ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 30, 2004 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αν και δεν είμαι ο καταλληλότερος στα ξενόγλωσσα κείμενα.Αντιγράφω αυτά με τα έντονα γράμματα.Assign IRQ for VGA ..EnablePnP O/S Installed..EVGA Pallet Snooping.DisablePCI Bursting..DPCI Latency Timer.128Peer Concurrency..DVideo BIOS Shadowing.DVideo BIOS Cacheable..DVideo RAM Shadowing.DVideo RAM Cacheable...DUSWC OptionsD (or set to UC )Pipeline Cache Write..DAssign IRQ To USB...EPCI 2.1 CompliancyEPassive Release.EDelayed Transaction.EVGA Boot SequenceAGPAGP/Graphics Aperture Size4MBAGP Turbo Write ModeDAGP WS WriteHighest Possible ValueAGP WS ReadHighest Possible ValueAGP Transfer Mode.1XAGP Clock2/3MPS or MP-SPEC1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 30, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Οκ, τα περισσότερα τα καταλαβαίνω... Το AGP Transfer Mode 1X τι ρόλο βαράει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 30, 2004 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Ελπίζω να μην περιμένεις απάντηση από μένα!!Ούτε να το διαβάσω δεν μπορώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 30, 2004 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 εντάξει το transfer mode μέχρι 4x μπορείς να το ρίξεις από το BIOS. Το DBI output for AGP trans δοκίμασε disable αν το έχεις βάλει στο Auto. Αν και πιστεύω ότι είναι πρόβλημα PSU. Στην άλλη εγκατάσταση σου έχεις κανονικά 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 30, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Στην άλλη εγκατάσταση δεν έχω τίποτα που να τρέχει σε 3d... Μόνο Visual Studio, IIS, SQL, mySql, Php, κλπ...Αλλά δε νομίζω να αλλάξει τίποτα. Ίδιο μηχάνημα είναι, ίδιοι οδηγοί...Το Transfer Mode, δεν επιρρεάζει επιδόσεις? Έχω πάρει κάρτα 8χ, για να την τρέχω στο 1-4χ?? Τα FW κλπ. επιρρεάζουν ελάχιστα, αλλά αυτό...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 30, 2004 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ναι έχεις δίκιο επηρεάζει, και φυσικά δε το προτείνω απλά DBI output for AGP trans να είναι disable γιατί σε Auto στην ATI μου δε παίζει (έχει να κάνει με το EMI) ενώ στην 5600 έπαιζε. Από κει και πέρα δε μπορώ να σου προτείνω κάτι άλλο.Δυστυχώς αυτό το mobo δε κάνει Monitoring την 12άρα, αν έχεις πολύμετρο μέτρα την όταν τρέχεις 3D όπως και την 5άρα σου. Αν είναι σταθερές τότε πάω πάσο δε φταίει το PSU αν όμως έχεις πτώση της τάξεως των 0,5 πχ τότε μπορεί εκεί να είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 5, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Τελικά 99% είναι θέμα τροφοδοσίας.Εχτές, αφού σιγουρεύτηκα μετά από πολλές δοκιμές ότι το σύνολο cpu+mobo+mem είναι 100% σταθερό, έβγαλα τα πάντα από μέσα, ενεργοποίησα την ενσωματομένη κάρτα ήχου και άφησα dvd-rom, vga, sata. Τα ελάχιστα δυνατά για να παίξει παιχνίδι.Διάβασα κάπου ότι οι 6800GT/Ultra χρειάζονται 18Α στο +12ν για να παίξουν σωστά. Τo Antec που περιμένω από την αντικατάσταση δίνει 30Α, αλλά το noname που χρησημοποιώ προσωρινά δίνει μόλις 16Α...Έτσι μειώνοντας το φορτίο στο ελάχιστο δυνατό και δίνοντας στην κάρτα από ξεχωριστό καλώδιο, ήθελα να δω αν υπάρχει διαφορά. Φυσικά το θετικό της υπόθεσης ήταν ότι κατάφερα να παίζω τουλάχιστον 10-15 λεπτά πριν κολλήσει, αντί για 2-3 που έπαιζα πριν.Μετά από αυτό θεωρώ ότι 99% το πρόβλημα είναι στην τροφοδοσία και θα λυθεί με την επαναφορά του 550... Η απορία μου φυσικά είναι η εξής: Όλοι όσοι έχουν πάρει 6800 κάρτες, ή ανάλογες, έχουν 450+ PSU? Γιατί εμένα το 450 δεν τα βγάζει πέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 5, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Φίλε μου δεν έχουν σημασία τα Watts που αναγράφονται στο PSU. σημασία έχει η μάρκα και η αξιοπιστία του. Το 450W που έχεις τώρα τι μάρκα είναι? ένα Αntec 430 π.χ δε θα είχε τέτοιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 5, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 enduracell: Το γνωρίζω αυτό noname είναι αυτό, δανεικό άλλωστε... Αν δεν πίστευα στην αξιοπιστία, δε θα είχα εξ'αρχής πάρει επώνυμο και σχετικά ακριβό. Αλλά είχα την απορία και πριν και ακόμα... Όταν πάει ένας πιτσιρικάς να πάρει pc από ένα μαγαζί που θα έχει μια 6800, θα του βάλουν Antec, Enermax, Herloichi, Zalman 430+ ??? Θα το έχουν από την αρχή στην προσφορά? 'Η θα του το βάλουν μετά ανεβάζοντας την τιμή 100+ ευρώ επειδή "τα επιμέρους υλικά που επιλέξατε δεν μπορούν να συνεργαστούν σωστά"?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 5, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 To shuttle, με τα 250W του και τα 18Α(peak) στην 12άρα του, μια χαρά σηκώνει και την 6800 και ένα κάρο πράγματα ακόμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 5, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 βασικά από την στιγμή που ο πιτσιρικάς το παίρνει πακέτο το μηχανάκι και δε διαλέγει αυτός τα part, οφείλουν να βάλουν κάτι που να δουλεύει, σίγουρα όχι απαραίτητα τα TOP PSU αλλά κάτι που να αντέχει να είναι σταθερό σε full load. Eξ άλλου οι τεχνικοί συνήθως γνωρίζούν τι πρέπει να βάλουν για να αντέξει στο κάθε setup. Αν δε το αντέξει έτσι και αλλιώς θα την πληρώσουν αυτοί την νύφη και όχι ο πελάτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 10, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 παιδες δεν περναει το δικο μου πριμε πανω απο 5 λεπτα οτι και να κανω οτι ρευμα και να δωσω, υποχιαζομαι μνημες μιας και στα 209 παιζει μια χαρα και στα 236 κολαει ακομα και στα 3-4-4-9 @2.7 2Τ με 1.55 ρευμα στον επεξεργαστη, τι κανουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 10, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 μηπως τραβαει κανα σκαλωμα η μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 10, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 για εμβαθυνε το λιγο περισσοτερο, πριν λιγο αντεξε οσο καμμια αλλη φορα χωρις να πειραξω τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 11, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Τι να σου πω λεω μηπως φταει η μητρικη για το prime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 13, 2005 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Τελικά το τροφοδοτικό επέστρεψε στη βάση του. Ήρ8ε εχθές από Ολλανδία, ολοκαίνουριο, σφραγισμένο και φυσικά το πιό καινούριο μοντέλο, που υποστηρίζει και SATA δίσκους.Παρόλα αυτά, τα προβλήματα με τα παιχνίδια συνεχίζουν. Έκανα format αφού τελικά άλλαξα και μητρική, το σύστημα είναι καθαρό χωρίς να έχουν μπεί/βγει οδηγοί 10 φορές και δεν παίζει κανένα παιχνίδι...Την 6800 την έχω βάλει σε τροφοδοσία μόνη της, χωρίς να συνδέεται τίποτα άλλο πάνω στο καλώδιο. Έστειλα φυσικά και email στη Leadek για να είμαι και τυπικός, αλλά με βλέπω να την πετάω από το παράθυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 13, 2005 Author #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 ’μεση αλλά και πολύ κατατοπιστική η απάντηση από την Leadtek:Re: Osf-vga:Can\'t play any games with A400From: Leadtek SUpport [support@leadtek.nl]To: wizard13gr@xxx.xxxPlease return the card to your dealer.Οπότε θεωρώ ότι το θέμα έληξε... ’ντε τώρα περίμενε καινούρια κάρτα γραφικών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 19, 2005 Author #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Μετά από τα πολλά την πήγα σήμερα το πρωί στο Ram-shop απ'όπου και την είχα πάρει. Φυσικά μου ζήτησαν να την ελέγξουν οι ίδιοι για να διαπιστώσουν ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Τους παρακάλεσα επειδή ήδη έχω ταλαιπωρηθεί 1 μήνα να το κάνουν το συντομότερο, γιατί μένω πίσω σε δουλειά. 4 ώρες μετά, στις 15:30, μου τηλεφώνησαν να πάω να παραλάβω καινούρια, γιατί η παλιά όντως ήταν ελλατωματική. Πιστεύω ότι αυτό λέγεται άψογη εξυπηρέτηση και έτσι θα έπρεπε να είναι από όλα τα καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.