nikonick Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2015 χαιρετώ όλους, έχω ένα fujitsu esprimo p5720 υπολογιστή αλλα το κουμπί εκκίνησης φαίνεται να έχει πρόβλημα δεν ξέρω από που να βρω ανταλλακτικό δεν έχω βρει επίσημο προμηθευτή fujitsu εδώ στην κύπρο αλλα ούτε και στο ebay βρήκα κάτι για να σβήσει ο υπολογιστής πρέπει το κουμπί να πατηθεί αρκετές φορες και για να ξεκινήσει πάλι το ίδιο δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Μάϊος 10, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 Θα πρέπει να βγάλεις την πρόσοψη, στην συνέχεια το κουμπί και να δεις το σχήμα του διακόπτη.Μετά δες στις εικόνες από τους παρακάτω διακόπτες αν ταιριάζει κάποιος απ'αυτούς με το υπάρχον καπάκι του κουμπιού που έχεις.Προς τα κάτω της σελίδας θα δεις τα σετ με τους διακόπτες και προχωράς και στην επόμενη σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 11, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 φιλε idonthave σε ευχάριστο πολύ, θα το κοιτάξω δεν νομίζω εδώ το eshop να έχει τέτοιους διακόπτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 11, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 μετά από αρκετό ψάξιμο στο eshop κύπρου υπάρχουνε διακόπτες δεν ξέρω εάν μπορούνε να μπούν σε όλα τα κουτιά δηλαδή εάν είναι τύπου universal πολύ δύσκολο να βγει ο διακόπτης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Μάϊος 11, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 (edited) Αν δεν μπορείς να βγάλεις τον διακόπτη, αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι ν'ανοίξεις μια τρύπα πάνω σ'ένα απ'τα 2 καπάκια στις θέσεις που μπαίνει το flopy disk στην πρόσοψης και να προσαρμόσεις τον νέο διακόπτη εκεί πάνω. Φαίνεται στην φωτογραφία, είναι ο κόκκινος κύκλος. Αν δεν σε παίρνει εκεί το κάνεις σε μια απ'τις θέσεις των οπτικών δίσκων. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 11, 2015 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 11, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 φιλε idonthave σε καλησπερίζω ευχάριστο πολύ για την απάντησιν σου καλή ιδέα αυτό που λες θα κοιτάξω να αγοράσω το kit για το κουμπί εκκίνησης και ελπίζω να είμαι εντάξει ευχάριστο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy213 Μάϊος 11, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 Η free λύση είναι να κολλήσεις κάποιο σκληρό χαρτάκι ή πλαστικό στην εσωτερική πλευρά του κουμπιού ώστε να κάνει καλύτερη επαφή με τον διακόπτη (αν το πρόβλημα είναι στο κουμπί και όχι στον διακόπτη). Αν έχει πρόβλημα ο διακόπτης, τότε πάρε άλλο διακόπτη όπως σου είπαν πιο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 12, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 χαιρετώ όλους, ο διακόπτης φαίνεται να δουλεύει αφού φέρνει ρεύμα πάνω στην μητρική οποτε μάλλον θα είναι το κουμπί ίσος μπορέσω να το φτιάξω όπως μου είπατε σας ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts