spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2015 (edited) Εχω το εξης προβλημα, οταν παιζω ενα μεγαλο βιντεο (30-40+ λεπτα) και για καποιο λογο κολλησει καπου/μπω σε αλλο site/πεσει το internet/κλεισω τον browser (firefox) μετα απλα δε μπορω να το ξαναπαιξω. Μενει κολλημενο στο σημειο που σταματησε δειχνοντας οτι φορτωνει (που οντως φορτωνει - η γκρι μπαρα μεγαλωνει μεχρι ενα σημειο) χωρις να παιζει. Refresh δε πιανει, ουτε να το προχωρησω μπροστα-πισω. Με τα μικρα βιντεο δεν υπαρχει προβλημα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2015 από spH3RiCal Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2015 (edited) και για καποιο λογο κολλησει καπου/μπω σε αλλο site/πεσει το internet/κλεισω τον browser Αυτό το σημείο φίλε μου είναι λίγο δυσνόητο. Αν σου είναι εύκολο γραψτο λίγο πιο αναλυτικά. Έχει καιρό αυτή η ιστορία ή τελευταία? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάϊος 10, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 Τωρα τελευταια παρουσιαζεται. Παραδειγμα: Παιζει ενα βιντεο και κλεινω τον browser. Οταν τον ξανανοιξω και παω στο youtube να το ξαναβαλω, εχει κρατησει το σημειο που σταματησε και επιχειρει να συνεχισει απο εκει. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξεκιναει ποτε. Κολλαει στην μαυρη οθονη με το σημα οτι φορτωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 10, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 Μου έχει συμβεί αυτό. Δοκίμασε να βγάλεις τον browser. Πλήρη απεγκατάσταση χωρίς να κρατήσει κάποιες ρυθμίσεις. Προτου τον βγάλεις κράτα backup τα αγαπημένα σου (κάνεις export bookmarks). Κάνε πρώτα αυτό μήπως πιάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts