giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2004 Ρε παιδια ξερει κανενας πως μπορουμε να βαλουμε το peugeot στο παιχνιδι αλλα να μην ξεκινησουμε απο το 0%??? Υπαρχει καποιο προγραμμα ή μπορει να γινει edit στα saves του παιχνιδιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Δεκέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Φίλε μου μόνο 2-3 θέματα πιο πάνω από το δικό σου έχει θέμα για το παιχνιδάκι αυτό με απάντηση μάλιστα στην ερώτησή σουhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=136278#post136278 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Δεκέμβριος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 X-KYRAMAS διαβασα το post που παραθετεις ΞΑΝΑ και δεν βλεπω πουθενα τη λυση για το προβλημα μου.Αυτο που θελω εγω ειναι οχι να βαλω απλως το 106 και το corsa αλλα βαζοντας τα να μην ειμαι αναγκασμενος να ξεκινησω το career απο το 0%..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Τελικά έβαλε κανείς το 106? βρήκα ένα αρχείο zip, κάνω ότι μου λέει αλλα στο career mode 106 δε βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Το 106 υπάρχει στην ευρωπαϊκή έκδοση και όχι στην αμερικάνικη ή το αντίστροφο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Σεπτέμβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Το 106 υπάρχει στην ευρωπαϊκή έκδοση και όχι στην αμερικάνικη ή το αντίστροφο; http://www.nfssd.com/files.php?game=10&cat=38NFS Streetdogs - Addon FilesΣτην ευρωπαικη εκδοση υπαρχει το 106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Το ίδιο αρχείο έχω και γω. Έβαλα το Geometry, textures, vinyl και το άλλο σε ένα φάκελο μέσα στα Cars του nfsu2, Μετά έβαλα το 106 στα saves, πατάω start new career και όταν πάω στο car shop, 106 δε βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Το ίδιο αρχείο έχω και γω. Έβαλα το Geometry, textures, vinyl και το άλλο σε ένα φάκελο μέσα στα Cars του nfsu2, Μετά έβαλα το 106 στα saves, πατάω start new career και όταν πάω στο car shop, 106 δε βλέπω. παρε saxo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.