nikonick Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2015 καλημέρα σε όλους, ο επεξεργαστής που έχω g530 πήγαινε πάνω από 58-62 βαθμούς με την εργοστασιακή intel ψήκτρα μέσο hwinfo και θεώρησα σωστό να αγοράσω κάποιαν άλλην από τι έχω διαβάσει σε πολλές σελίδες ο g530 δεν ξεπερνάει τους 42-45 σε πλήρες φορτίο βαθμούς αγόρασα λοιπόν την theta 30 με 15.70 euro η ψήκτρα δείχνει καλή, με στιβαρή κατασκευή και είναι κατά πολύ μεγαλύτερη την εργοστασιακής intel (s-155) παρα πολύ εύκολη είναι η ενκαταστασις τις είναι πολύ πιο θορυβώδης από την εργοστασιακή ψήκτρα και η απόδοσης τις δεν είναι αυτό που περίμενα σε πλήρες φορτίο η θερμοκρασία είναι 59 βαθμούς ανέμενα από το μεγαλύτερο μέγεθος και από τις πιο ψιλές στροφές που έχει να είχα τουλάχιστον μια διαφορα από 5 μέχρι και 7 βάθους η akasa ak-cc711 που είναι πιο φτηνή διάβασα ότι έχει πολύ καλλίτερην απόδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2015 Καλημέρα! Για πες το κουτί σου , και την μητρική σου , σωστά όμως ! Και μέτρα και τι χώρο έχεις πάνω από την CPU. Ο κωδικός που δίνεις για την ψύκτρα δεν μου βγάζει κάτι , μήπως είναι αυτή: http://www.amazon.co.uk/Akasa-AKCC7111-Copper-Cooler-LGA775/dp/images/B005UD8R02 ΑΝ ναι, αυτή είναι παθητική και κάνει και 40 $ ! http://www.frozencpu.com/products/19444/cpu-aka-19/Akasa_1U_Server_Passive_Intel_Copper_CPU_Cooler_AK-CC7111_Sockets_775_115x.html?tl=g40c14&id=vSACra48 Οπότε για πάμε άλλη μια φορά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 9, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2015 σε καλημερίζω ξανά φιλε Seafalco ευχάριστο για την απάντηση σου συγγνώμη, έπρεπε να γράψω την σύνθεση του υπολογιστή μου, ξέχασα η akasa που αναφέρομαι είναι από eshop κύπρου με κωδικό ak-cc7117ep01 K32 euros 14 μητρική asus p8h61m-leεπεξεργαστής celeron g530μνήμη 4 gb (2x2 apcer ddr3)δίσκος seagate 250 gbκουτί coolermaster elite (midi tower 4 χρόνον) με πίσω ανεμιστήρα 90mmsamsung dvdrwτροφοδοτικό arctic cooling 500 wattswindows xp 32 bits sp3 ναι, υπάρχει αρκετός χορός πάνω από τον επεξεργαστή, μπορώ να βάλω και ψήκτρα be quiet! shadow rock 2 η και ακόμη μεγαλύτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 9, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2015 Φυσικα πολυ καλυτερη η shadow rock 2 ,αλλα αμα το κανεις ΜΟΝΟ για την θερμοκρασια τοτε δεν αξιζει ...εκτος αμα εχεις και θεμα φορυβου (τα περι 60 βαθμοι οριο ειναι βλακειες , εχεις και αλλο περιθωριο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 9, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2015 σε χαιρετώ φιλε kpetros απλός περίμενα να δω μεγαλύτερην μείωση τις θερμοκρασίας από την εργοστασιακή intel η deepcool είναι πιο μεγάλη ψήκτραl αλλα και οι στροφές τις είναι αρκετά περισσότερες αλλα και σταθερές αφού δεν έχει pwm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 10, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 Να ρωτήσω εγώ κάτι: Με το θέμα εφαρμογής της θερμοαγώγιμης πάστας είσαι βέβαιος ότι είσαι εντάξει ? Από εκεί και πέρα ψύκτρες aftermarket πολλές και αυτή που λες , αλλά και άλλες, όρεξη να ΄χεις! Ψαχούλεψε τα review για ψύκτρες μονού πύργου και ότι και να βρεις θα είναι καλύτερο από την stock ψύκτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 10, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 χαιρετώ όλους, όχι, δεν είναι θέμα πάστας, η ψήκτρα είχε κανονικά την πάστα απλός, όπως έλεγα περίμενα να δω μεγαλύτερην διαφορα στις θερμοκρασίες με την theta 30 που πείρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts