morius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 Ρε παίδες έχω μια κάρτα ήχου χάλια SoundBlaster PCI 128 Την βγάζω και βάζω στην ίδια θύρα PCI την SoundBlaster Live 5.1 Digital]Ανοίγει το PC αλλά μόλις μου λέει εντοπήστηκε νέο υλικό,κολάνε όλαΤου άλλαξα Θύρες τα ίδια και τώρα ξαναέβαλα την παλιά:cry: Τι μπορεί να φταίει?????Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Πριν βάλεις την live έβγαλες τους drivers της 128; Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakegr Δεκέμβριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Βγάλε τους παλιούς drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 25, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Δεν έχω βάλει drivers στην 128 Αλλά και τώρα που έχω βάλει πάλι την 128,το pc δουλεύει κανονικά:wassat: Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakegr Δεκέμβριος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Δοκίμασε να βγάλεις περιττους drivers και κάνε ένα τσεκ αν μπορείς με άλλο hardware σε pci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Έχεις δοκιμάσει την live σε άλλο pcάκι;;Καινούργια είναι;;Μπας και τα έχει κακαρώσει(υπάρχει και σε καινούργια);;Αν δεν πιάνει το ξεσαβούρωμα των drivers δοκίμασε τη και σε άλλο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.