Darap21 Μάϊος 11, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 Οκ φίλε μου..Αυτό θα κάνω... Βασικά ξανά έγγραψα στο παλιό μου θέμα Βαψιμο κουτιου http://www.thelab.gr/topic/139859-%CE%B2%CE%AC%CF%88%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%8D/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 11, 2015 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 Εφοσον "μονταρεις" το κουτι , μπορεις να κολλησεις οτι τραβαει η ορεξη σου , αρκει να μη το μετανοιωσεις. Συμφωνω επισης με τον προλαλησαντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 11, 2015 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 Οκ δεν συνεχίζω εδώ...Τα υπόλοιπα στο άλλο θέμα..Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 16, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά full tower Αλλά εάν υπάρχει κ κανένα καλό midi tower με αρκετό χώρο μέσα θα ήθελα να το δω... Τα λεφτά που θέλω να να δώσω είναι 150€ και χρώμα μαύρο φυσικά...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 16, 2015 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 . Εχει και με window. Ριχτου μια ματια. Εχει και πολυ καλα midi με λιγοτερα λεφτα παντως, αν θες να κανεις οικονομια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 16, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 Δεν μου άρεσε...Αυτά που έχω δει εγώ κ Μ άρεσαν πολύ είναι...1) http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=43653&cat=12) http://www.i-techshop.gr/pegasus/products01/show00.php?code=33258&pcode=SHOW_PROD332583) http://www.e-shop.gr/case-in-win-707-big-tower-black-red-p-PER.6425574) http://www.shop4u.gr/products.php?17790&cPath=127_137_160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 16, 2015 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 (edited) Εκτος απο το in win τα αλλα ειναι το λιγοτερο αστεια κουτια. Αν πεις το 1ο ειδικα πρεπει να ειναι απο χαρτι. Φουλ ταουερ 4.5 κιλα. Τοσο ζυγιζει το δικο μου που ειναι 40€ κουτι της πλακας... Αυτα τα "space " κουτια, συνηθως ειναι μονο looks... Δε θα κοιτας μονο τα looks αλλα και την χρηστικοτητα ενος Case αλλα και την ποιοτητα κατασκευης του. Γνωμη μου ετσι; Μην παρεξηγηθω κιολας Εχει αποδειχθει παντως οτι σου προτειναν αλλα, και αλλα επαιρνες κατα καιρους, οποτε ο,τι και να πω ειναι ματαιο. Ας μιλησουν οι ειδικοι για τα κουτια (karmen πες του ). Εαν καποιο απο αυτα που σου αρεσε ειναι "λαυρακι" δε ξερω. *Συν οτι λες "φουλ tower" και μου δειχνεις και ενα (απαισιο κατ'εμε) midi tower που δε το ξερει κανεις μαλλον Επισης δες και το define r4 και το phanteks enthoo pro Έγινε επεξεργασία Μάϊος 16, 2015 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 16, 2015 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 Το Define R5 πήρα πριν από λίγο καιρό. Πολύ ευχαριστημένος. Τι δεν σου αρέσει από αυτό? Το θέλεις πιο μεγάλο? ή κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 16, 2015 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2015 Σε εμφάνιση δεν μ αρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 17, 2015 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 Θέλεις την καγκουριά σου όμως λίγο απο αυτά που έδειξες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 17, 2015 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2015 (edited) Ε λίγο...[emoji14] Έγινε επεξεργασία Μάϊος 17, 2015 από DimiR21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 18, 2015 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Καμία άλλη γνώμη ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 18, 2015 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 (edited) Αφου ρε μαν δε δινεις σημασια στον ποιοτητα + χρηστικοτητα και σε ενδιαφερει το καγκουριλικι. Ο,τι και να πουμε θα παρεις αυτο που σου βαρεσε στο ματι , ασχετα αν μετα εχεις πεταξει τα λεφτα σου. Λυσεις υπαρχουν , αλλα το καγκουριλικι πληρωνεται συνηθως χωρις να εχει ουσια. Απο τα κουτια που δειχνεις , αξιζει (κατ'εμε) μονο το in win και αυτο με πολλη επιφυλαξη, καθως μαζευει απειρη σκονη , ελλιπες πολυ για την τιμη του και το μεγεθος του Να εδώ και ενα βιντεο Σε αυτη την κατηγορια τιμης το Enthoo Pro απο Phanteks προσφερει περισσοτερα θαρρω, αλλα δε σου αρεσει. Οποτε ο,τι και να πουμε ειναι τσαμπα και βερεσε. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2015 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 18, 2015 Author #34 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Έχει κλείνει ποιο πολύ προς το. In win Και το h440 nzxt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 18, 2015 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 (edited) Μεταξυ in win και 440 , το 440 με κλειστα ματια νομιζω... Συμβουλη μου , πριν αποφασισεις, να δεις τα + και τα - απο το καθε κουτι σε review, βιντεο review Κλπ , ωστε να εχεις μια σφαιρικη αποψη για το τι θα συναντησεις με το καθε κουτι! (πχ το 440 δεν ειναι φιλικο με modular τροφοδοτικα αλλα αυτο λυνεται επισης ειναι midi tower και οχι full , και τελος δεν εχει και θεσεις για οπτικο δισκο ή καποιο fan controller)Εφοσον βεβαια περιοριζεσαι απο τα λουκς τα οποια σε νοιαζουν πρωτιστως, νομιζω το h440 ειναι ομορφο κατα γενικη αποψη και οχι τοσο καγκουρικο οσο τα αλλα που δειχνεις. Αλλα το θεωρω ακριβο. Εδω και καιρο και εγω ειμαι στην αναζητηση, αλλα καπου ξοδευτηκαν περισσοτερα χρηματα απο οσα περιμενα και η αγορα case παει για μεσα στο καλοκαιρι. Οποτε μπορει να παρω και το phanteks αν κατσει. Για να φανταστεις το phanteks ειναι full tower , ενω δεν εχω αναγκη απο full tower, αλλα μου εχει κολλησει γιατι εχει ολα οσα χρειαζομαι για να το εχω για πολλα πολλα χρονια (ακομη και για να μπει το επομενο pc μου). Καλες αναζητησεις Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 18, 2015 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 (edited) Υπόψιν ότι το H440 δεν έχει εξόδους μπροστά για drive ή fan controller π.χ. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 18, 2015 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Υπόψιν ότι το H440 δεν έχει εξόδους μπροστά για drive ή fan controller π.χ. Το αναφερω μεσα στο ποστ μου φιλε John. Το αστειο ειναι οτι και εμεις που χουμε το οπτικο τι το κανουμε; Πλεον ολα αντικατασταθηκαν απο τα usb, αν και εχω το οπτικο για καθαρα ψυχολογικους λογους! Αν το χρειαζεται ομως , μπορει να παει και σε εξωτερικο. Αλλιως ειναι deal breaker! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 18, 2015 Author #38 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Να ρωτήσω κάτι άλλο?Από το cm stryker Είναι κανένα από αυτά που λέμε καλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 18, 2015 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 (edited) Νομιζω οτι το cm stryker ειναι υπερβολικο σε θεμα τιμης. Το corsair 750D πως σου φαινεται σαν ιδεα;Ακριβο ειναι και αυτο αλλα νομιζω σε αρκετα υψηλα επιπεδα και πολυ ωραιο κουτι. Νομιζω οτι το enthoo pro ειναι αυτο που λεμε "value for money" . Τωρα απο εκει και περα , περι ορεξεως... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 18, 2015 Author #40 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2015 Πολύ ωραίο είναι απλά κοιτάω λίγο ποιο φθηνά κ μετά τα ακριβά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts