Jump to content

πρόβλημα εκκίνησης WinXP

ARK

Recommended Posts

Eδώ και κατι μέρες κάθε πρωί που πάω να ανοίξω τον υπολογιστή του γραφείου αργούν πολύ (2 λεπτά) να ανοίξουν τα Windows XP.

Η οθόνη μένει μαύρη για κανένα δίλεπτο πριν βγεί το σήμα των WIN.

Καμιά ιδέα?

Χίλια δυο πράγματα μπορεί να φταίνε. Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο δίσκων, ανασυγκρώτηση, έλεγχο για ιούς. Αν δεν γίνεται τίποτα τότε φοβάμαι πως δεν γλιτώνεις το format...

Ο υπολογιστής του πατέρα μου κάνει το ίδιο με τη διαφορά οτι η οθόνη μένει μαύρη ανάμεσα στο boot και στο σήμα "welcome". Δεν έχω βρεί τι φταίει και format δεν έχει λύσει το πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [24-12-2004 19:11]

Ο υπολογιστής του πατέρα μου κάνει το ίδιο με τη διαφορά οτι η οθόνη μένει μαύρη ανάμεσα στο boot και στο σήμα "welcome". Δεν έχω βρεί τι φταίει και format δεν έχει λύσει το πρόβλημα.

Ακριβώς στο ιδιο σημείο μου το κάνει και εμένα.

Νομίζω απο όταν έβαλα το Autocad 2005.

To έβγαλα βέβαια αλλά δεν έγινε τίποτα.

Οσο για format του έκανα πριν 20 μέρες.

Μια απ 'τα ίδια κα γω με το "welcome" και συνεχής αναγνωρίσεις συσκευών...είχα κάνει 3 format αλλά γιοκ μάπα το καρπούζι...μετά απο πολύ ψάξιμο στο hardware του η/υ μου βρήκα οτι το πρόβλημα το είχε η μητρική και αφου την άλλαξα έμπαινε τσακ μπαμ μέσα στα windows.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.