Jump to content

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο εχει led στο κουτί..Έχει ένα καλώδιο RGB το οποίο δεν ξέρω που μπαίνει...επίσης θα ήθελα να μάθω αν στο επάνω μέρος μπορώ να βάλω τον 200 αρι ανεμιστήρα που είχα απο τ άλλο..

επίσης θα ήθελα να μάθω αν στο επάνω μέρος μπορώ να βάλω τον 200 αρι ανεμιστήρα που είχα απο τ άλλο..

Ναι μπορείς  :)

εχει κοννεκτορ για τα λεντ ρε συ. Δε νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο. Οσο για το ανεμιστηρι , μπορεις να τον βαλεις

Δε ξερω τα παρελκομενα του κουτιου. Δεν ειναι η λεντοταινια αυτη που βλεπω; δε καταλαβαινω ποια ενννοεις στο πλαι

Όπα έκανα λάθος στο ποστ επάνω....Έμενα ανάβουν μόνο αυτά που έχει έξω από το κουτί...Αυτό που δείχνει στο βίντεο αυτός μάλλον είναι έξτρα....

Δε ξερω αν γινεται απο την ιδια την εταιρεια, η απο distributors. Στο site εχει ενα "where to buy" και σε κατευθυνει. Το θεμα ειναι οτι προς το παρον , δε μπορεις να παρεις τιποτα απο εξωτερικο. ΟΠοτε θα πρεπει να περιμενεις λιγο. Μπορεις αντιστοιχα να παρεις κατι παρομοιο που πωλειται στην Ελλαδα, αλλα καποια αλλα απο εξω , αρκετων μετρων ledstrips , ετοιμα για χρηση, εχουν πολυ καλυτερες τιμες. Αρα υπομονη... Και δεν ειναι ολα rgb...

o 200αρης ανεμιστήρας δεν χωράει πάνω...:( Επίσης ξέρει κανείς πως βγαίνει το μπροστά καπάκι???

Το λεει ξεκαθαρα οτι μπορεις να βαλεις ανεμιστηρα 200ρη πανω. 

Το manual το διαβασες καθολου; Δες σελιδα 8. Οπως ολα τα μπροστινα βγαινει... τραβας απο κατω προς τα εξω, μη φοβασαι να τραβηξεις. 

Δε μπορει ρε συ ολοκληρο χιλιομετρο κουτι να μη παιρνει εδω παιρνει το 650D που εχω και ειναι μικροτερο απο το δικο σου 521εκ. Υψος

(edited)

Έβγαλες δηλαδή το πάνω μέρος, και το βιδωσες και δε βιδωνει ; στο enthoo pro μπαίνει κανονικα. Από έξω θα βιδωσςις με την κοντή βίδα

Σπύρο χωράει και 2 140ρηδες και 3, αφού παίρνει 360 η 420 ψυγείο (αν δεν απατωμαι) και έχει οπές και για 200ρη

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
(edited)

Έχω ένα 200αρι coolmaster Led fan

7361fdaeb17b5c5b69e9dc6e867497ae.jpg

Έγινε επεξεργασία από DimiR21

Δεν μπαίνει με τπτ...Η τρύπες του fan δεν ταιριάζουν με του κουτιού

5b28c8edeb2c73bf0af226698fa77f0b.jpg

200αρι παίρνει μπροστά..

Δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως το βαζεις , αλλα τελος παντων. Δεν εχω και οχημα να πεταχτω καβαλα :p Δε ξερω τι να πω, το λεει παντως οτι 200ρηδες χωρανε. Τωρα αυτος αν ειναι τπτ για κανα CM κουτι αποκλειστικά , δε ξερω... Απο το storm stryker εχει περισσεψει αυτος;