Γεώργιος Μάϊος 14, 2015 Author #61 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 (edited) Γιατι δεν παιρνεις το 540 air να κανεις τη δουλεια σου; Εχει χωρο να παιξεις μπαλα στο πισω μερος.καλό το κουτί . έχει πολύ χώρο για καλώδια. αλλά έχει δύο ελατώματα.1) τα καλώδια στην πίσω μεριά είναι ακατάστατα.είναι σαν το μπροστινό μέρος των παλιών κουτιών .2) δεν έχει πολλές θέσεις για δίσκους.καλή πρόταση . θα την έχω υπόψιν.ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 14, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 14, 2015 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 Μα τα καλωδια θα τα φτιαξεις, βαλτα ολα σε μια πλεξουδα και δεστα μαζι ετσι και αλλιως δεν φαινονται. Εγω να φανταστεις σκεφτομαι σοβαρα να δωσω το 900d και να παρω αυτο με τα ψυγεια εξωτερικα. Οσο για τους δισκους εγω δεν βλεπω κανενα λογο να εχεις παραπανω απο τους δισκους που θες για το συστημα μεσα στο κουτι δλδ ενα η δυο ssd, ολοι οι αλλοι μπαινουν ανετα σε εξωτερικη θηκη. Εγω π.χ τους εχω ολους σε ενα μικρο nas 8 tera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 14, 2015 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 Γιατί σε απασχολεί τόσο πολύ το πως θα είναι τα καλώδια στο πίσω μέρος του κουτιού; Η ουσία είναι να χωράνε απο πίσω και να μην φαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 14, 2015 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 δεν το έχω πάρει το κουτί ακόμα. Ααααα νταξ , γιατι αυτην την εντυπωση εδωσες , ασε που καπου ανεφερες κατι πως πλεον εχεις 2ρο αχρησημοποιητο κουτι .... Λοιπον Γιωργαρα , βρηκα την λυση , ΕΔΩ εισαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 14, 2015 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 Για στάσου ρε πόντικα. Γιατί να μην πάει σε αυτό. Να έχει την άπλα που θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 14, 2015 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 Η αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Μάϊος 14, 2015 Author #67 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 περίεργο το ντιζάιν του τελευταίου.αυτό με το λαπτοπ δεν το κατάλαβα.ευχαριστώ για τις προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 14, 2015 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 Το λαπτοπ πηγαινει στο γεγονος οτι το ενα σου βρωμαει και το αλλο σου μυριζει , εφοσον θες desktop εισαι καταδικασμενος να εχεις τουλαχιστον 4 καλωδια τροφοδοσιας και ΧΧΧ απο ψιλολογια εκει μεσα . αμα θες super duper extra awesome cable management παρε λαπτοπ Παντος , αφου εχεις σκοπο να δωσεις τοσα λεφτα ... σκεψου λιγο και το kyrila factor . Πραγματικα τουτο εδω ειναι διαμαντι , και 178 κοστος αγορας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Μάϊος 14, 2015 Author #69 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 εταιρία και όνομα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 14, 2015 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 In win 904 , υπαρχει και το 901 , αλλα εκεινο ειναι για μικρες μητρικες καρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Μάϊος 14, 2015 Author #71 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 Γιατί σε απασχολεί τόσο πολύ το πως θα είναι τα καλώδια στο πίσω μέρος του κουτιού; Η ουσία είναι να χωράνε απο πίσω και να μην φαίνονται.για να μην κακοποιούνται τόσο πολύ τα καλώδια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 14, 2015 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 Τελος τα τρολοποστ στο θεμα!Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 14, 2015 #73 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 (edited) Γατάκια, πλέον ένα είναι το full tower που θα τα σαρώσει όλα... http://shop.dimastech.it/en/dimastech-computer-case-amc-001--customizable Ούτε πλαστικούρες, ούτε περιορισμοί ούτε τίποτα!! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 14, 2015 από Spirosssss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Μάϊος 14, 2015 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 Εάν ψάχνεις τόσο πολύ ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα κουτιά. Νομίζω καλύπτουν κάθε ανάγκηwww.caselabs-store.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 14, 2015 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 (edited) Ηξερα το in win 707, το 904 πρωτη φορα τωρα το ειδα. Πολυ κυριλε κουτακι Περα απο την κυριλα δυστυχως , ειναι αβολο τελειως και η τιμη του αδικαιολογητη... φιλε μου , σου βρηκα κουτακι. Δε μπορω να βρω αλλα review, αλλα ειναι εντυπωσιακος ο χωρος του αν μη τι αλλο , ειναι αθορυβο, σιγουρα αυτο εχει impact στις θερμοκρασιες, αλλα φαινεται να εχουν φροντισει και για αυτο. Δεν ηξερα τη μαρκα , αλλα ετσι οπως εψαχνα επεσα πανω σε αυτο 250ευρουλακια Έγινε επεξεργασία Μάϊος 14, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 14, 2015 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 χαχα ρε συ με το άσπρο χρώμα του και τα πορτάκια είναι σαν τα παλιά ψυγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 14, 2015 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2015 ΕχεΙ και σε αλλΑ χρώματα. Και εγώ όταν είδα τις πόρτες σκέφτηκα "πάνω ή κάτω είν ο καταψύκτης; " αλλά όταν είδα το υπόλοιπο το ξανασκεφτηκα. . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts