Pc_master Μάϊος 15, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2015 Τα εκανα ολα αυτα και παλι δεν γινεται τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 15, 2015 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2015 Άκου να δεις. Κάθε φορά το σύστημα βλέπει μία κάρτα και ας έχεις δύο R7 + ενσωματωμένη. 1) Αν συνδέσεις το καλώδιο από την οθόνη στην R7 στο device manager(διαχείριση συκσευών) θα βλέπεις την R7 2) Αν συνδέσεις το καλώδιο από την οθόνη στην ενσωματωμένη που βρίσκεται στις εξόδους που βγάζει η μητρική, στο device manager(διαχείριση συκσευών) θα βλέπεις την Intel 3100. Ποιο από τα δύο κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 15, 2015 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2015 Πανω στην r7 το εχω συνδεμενο οπως το ειχα παντα και μου την αναγνωριζε μια χαρα και τωρα ομως οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 15, 2015 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2015 (edited) Εκτός από επεξεργαστή άλλαξες και μητρική? Ή μόνο cpu?Τι Win έχεις? Πάντα τα ίδια win είχες? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 15, 2015 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2015 (edited) Αλλαξα μονο επεξεργαστη και εβαλα ssd..επισης ξαναεγκατεστησα τα windows 8 μιας και μου ηρθε ο νεος ssd(απο αντικατασταση γιατι τον ειχα και μου χαλασε και τον αλλαξα με εγγυηση)Αλλα και πριν ειχα windows 8 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2015 από Pc master1416003598 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 15, 2015 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2015 Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσεις την κάρτα σου σε άλλο pc και στο δικό σου μια άλλη κάρτα. Βρες μία από κάποιον γνωστό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 16, 2015 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 Οταν την εχω συνδεμενη ομως το ανεμιστηρακι της δουλευει αρα αυτη η ενδειξη δεν δειχνει οτι ουτε ειναι χαλασμενη ουτε εχει χαλασει η θυρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 16, 2015 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 (edited) Όπα σορρυ πήγαινε αλλου Γράφω λοιπόν αυτό που ήταν να γράψω Πολλα κουλά μπορεις να δεις. Μηχανήματα είναι. Έλεγξε και το καλώδιό σου. Βάλε κάποιο άλλο. Πρέπει να κάνεις δοκιμές δεν γίνεται διαφορετικά. Αν είναι θέμα hardware μόνο με δοκιμές βρίσκεις το πρόβλημα. Υποψιάζομαι για το mobo γιατί φαίνεται να έχεις πρόβλημα και με τις μνήμες. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 16, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 16, 2015 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 (edited) Σωστα ναι θα δοκιμασω διαφορους τροπους να δω ευχαριστω παντως για ολη τη βοηθεια Έγινε επεξεργασία Μάϊος 16, 2015 από Pc master1416003598 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 17, 2015 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 θαυμα! ειπα για αλλη μια φορα να εγκαταστησω τους καινουριους drivers και τελικα διαβαστηκε η καρτα γραφικων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 17, 2015 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 Θα σε κοπανήσω ρε! Κάποια πατάτα είχες κάνει σίγουρα. Βάλε το τηγάνι και ρίξε μια τηγανιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 17, 2015 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 Χαχαχα! ! ολες τις αλλες φορες που τους εγκαταστουσα απλα εγκαταστιοντουσαν μου εφτιαχναν την αναλυση εκανα επανεκκινηση αφου μου το ζητουσε και ξαναηταν χαλασμενη η αναλυση και καμια καρτα γραφικων. Εκατσα και εκανα καποιες προσπαθειες της λογικης μου και εβγαλα επεξεργαστη εβαλα παλιο τον ξαναεβαλα βιδωσα ξεβιδωσα εκανα cmos 2 φορες και τετοια κουλα και στο τελος λεω κατσε να προσπαθησω αλλη μια και μετα μου την διαβαζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 17, 2015 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 Με τις μνήμες? Τις διαβάζει και αυτές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 17, 2015 Author #34 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 oχι το προβλημα παραμενει με την μια μνημη καταραμενη μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 17, 2015 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 (edited) Και εδώ δοκιμές πρέπει να κάνεις. Να βρεις άλλες δύο DDR2 (να είναι ίδιες) και να κάνεις τα ίδια πάλι. Δοκιμές στο 1ο slot. Αν είναι οκ τότε της δέχεται η μητρική. Βάλτες τότε κανονικά και τις δύο. Αν δεν παίξουν σημαίνει ότι το 2ο slot έχει καεί. Ππέπει να το κάνεις οπωσδήποτε. Δεν γίνεται διαφορετικά. Στην ανάγκη πήγαινέ το σε ένα κατάστημα. Μην κατεβάζεις τα μουτρα Ψηλά το κεφάλι Έγινε επεξεργασία Μάϊος 17, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 17, 2015 Author #36 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 Σωστα θα δοκιμασω να σιγουρευτω..χαχα εννοειται ψηλα το κεφαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts