθωθει; επισης η επιδιορθωση στην εκκινηση, αναφερει οτι δεν υπαρχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 17, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 (edited) Οκ δεν έχει πειραχτεί το mbr. Τότε μπορείς κάνε upgrade με το cd των win? Σε ααφήνει? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 17, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάϊος 18, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Aυτο προσπαθω, να δω το cd, αλλα η οθονη...δεν, υπαρχει καποιος αλλος τροπος; δεν με αφηνει και απο τις επιλογες αποκαταστασης, αλλιως θα το ειχα φτιαξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 18, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Για γράψε την sfc με παραμέτρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάϊος 18, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Nαι, αυτην δινω, αλλα...δεν ξερω αν χρειαζετε να την δωσεις μεχρι να επιδιορθωσει ολα τα αρχεια, την εχω δουλεψει τουλαχιστον 4-5 φορες και μου βγαζει συνεχεια το ιδιο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts