tyxeros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 Χαζευοντας στο εσοπ επεσα στην παρακατω καρτα ηχου. http://gr.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315Η εικονα που εχει το εσοπ ειναι μιας Audigy 2 αλλα προφανος δεν ειναι. Η τιμη επισης ειναι χαμηλοτατη. Την εχει παρει κανεις? Μηπως καποιο λακο εχει φαβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 λοιπον κοιταξε φιλε πως εχουν τα πραγματα!απλα τα παλικαρια του e-shop εχουν κανει εναμικρο λαθακι. και την φωτογραφια να εχουνβαλει επιτηδες δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν την audigy 2 στην τιμη αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Επεισα τελικα ενα φιλο μου και πηγε και αγορασε 2 τετοιες. Θα πω νεωτερα οταν τις δοκιμασουμε. Καλα Χριστουγεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Δεκέμβριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Την εχω περιπου 1 μηνα και ειμαι υπερευχαριστημενος, δεν καταλαβαινω διαφορα απο τις audigy και νομιζω οτι οσοι ασχολουνται με ηχο 96/24 θα χαρουν με την αγορα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 25, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Την εχεις δοκιμασει με το Windvd ή το Neroshowtime ? Ο φιλος μου ειχε προβήμα σε 5.1 mode. To Powerdvd ομως ηταν ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Δεκέμβριος 25, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Ναι εχεις δικιο για το windvd δεν επαιξε με τιποτα (εχανα το κεντρικο και τα surround,ενω και το output ηταν σε 48/16) το neroshowtime δεν το ξερω.Στο powerdvd με αποκωδικοποιηση dpl IIx ειναι απαιχτη.Ελπιζω να βγαλει η intervideo συντομα καποιο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.