panosX Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2015 (edited) Πολλες καλησπέρες , βρέθηκε στην κατοχή μου μια axis m1014 υπόψιν οτι ειναι πρώτη επαφή και άρχισα να πειραματίζομαι Τοπικά φαίνονται να δουλεύουν όλα οκ , θέλω ομως να μπορώ να εχω πρόσβαση και μέσω διαδικτύου(το κατάφερα στην πρώτη δοκιμή χωρίς στατική Ip αλλα μετά οπως είναι φυσικό αλλαξε) σε πρώτη φάση γνωρίζοντας οτι χρειάζεται σταθερή IP εφτιαξα ενα λογαριασμό στο noip και αρχισα να πειραματίζομαι με το router χωρίς επιτυχία εαν κατάλαβα εχω μια τοπική ip τις κάμερας που μου δίνει το ρουτερ , μια ip σταθερή που μου δίνει το no ip και ενα host name που "οδηγεί " στην κάμερα Το router ειναι ZXV10 H201L (cyta) και έψαξα ιντερνετικά αλλα μπερδεύτηκα σχετικά με το port forwarding του συγκεκριμένου γιατί σε διάφορα θέματα γίνονται αναφορές για ρυθμίσεις σε διαφορετικά σημεία .(Soho Service , Soho Address Mapping) λογικά κάτι κάνω λάθος στο router και ζητώ βοήθεια για να καταλάβω-μάθω τι κάνω λάθος . plhrof. οι ρυθμίσεις γίνονται με laptop στο δίκτυο που τρέχει mint ευχαριστώ εκ τον προτέρων Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2015 από panosX Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZTE/ZXV10-H201L/defaultguide.htmΛογικά με τον οδηγό αυτό θα μπορείς να ανοίξεις σωστά την πόρτα. Αλλά επίσης πρέπει να ρυθμίσεις το no-ip σωστά για να ανανεώνεται το όνομα που έχεις διαλέξει με την εκάστοτε IP που έχεις στο wan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Μάϊος 12, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 η επιλογή (την είδα και εγώ στην αναζήτηση) είναι κλειδωμένη , οσοτου το θέμα είναι οτι με το πρόγραμμα τις εταιρίας (axiscamera companion ) απομακρυσμένα όλα δουλεύουν οκ αλλα το ζητούμενο είναι να εισέρχομαι απο browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts