ARK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 Eδώ και κατι μέρες κάθε πρωί που πάω να ανοίξω τον υπολογιστή του γραφείου αργούν πολύ (2 λεπτά) να ανοίξουν τα Windows XP.Η οθόνη μένει μαύρη για κανένα δίλεπτο πριν βγεί το σήμα των WIN.Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Δεκέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Χίλια δυο πράγματα μπορεί να φταίνε. Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο δίσκων, ανασυγκρώτηση, έλεγχο για ιούς. Αν δεν γίνεται τίποτα τότε φοβάμαι πως δεν γλιτώνεις το format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 ενα formataki... και θα ναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Ο υπολογιστής του πατέρα μου κάνει το ίδιο με τη διαφορά οτι η οθόνη μένει μαύρη ανάμεσα στο boot και στο σήμα "welcome". Δεν έχω βρεί τι φταίει και format δεν έχει λύσει το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [24-12-2004 19:11] Ο υπολογιστής του πατέρα μου κάνει το ίδιο με τη διαφορά οτι η οθόνη μένει μαύρη ανάμεσα στο boot και στο σήμα "welcome". Δεν έχω βρεί τι φταίει και format δεν έχει λύσει το πρόβλημα. Ακριβώς στο ιδιο σημείο μου το κάνει και εμένα.Νομίζω απο όταν έβαλα το Autocad 2005.To έβγαλα βέβαια αλλά δεν έγινε τίποτα.Οσο για format του έκανα πριν 20 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Δεκέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά αργεί 5 λεπτά.Νομίζω οτι φταίει το tuneup2005 που έχω εγκαταστήσει για να ελέγχει το logon.Αν έχεις παρόμοιο πρόγραμμα δοκίμασε να το διαγράψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Μια απ 'τα ίδια κα γω με το "welcome" και συνεχής αναγνωρίσεις συσκευών...είχα κάνει 3 format αλλά γιοκ μάπα το καρπούζι...μετά απο πολύ ψάξιμο στο hardware του η/υ μου βρήκα οτι το πρόβλημα το είχε η μητρική και αφου την άλλαξα έμπαινε τσακ μπαμ μέσα στα windows..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.