naxianjim Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2015 Εχει ενας φιλος το τροφοδοτικο του τιτλου και θελει να κανει μια αναβαθμηση στο συστημα του. Το τελικο συστημα θα ειναι ενας ι5 4440 με μια GTX 960 ,2 hdd. Θα αντεξει η θα καψει τα παντα? http://hecgroupusa.com/home/hec550tb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 Τα HEC τα θυμάμαι εγώ από τα πλέον αξιόπιστα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxianjim Μάϊος 12, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 Ξεχασα να πω οτι ειναι και σχετικα παλιο απο συστημα με core 2 duo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάϊος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 Ειχα καμποσα απο δαυτα χρονια πριν.Δεν θυμαμαι να μου ειχε δημιουργησει καποιο προβλημα σε πληρη φορτο η στο οτιδηποτε.Ενα 420αρι που εχω παντως απο το 2006 ακομα λειτουργει σαν καινουργιο.Δεν νομιζω εν τελει να υπαρχει θεμα στο να ''καψει'' τα παντα εφοσον λειτουργει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 12, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 Τα παλιά τα HEC ήταν σκυλιά (άσχετα αν το δικό μου το πήρε ο χάρος ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 12, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 (edited) Όσα χρησιμοποίησα ήταν άψογα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα . Μου έχει μείνει κιόλας ένα στην αποθήκη που έχει φαει πολύ ταλαιπωρία μονό την ασφάλεια μου έκαιγε και αφού την άλλαζα όλα μια χαρά. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2015 από rafail1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 12, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 Από τα καλύτερα, προχώρα άφοβα. Ειδικά σε σύστημα με τόσο μικρές απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts